Pokaż pełną wersje : SW:Knights of the Old Republic II:The Sith Lords
Yoh Asakura
30-07-2005, 22:34
Co sądzicie o tej grze ?Jest to sequel rewelacyjnej gry cRPG,a mianowicie:
SW:Knights of the Old Republic.
Gra jest jeszcze lepsza od swojej poprzedniczki,postacie mogą awansować nawet do 50 poziomu (!),a nie tylko do 20 jak było w poprzedniej części.Mocy jest także o wiele więcej...ale...dość już o tym,czas na Wasze opinie.Piszcie tu co o niej sądzicie,piszcie także o swoich problemach z jej przejściem,Ci którzy będą w stanie Wam pomóc,napewno to zrobią :)
Ja przelazłem tą gre w 3 dni bez kodów na 50 lvl. Niedługo ma wyjsc na jakiejs stronce nieoficjalne spolszczenie kinowe : D
GIERCA SUPER
Yoh Asakura
30-07-2005, 22:44
Spolszczenie już jest...wystarczy na nie trafić w sklepie ^^
Co?! W sklepie? A pisali w CDA i w Swiat Gier ze niebedzie spolszczenia :confused:
Yoh Asakura
30-07-2005, 22:51
Co?! W sklepie? A pisali w CDA i w Swiat Gier ze niebedzie spolszczenia :confused:
Co ?!A ja w CDA czytałem recenzje spolszczenia...
@Down:
Zaraz się sięgne pod brudne ( :) )biurko i zobacze.
@Edit:
Sorry ale złe spojrzałem,spolszczenie tyczy się pierwszej części :/
AntyGrins
31-07-2005, 19:14
Tak Spolszczenie Bedzie Powinno Byc nawet Dzisiaj .... powinno.... www.kotor2.pl tam bedzie narazie z przyczyn niewiadomych nie chodzi ;/
Marcin of shadow
31-07-2005, 19:17
Tak Spolszczenie Bedzie Powinno Byc nawet Dzisiaj .... powinno.... www.kotor2.pl tam bedzie narazie z przyczyn niewiadomych nie chodzi ;/
Dokladnie ja mam to samo spolszczenie do 1 mi dzialalo a do 2 nie. Dzisiaj zaczne przechodzic 1 od wyboru strony na jasnej stronie na ciemnej przeszedlem :D
Thomisson
01-08-2005, 08:24
Moja ulubiona gra, bezkonkurencyjna. jęzeli ktos ma jakieś pytania odnosnie gry lub trudności, proszę o kontakt na gg lub private.
b_elegol
01-08-2005, 09:59
Gra jest niezła...nareszcie pierwsze cRPG z serii Star Wars :)
Fajnie sie Sithem biega (a trzema Sithami to już roskosz), tylko w tej Enclawie wkurzyłem się (jak grałem prawym Dżedajem, bo Sithem jeszcze nie doszedłem) że ta staruszka się wtrąciła do rozmowy.
Ludzie grajcie Sithami!
@Gohan
Ale wtopa :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.