Pokaż pełną wersje : Life Ringi czy Mana Fluidy na m lev dla Knighta??
Mam pytanie dotyczące robienia magic levela Knightem. Mam postac Pacerion level 23 i brakuje mi 45% do 6 magic levela, kto mi powie na czym lepiej jest zrobić te pozostałe 45%. Jeżeli chodzi o finanse nie jest źle moge wydac do 100k. Dlatego jeżeli są na forum jacyś doswiadczenia gracze, którzy grali Knightami to prosze o szybką i w miare precyzyjna odpowiedź.
Life ringi trudno dostac ... Wiec zalozmy ze ktos kupuje ci je na edron po 900 gp za sztuke. Wtedy owiele bardziej oplaca sie uzywac mf'ow (wiem bo sprawdzalem) kolejnym plusem mf'ow jest szybkosc ich dzialania (natychmiastowa) ja osobiscie uzyl bym do tego celu mf'ow.
Life ringi trudno dostac ... Wiec zalozmy ze ktos kupuje ci je na edron po 900 gp za sztuke. Wtedy owiele bardziej oplaca sie uzywac mf'ow (wiem bo sprawdzalem) kolejnym plusem mf'ow jest szybkosc ich dzialania (natychmiastowa) ja osobiscie uzyl bym do tego celu mf'ow.
skoro mówisz że sparwdzałeś że mf sa bardziej opłacalne to ile % zrobie na bp manasków??
Querix of Ice
31-07-2005, 13:43
Kup za 100k manasy wyjdzie z tego 1000 manasow jezeli sprzedaz flaski wyjdzie dodatkowe 5k za 5k 50 manasów czyli razem 1050 manasow
Kazdy manas okolo 50 many Ci zrwoci czyli 52500 many
Na 6 magic lewel dla knighta potrzeba spalic 114516 wiec powinenes zrtobic ten magic lewel ma manasach jak nie zostanie max 10 % do UP m lvl B)
Samuraj Jack
31-07-2005, 14:11
Ja uważam, że 100 k wystarczy na Twój 6 mlvl prawie. ; ) Ale life ringi tez sa bez pytań. ; ) Knightowi rośnie 6 razy szybciej mana.
Ja uważam, że 100 k wystarczy na Twój 6 mlvl prawie. ; ) Ale life ringi tez sa bez pytań. ; ) Knightowi rośnie 6 razy szybciej mana.
No Bez Pytań!! naprawde starczy mi, jush teraz, no jush teraz, jush, jush ....??
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.