zaloguj się

Pokaż pełną wersje : National Noobografic...

Hellraider
31-07-2005, 03:25
...czyli ostatnie chwile z zycia ostatniego dziedzica pradawnego jezyka noobow (niestety nie udalo sie zarejestrowac kiedy sie nim posluguje).

http://rapidshare.de/files/3506624/National_Noobografic.rec.html

btw film ma charakter humorystyczny aczkolwiek wielki mistrz nie byl z nami w zmowie (to dzialo sie naprawde xD). Z drugiej strony pokazuje glupote niektorych polakow. Have fun :P

oto druga audycja telewizji national noobografic. Niestety squad reporterski byl niepelny, a wydarzenia nie potoczyly sie tak jak sie mialy potoczyc..ale tak to juz bywa w swiecie telewizji...zapraszam na druga audycje National Noobografic ^^ zaznaczam rowniez, iz dzisiaj powinna byc audycja prosto z miasta carlin. Miejmy nadzieje ze wypadnie lepiej.... Have fun:):):)

http://rapidshare.de/files/3528075/National_Noobografic_2.rec.html

Thorvind
31-07-2005, 03:39
Hehe, mi sie nawet spodobalo.

Btw. jezeli Sir Astrot naprawde wpadnie to pm do mnie ;)

Hellraider
31-07-2005, 12:20
Ogolnie cala historia byla znacznie dluzsza, film to byla tylko koncowka. Raz padlo zdanie "sir astrot juz tu idzie" kiedy nie bylo go online :D . Btw to byl drugi zgon mistrza.

Ps oceniajcie, komentujcie i mowcie czy krecic kolejne czesci "National Noobografic" ;)

@down: mial reda, bo wczesniej wyrwal z sd od wolnego, ale jak juz mowilem film pokazuje tylko kocowke calej historii

Xowx
31-07-2005, 12:39
:D :D :D :D Kurde ja tam bym sie bal krećić program "National Noobografic" z taki high lvl :D :D :D Sam soluje dragi na red hp 8o. Fajny filmik Mi sie bardzo podobał. "National Noobografic" ROX. Czekam na kolejny odcinek :D

Petron
31-07-2005, 17:25
Haha to bylo swietne :P zrobcie wiecej :D

Hellraider
31-07-2005, 18:50
Kupie tylko pare bp runek (trza uzupelnic braki po guardach :P) I zaraz lecimy w poszukiwaniu materialu do sfilmowania. Strzezcie sie noobki! Have fun B)

Edit: niestety z powodu naglego znikniecia wolnego (porwanie?) musimy przelozyc poszukiwania na noc (powiedzial ze powinien byc) :S srry

Edit2: na szczescie wolny tak nagle jak zniknal tak nagle sie pojawil i oznajmil ze z tylko nam wiadomych przyczyn nie moze wyjsc z chaty... jednak szukanie nópów zacznie sie juz za chwile :evul: :evul: :evul: :evul: sry za wprowadzenie w blad

Hellraider
01-08-2005, 03:58
bump....
Narazie widze brak zainteresowania...
chyba konczymy kariere na 2 odcinkach.

Nale Snik
18-07-2006, 03:26
mam prosbe, zamiescie to w necie jeszcze rax bo sie nei da sciagnac a obejrzal bym ten filmik ;]