PDA

Pokaż pełn± wersje : Kilka chwil na pohu lvl up - harmonia

Lord River
30-07-2005, 23:54
macie tu filmik odemnie :evul:

http://rapidshare.de/files/3502875/1POH3procent.rec.html

Osiaaa
31-07-2005, 00:07
[QUOTE=Lord River]macie tu filmik odemnie :evul:

http://rapidshare.de/files/3502875/1POH3procent.rec.html
Wielkie Gratss lvlka takdlugo przezemnie oczekiwanego... :)
Niestety Ja Niemogłem cieszyc się razem z Tob± - Neostrada X(
Ale i tak się ciesze :D
Oby wiecej adv
Hail Ironclaws :P ....

Tedson
31-07-2005, 09:14
Gratz riven zawsze cie widze kolo depo w venore ale nigdy nie widze jak expisz :P

Gejtlord
02-08-2005, 02:38
OMFG noob plz? :o :o
THIEF NOOB film o poh z kejlogem X( X(

po ogladanju tego filmu mogem powiedzieć tylko 'I was hacked :(' LOL
filmik beznadziejny bo sam lepjej na 27 lvl z plateset na poh bjegałem moim pall skils 45/42
LORD THIEFNOOB ODDAWAJ MOJE BOHY co mi je ukradłes z haknięntego konta! ;( ;( ;(

cały czas stoisz i trenjisz masz skrypt do podnoszenia spirów ty lolu i rzuca nonstop to duże swiatło adori gran lux stojisz w venore caly czas, skont masz 50 lvl ? ja teraz przez PK mam znowu 17lvl ale jak zrobiem up 10 leveli to HUNTED lolu za tego hacka :evul:

Oddaj MOJE BOHY NOOBÓWO GUPIA
nje sciongajcie tego bo tam jest kejlogem!!!! X( X(

Mitthenither
02-08-2005, 09:04
Filmik fajny ;) Widziałem go u kumpla bo akurat tam wtedy spałem...zreszt± sam jestem w paru kadrach :D Klep levele tak dalej :evul:

Cóz musze skomentować wypowiedĽ która znajduję się nade mn±....
@re UP.
THIEF NOOB film o poh z kejlogem
Sam jeste¶ keylogger -.-

po ogladanju tego filmu mogem powiedzieć tylko 'I was hacked ' LOL
Ta...najlepiej zwalić na jaki¶ film kolesia którego po prostu nie lubisz bo ci nie dał "fri itemów" niż sie przyznać, że to przez różnego rodzaju macra itp. co nie?

cały czas stoisz i trenjisz masz skrypt do podnoszenia spirów ty lolu i rzuca nonstop to duże swiatło adori gran lux stojisz w venore caly czas, skont masz 50 lvl ?
Po pierwsze, polecam słownik ortograficzny oraz nauczenie się nazw podstawowych czarów Tibi.
Po drugie, po co mu podnoszenie spirów skoro nawet nie jest paladynem?

nje sciongajcie tego bo tam jest kejlogem!!!!
Heh, ty sam jeste¶ jak keylogger ale to już chyba pisałem...

Zewcio
02-08-2005, 09:09

tak... jestes noobem

filmik beznadziejny bo sam lepjej na 27 lvl z plateset na poh bjegałem moim pall skils 45/42
LORD THIEFNOOB ODDAWAJ MOJE BOHY co mi je ukradłes z haknięntego konta! ;( ;( ;(

cały czas stoisz i trenjisz masz skrypt do podnoszenia spirów ty lolu i rzuca nonstop to duże swiatło adori gran lux stojisz w venore caly czas, skont masz 50 lvl ? ja teraz przez PK mam znowu 17lvl ale jak zrobiem up 10 leveli to HUNTED lolu za tego hacka :evul:

sam jestes gejloger, jak juz ktos napisal polecam slownik ortograficzny i nauke podstawowych czarow tibii ..... FILM JEST W REC !!! NIE MOZE MIEC KEYLOGGEROW !!! a najlepiej zwalic na filmik bo przypadkiem cie hackneli ? nie uzywaj zadnych szitow to nie bedziesz mial hackow ... ja od roku gram w tibie i nigdy nie mialem hacka, chociaz ogladam prawie kazdy filmik na tym forum ...czemu ?? NIE UZYWAM CZITOW !!!!!! Tobie tez to polecam ....

@topic:

fajny filmik i gz lvla ;]

Lord River
02-08-2005, 10:38

GRATZ DLA TEGO PANA (dzieki za bohy LOL) pzdro ;]