Pokaż pełną wersje : Cip Soft Team :DDD
Draconis Dragontooth
30-07-2005, 18:46
Zastanawialiście się kiedyś jak wyglądają członkowie cip soft ?? na pewno tak , teraz już nie musicie myslec nad tym , bo daje ich rl foto :DDD
http://i2.photobucket.com/albums/y4/Danonek/cipsoftteam1.jpg
Od lewej :
Stephan,Guido,Steve i Durin =)
heh z kąd masz :P.Ale mordziaki wspłuczuje im :P ten w okularac heua
Darth Ryba
30-07-2005, 18:50
Jesli to prawdziwe to super zdjecie!!!
ps. skad je masz?
Draconis Dragontooth
To z kąd je mam pozostawie dla siebie , ale macie moje słowo ze to oni :)
Berbon91
CHłopie z kąd to masz ale mordy ahahahahahhahahahahahaa
To to oni stworzyli coś takiego jak Tibia O.o? O ile to zdjęcie naprawde przedstawia CIPSoft ;P
Shardzik
30-07-2005, 18:53
Iiii tam Matkus lepiej wygląda ;)
Ale zdjęcie rox
spider-bialystok
30-07-2005, 18:57
o.0 Cip-soft zdemaskowany
A poza tym to wygladaja normalnie, nie wiem czego sie czepiacie ;o
hehehhehe fajne noobki z cipow <tylko rzartowalem =) >
Ivanov Galil
30-07-2005, 19:07
@menel,Berbon91
pewno sami wygladacie jak niedo****** liliputy a innych krytykujecie ... pozatym jesli to oni to maja spora wiedze jesli napisali gre w ktora gra tak duzo osob na raz ... a wy ? nawet pisac nie umiecie ... z kad ... a moze skont ? skand ? z kond ? s kont?
lole
Draconis Dragontooth
30-07-2005, 19:08
Dla mnie oni piękni być nie muszą , ważne że tibie wymyślili :D:D
Lole z was czepiając się ich wyglądu Gdyby nie oni to by Tibi nie było moze by była ale inna!!
Heh super zdjęcie.Ja im dziękuje że stworzyli Tibie :D
Niewiem co wy macie do ich wygladu -.- normalni ludzie
ja też in bardzo dziekuje
o.0 Cip-soft zdemaskowany
Tak, kilka lat temu, czyli wtedy, kiedy sami umiescili swoje zdjecia na tibia.com.
aaa dzięki za tą info cYa all
Pokaż swoje zdjęcie to ciebie ocenimy. Zobaczymy jakiego masz 'mordziaka'.
To ONI!! TO ONI zniszczyli zycie milionom dzieci na swiecie, TO ONI!!!, zabrali im cenne lata mlodosci ;P
Raiderek
30-07-2005, 20:57
Nie wiem co wy do nich macie, normalni ludzie
Teraz dajcie Fotke wszystkich GMów :P
To ONI!! TO ONI zniszczyli rzycie milionom dzieci na swiecie, TO ONI!!!, zabrali im cenne lata mlodosci ;P
może jeszcze "zrycie" zamiast "rzycie" ?
Jakiś tam jeszcze gostek pisał "rzartowałem" -.- jezu... jaka orta w tym topicu.
Co do fotek, z czego taka brechta niby ? To normalni ludzie ? Tak jak ktoś mówił, niech ci kto się śmiali dadzą tu swoją fotke... zapewne z was też takie "Berburio" xD .
Zastanawialiście się kiedyś jak wyglądają członkowie cip soft ?? na pewno tak , teraz już nie musicie myslec nad tym , bo daje ich rl foto :DDD
Od lewej :
Stephan,Guido,Steve i Durin =)
Oto opis LOLÓW:
Stephan-normalny noob
Guido-Okularnik:D:Dniezła mordzia
Steve-Pocina w kieszonkowego
Durin-Spox ziomek
Za niedługo dam zdjęcie najlepszego POLAKA:D:D:D:D
Oto opis LOLÓW:
Stephan-normalny noob
Guido-Okularnik:D:Dniezła mordzia
Steve-Pocina w kieszonkowego
Durin-Spox ziomek
Za niedługo dam zdjęcie najlepszego POLAKA:D:D:D:D
ja bym prosił by ten oto użytkownik (patrz cytat) zamieścił swoje własne foto, to by dostał komenty tak jak i on dał innym.
Gostek ja wiem że cie nie wypuszczają z domu (bo każą ci grać w tibie , albo tak ci sie wydaje). ale to nie powód by obrażać innych, cżłowieku oni są normalni a ty według mnie wyglądasz jak.... załóżmy długie włosy (do ramion) ubierasz się w opcisłe ubrania i wygladasz jak baba!
TAK POKAŻ NAM SWOJE ZDJĘCIE !
A teraz bym prosił o ... nie wiem, podarowanie niektórym 3 pkt warn'a (ja pewnie też dostane :> ).
Draconis Dragontooth
30-07-2005, 21:16
Jak tak teraz patrze na wasze commenty to żałuje że dałem to foto na forum .. niektórzy z was mają do nich szacunek a inni ich wyzywają .. kilka postów było ze Cip soft " to nOobki" , fakt wielkie nOobki , wymyslili tibie , stworzyli ją .. ale nooby .. ale nie z nich tylko z ludzi którzy mówią tak o nich ..
Nie wiem co wy do nich macie, normalni ludzie
Teraz dajcie Fotke wszystkich GMów :P
mi tam normalnie wygladaja ale durin ma owlosine nogi ale spoko sa i stworzyli co mowicei TIBIE!!!!!!! :cup:
Maxi skywarien
30-07-2005, 21:34
Ja *******e przestancie normalnie wygladaja a wy napewno wygladacie jak twarzaki z aparatem na zebach i jakies alfonsy ....
Gold'Ciaper
30-07-2005, 21:48
Po co wy sie wypowiadacie niech jakaś dziewczyna sie wypowie a nie wy , i założe się ze wy macie 1000000 razy gorsze mordy (niektórzy) a tu krytykujecie. Każdy jest taki jaki się urodził nie ma co się śmiać -.- . Pozdro dla noobasa z tekstem "rzycie" HAUHAUHAUHAU to ja takich błędów jako dyslektyk nie robie:)
a moze ty pokazesz nam swoja rl fote : - ) ? to sie posmiejemy : )
normalni ludzie.. ;]
oooooooo to oni zorbili tibie ? :> hehe nigdy bym nie przypuszczal ze tak wyglodaja (jesli to oni) btw.normalnie wygladaja :S :p
Tak naprade to sie nazywają Stephan Börzsönyi, Guido Lübke, Ulrich Schlott, Stephan Vogler.
Jakby nie patrzeć Guido wygądada jak pan który się z panem spotyka, ale nvm.
Dla to jakoś wygląd specjalnie znaczenia nie ma, ważna jest osobowość itp.
Smiać się zachciało wam, przecierz to normalni ludzie, wygladaja tak jak my... A Ci co sie smieja ciekawe czy by swoje zdjecie dali na forum.tibia.pl...
A myślałem ze bedą mieli długie włosy i niebieskie peleryny ;p
Tibiańczyk
30-07-2005, 22:20
Hehe fajne z nich ludki tylko zastanawia mnie ich wiek oraz kto czym sie zajmuje.
...:::Mareczek:::...
30-07-2005, 22:20
nie wie czy ktos to juz pisal ale gdzies czytalem i widzialem fotke steva w okularach a tu guido ma okulary. ale fajnie ze skolowales zdjecie wszystkich :)
EDIT:
znalazlem tego linka i bylo sprostowanie ze pomylili zdjecia:P czyli ze guido okulary a steve ten bez :)
Marek Tibioman
30-07-2005, 23:04
Ale jaja to tak wygladaja te n00by z CipSoftu co skrzanili ten update 8o hahaha ciekawe skad to masz :> Ale w CipSofcie pracuje okolo 15 osob, a tu sa tylko 4 ;) Fajne zdjątko :D
Draconis Dragontooth
30-07-2005, 23:29
Ale jaja to tak wygladaja te n00by z CipSoftu co skrzanili ten update 8o hahaha ciekawe skad to masz :> Ale w CipSofcie pracuje okolo 15 osob, a tu sa tylko 4 ;) Fajne zdjątko :D
nie wiem czy 15 osób ale oni są najważniejsi :P:P , Hail Durin :D
Shardzik
30-07-2005, 23:53
Jakby nie patrzeć Guido wygądada jak pan który się z panem spotyka, ale nvm.
Dla to jakoś wygląd specjalnie znaczenia nie ma, ważna jest osobowość itp.
Czyli sugerujesz, że np. businessman, który się spotyka z kontrahentem jest gejem?
heheh myslalem ze ludzi z "CipSoft" inaczej wygladaja ze sa garbaci przez siedzenie przed kompem i maja duuuze okularki.
A tu nagle spoko ziomki ktorzy zrobili fajna gierke :D
Em, dodam jeszcze żę słyszałem że tibia to był program na zaliczenie jakichś tam testów ... na studiach czy gdzieś (nie pamiętam). Gra zdobyła nawet sporo graczy (jak na tamte czasy :> ) więc "CipSoft" (jeszcze wcześniej żadna firma... teraz dopiero, wcześniej poprostu zwyczajni ludzie). Gra cieszyła się coraz to większą popularnością więc założyciele postanowili chyba se na tym zarobić... no i widzicie skutek... nieźle zarabiają mimo płacenia abonamentu za serwery...bo jeśli takie 9$ za miech'a .... to i tak dużo jak za taką... gierke :> .
(Wersja skrócona i wiele elementów pominiętych bo zapomniałem, UWAGA ja tylko to gdzieś słyszałem - albo na tibia.pl - forum - albo na tibianews.net ).
Draconis Dragontooth
31-07-2005, 00:39
Em, dodam jeszcze żę słyszałem że tibia to był program na zaliczenie jakichś tam testów ... na studiach czy gdzieś (nie pamiętam). Gra zdobyła nawet sporo graczy (jak na tamte czasy :> ) więc "CipSoft" (jeszcze wcześniej żadna firma... teraz dopiero, wcześniej poprostu zwyczajni ludzie). Gra cieszyła się coraz to większą popularnością więc założyciele postanowili chyba se na tym zarobić... no i widzicie skutek... nieźle zarabiają mimo płacenia abonamentu za serwery...bo jeśli takie 9$ za miech'a .... to i tak dużo jak za taką... gierke :> .
(Wersja skrócona i wiele elementów pominiętych bo zapomniałem, UWAGA ja tylko to gdzieś słyszałem - albo na tibia.pl - forum - albo na tibianews.net ).
Ok , miesięcznie płacą 9 $ , a popatrz ile zarabiają na premmium accountach :)
No..widzimy tutaj 4 szczesliwych panow..robia to co lubia i jeszcze pewnie z tego zyja :-) Miejmy nadzieje ze ich znajomym spodoba sie Update, hehe :p
tibia_tylko
31-07-2005, 02:17
mordziaki z nich?jak by to zobaczyli co napisalem to bys wtedy byl mordziakiem...
a ty nie nosisz okólarow?
CHłopie z kąd to masz ale mordy ahahahahahhahahahahahaa
Ty pewnie jestes Miss Świata...
DaniaStone
31-07-2005, 09:17
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Menel
heh z kąd masz .Ale mordziaki wspłuczuje im ten w okularac heua
Ciekawe jakby dać Twoją fote na forum co?? Dajcie MI JEGO FOTE PLZ Pośmiejemy sie troche. :D
Ognisty Drutek
31-07-2005, 09:35
Inaczej wyobrażałem sobie ludzi z CipSoft'u. Myślałem że będą wszyscy w orgmnnych oklarach od siedzenia przy kompie. A ty się okazuje że wyglądają zupełnie normalnie. Nawet nie widać, że długo siedzą przy kompie. :p
hehehhehe fajne noobki z cipow <tylko rzartowalem =) >
PATRZCIE LUDZIE JAKI N00B !! JAK NAPISAŁ ŻARTOWAŁEM!! MUAHAHAHAHAHA 8o
Isair of Xel'Rash
31-07-2005, 09:47
Oni wygladaja........ normalnie
Normalni są lepiej podziwiajcie ich za to ze zrobili taką gre :p
Ciekawe jakie wy macie mordy jakie bedziece mieli w ich wieku;/
Isair of Xel'Rash
31-07-2005, 10:04
Ciekawe jakie wy macie mordy jakie bedziece mieli w ich wieku;/
mow za siebie , ja nie mam mordy lecz twarz ^.^
Draconis Dragontooth
31-07-2005, 10:28
Składam Prośbe do moderatorów żeby zamkneli ten temat , ponieważ jest on powodem starć między forumowiczami .. temat miał pokazać cipsoft team , a zamiast commentów pozytywnych , widze tylko takie typU "ale pyski" . "Ale nooby" .. btw. zauważyłem też ze jest to temat do nabijania sobie postów , bo co druga osoba cytuje posta innego kolesia , i wyzywa go , albo mądzrzy się .. lub poprostu pisze to samo co przed nim napisało to około 20 osób ..
Jakbysie wam chcialo juz dawno byscie te zdjecia znalezli na Tibia.com w okularach to Guido... ja pisalem prace do szkoly o tibi i kilka zdjec sie mi udalo znalezc :P
(>")> Paklik <("<)
31-07-2005, 12:08
Hahahhahahah ale Gumisie ;P Guido najlepszy ehehee :]
Doktór Lewatywa
31-07-2005, 13:33
Wydrukuje sobie to zdjęcie i będe składał pokłony za to że zrobili tą grę!!! :) :p
Ashyx Dras
31-07-2005, 17:38
Nie sa az tacy brzydcy, myslalem ze beda mieli gorsze ryje. Spoko z nich kolesie:P
Niech tylko ktoś jeszcze raz napisze posty w stylu: "ale ryje, nooby psujol tibieee", albo "to lepiej pokaz swoja morde".
Fajne Foto :) najlepsza jest :flaga_pl: na koszulkach
Niektórzy ludzie na forum są dziwni -.- smieją się z wyglądu tego teamu ciekawe czy wy jesteście tacy pięki X( trzeba być kretynem żeby sie tak z kogoś nabijać 8o
Aldruhn of Aldora
01-08-2005, 12:15
Od ich zdjec wolal bym wywiad z nimi. Co mnie interesuje jak wygladaja, zrobili przeciez tylko/az moja ulubiona gre interetowa :P
No i co z tego ze wygladaja jak....normalni ludzie ? Tak jak nieliczni mowili, "nie liczy sie outfit :D" ale to co w srodku. Taki Guido ma wieksze IQ niz osoby piszace idiotyczne posty w tym temacie razem wzieci.
Nastepnym razem postaraj sie o zdjecie reszty CipSoftu lub/oraz jakis h lvlowych postaci ;p
@up
Ze 4-5 x wiecej od Ciebie ma każdy, a wiesz po czym to poznalem ? Po twoim zachowaniu...
No i co z tego ze wygladaja jak....normalni ludzie ? Tak jak nieliczni mowili, "nie liczy sie outfit :D" ale to co w srodku. Taki Guido ma wieksze IQ niz osoby piszace idiotyczne posty w tym temacie razem wzieci.
Nastepnym razem postaraj sie o zdjecie reszty CipSoftu lub/oraz jakis h lvlowych postaci ;p
Duzo zdjatek graczy masz na tibia.de
Odrazu dla ulatwienia podam link ;)
http://tibia.gamigo.de/en/tavern/rlpics.wot
Heh, dzieki, zapomnialem ^^.
Mam nadzieje ze dacie inne fotki gmow.
Co wy to sa przeciętni ludzie.
JEszcze tylko Skąbinuj Fotki Gm'ów i bedzie looz.... :)
szalony druid
01-08-2005, 19:43
Normalnie wyglodaja jak dlamnie ale inni smieja sie chyba niewidziliscie jesce smiesniejszych twarz B)
Z wyglądu są jak każdy normalny człowiek... tylko szkoda, że Niemcy ;)
Knight Patryk
01-08-2005, 20:08
haahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahaha hahhahahah.....ehem .....hahahahahaha co za lole co wy do niech macie zaen z was nigdy nie trzym rak w kieszeni nie noi okularów nie ma dluzzszych wlosuw pozatym to niemcy tka niemiecka uroda a pozatym jak jestescie tacy piękni to dajcie nam swoje zdjęcia nieliczy się outfit tylko to co w środku mam nadzieje ze na mojim poscie sie ie skonczy bo che sie posmiac z eszty przychalstów (SORY ZA ORT ALE JESTEM DYSLEKTYKIEM :P)
-.- lol to nie jest wyraz ktorym mozna nazwac rzecz zywa etc. to znaczy laught on life i nikt kur** nie mowi ze jestesmy piekni nikt nie mowi ze sa przeydcy nikt ich tak nie nazwal wiec stul py**
@topic taa kiedys mozna bylo na tibia.com zobaczyc ich fotke i ja nie oceniam ich urody normalni i tyle -.-
PATRZCIE LUDZIE JAKI N00B !! JAK NAPISAŁ ŻARTOWAŁEM!! MUAHAHAHAHAHA 8o
kazdy sie moze pomylic a ty ****a juz gadasz ze noob jak bys chcial wiedziec to ty jestes nOObek przez duze "OO" bo gadasz glupoty a jak sie cos nie podoba to poskarż sie mamusi moze ci pomorze podetrzec dupke jak wstaniesz z nocniczka :p
Ziomisław
01-08-2005, 22:28
Kurde dziwna sprawa :P. Normalnie jade dziś autobusem a tu patrze ziom dokładnie jak ten w okularkach. Mogę powiedzieć, że to prawktycznie w 100% nie był on ale dosłownie jak dwie krople wody :).
zajac Gro Sho
02-08-2005, 00:32
Hmm... ciekawe jak by sie poczul ktorys z tych panow z cip softu gdyby rozumial jezyk polski i przeczytalby kilka postow w tym temacie... :o
A i mam takie pytanko wie ktos ile oni okolo zarobili na tibi bo wlasnie jakos na bogatych nie wygladaja chociasz przypuszcam ze sa
Gufat III
02-08-2005, 00:51
Hmm... ciekawe jak by sie poczul ktorys z tych panow z cip softu gdyby rozumial jezyk polski i przeczytalby kilka postow w tym temacie... :o
A i mam takie pytanko wie ktos ile oni okolo zarobili na tibi bo wlasnie jakos na bogatych nie wygladaja chociasz przypuszcam ze sa
Przyjmując że jest 5000 posiadaczy PACCa spośród ponad 50.000 graczy, to zarabiają średnio 300.000euro rocznie. I wierz, na pewno nie są biedni, nawet jeśli tych PACCów jest mniej (a dużo mniej na pewno nie jest).
up:
Tyle naliczyłem pacców (jest więcej...ale wziołem tych bardziej pewnych - wynik jest w 95% prawidłowy)
119310
więc:
119310 x 9 = 2,147,580$ miesięcznie o.O, To i tak nieźle zarabiają... jesli suma jest bliska 2 mln na miech (ale muszą podzielić między cały team...to i tak wcholere kasy !).
Nie wiem co niektorzy do nich maja ludzie jak wszyscy inni... ci co krytykuja pewnie maja gowno w zebach i w domu brak szczoteczki do zebow dajcie se spokoj >.<
normalna wiara a wy mowicie ze glupie twarze?to ciekawe jakie wy macie...
Nie wiem o co wam chodzi przecierz oni sa normalni.
Pojawily sie tematy ile oni zarabiaja, a co was to obchodzi, pomyslcie ile wydaja na sprzet itp, pelno z nich ma jeszcze na pewno inna wazniejsza prace a to jest ich 2 praca (hooby). Pozatym wcale nie wygladaja jakos dziwnie.
Dziwnie sie jedynie zachowuja bo juz 1/5 tibijskiej populacji powinna miec bany za mc itp. Ale to pewnie ten brak czasu
cya
A zapomnialem ostatnio troche zmadzreli i zrobili anty noobowski update
Signed.
pomyliles zdjecia. to bardziej wyglada jak z gwiezdnych wojen (bynajmiej niechodzi o jedi)
Troche dziwnie sie na nich patrzy , inaczej wyobrażałam sobie cip'ów
Gufat III
02-08-2005, 14:31
To poprostu CIPki takie 8o
Heliwurab
02-08-2005, 17:17
Nie wierze że 4 chłopaków od jakichś 28-40 lat (;P ) to cały Cip team... prawie niemożliwe :D I oni mówią nam co można a czego nie można robić w Tibii? O matko, życie jest okrutne :D
Hano Apokalipsa
02-08-2005, 18:29
Teraz jush wszystko wiem, jakbym wygladal jak oni to tesh bym siedzial w domu tylko i gral ale oni przy okazji zrobili jakis szrot(tibia), biedne, zakompleksione mutanty:(Buhahahahaha
Teraz jush wszystko wiem, jakbym wygladal jak oni to tesh bym siedzial w domu tylko i gral ale oni przy okazji zrobili jakis szrot(tibia), biedne, zakompleksione mutanty:(Buhahahahaha
eee... raczej to TY masz kompleksy... CiPsoft team to normalni, zwykli ludzie :]
zajac Gro Sho
03-08-2005, 01:15
Nie wiem o co wam chodzi przecierz oni sa normalni.
Pojawily sie tematy ile oni zarabiaja, a co was to obchodzi, pomyslcie ile wydaja na sprzet itp, pelno z nich ma jeszcze na pewno inna wazniejsza prace a to jest ich 2 praca (hooby). Pozatym wcale nie wygladaja jakos dziwnie.
Dziwnie sie jedynie zachowuja bo juz 1/5 tibijskiej populacji powinna miec bany za mc itp. Ale to pewnie ten brak czasu
cya
A zapomnialem ostatnio troche zmadzreli i zrobili anty noobowski update
Signed.
omg chyba mozna dyskutowac o zarobkach stworcow gry na podstawie ktorej jest to forum -.- to ze nie napiszesz "ale ryje" jak co po niektorzy nie znaczy ze piszesz madrze
bongo bonggie
05-08-2005, 17:36
takie z was cwaniaki to wystawcie swoje foto a nie oceniajcie innych ! znajdują sie nooby z 10 lvl co tylko umieja komentować eehh ja pier... -.-
Arthevariel
05-08-2005, 18:23
Wcale zli nie sa co wy do nich macie :D Dziekuje im za tibie ;*
Rethfing on Aldora
05-08-2005, 18:23
Nie no nie mam do niektórych ludzi pytań. Kolesie wyglądają całkiem normalnie. Można poznać bo ich wyglądzie, że są informatykami. Tylko mi podpada ten 2 od prawej :P Jakiś mięśniak :D:D:D Ale napewno niektórzy z was (Ci którzy krytykują) mają gorsze ryje. A zapewniam, że krytykują od 12~ latkowie, którzy śmieją się ze wszystkiego. Pewnie jak się w lustro patrzą to pękają ze śmiechu. A potem dopiero skapa: "Hyy !!! To przecież Ja !!!"
To z kąd je mam pozostawie dla siebie , ale macie moje słowo ze to oni :)
Stary jak to jest skład cip. To ja sie nie dziwie ze to taka gra ze robia drzewka i plaże przez pol roku ;) ;) ale maja geby i takie same koszulki to ruska wytwornia sraj tasmy
[Ale napewno niektórzy z was (Ci którzy krytykują) mają gorsze ryje. A zapewniam, że krytykują od 12~ latkowie, którzy śmieją się ze wszystkiego. Pewnie jak się w lustro patrzą to pękają ze śmiechu. A potem dopiero skapa: "Hyy !!! To przecież Ja !!!"[/QUOT
wiesz nie chcialbym cie atakowac slowami z powodu twojego tekstu ale ja sie nie smieje jak widze sie w lustrze. Jak przeczytasz to co napisalem i odpowiesz mi prywatna wiadomoscia to ci cos powiem :D
@Up : -.- aleś ty śmieszny ojezu -.- , edytowac się naucz i cytować bo jakoś ci to nie wychodzi -.- , tak wiemy nie smiejesz się patrząc w lustro , ty płaczesz..
Juz gdzies widziałem to zdjęcie , i jakos się nie dziwiłem ze tak wygląda Cip Soft
moi zdaniem to większość z domów nie wychodzi i w lustro nie patrzy, a się śmieją z innych a pozatym to wy macie skłonności homosexualne, że urodę facetów oceniacie? najważniejsze, że sami sie nie wstydzili dać kiedys fotkę na tibia.com i że zrobili tak dobrą grę
Garbaty Dżon
26-12-2005, 21:23
Widziałem juz te foto na jakims forum :P
btw. Dajcie włase zdjecia cfaniaki wtedy inni powiedza o was 'twarzowiec' 'wygladasz jakby cie matka patelnia bila' -.-
Juz gdzies widziałem to zdjęcie , i jakos się nie dziwiłem ze tak wygląda Cip Soft
Pewnie widziałeś w tym samym temacie 4 miesiące temu ;)
panowie a czego sie spodziewaliście po panach którzy non stop tłuką w klawiesze:D to jeszcze cud że okólarów nie maja:D
Śmiesznie chłopaki sie prezentują :p
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.