Pokaż pełną wersje : elf/orc spearmen vs cyclop
Ostra-paladynka
31-07-2005, 16:07
jakie hity by zadawal zsumonowany elf lub orc spearmen cyclopowi
lub jaki inny summon do 335 many bylby dobry na cyca
jakie hity by zadawal zsumonowany elf lub orc spearmen cyclopowi
lub jaki inny summon do 335 many bylby dobry na cyca
B. male, maksymalny hit jaki mi kiedys wszedl scoutem to 56. Malo prawdopodobne, ze speraman trafilby za wiecej niz 20. Huntowanie na cyklopach z summonami ktore walcza na dystans jest malo oplacalne (o ile w ogole jest oplacalne). Jednym slowem.. Odpusc sobie huntowanie na cyklopach z summonami, no ew. dsy/monki ale to troszke wiekszy przedzial many.
Do 335 many zaden summon nie jest dobry na cyklopa.
#edit.
Pytasz sie rownierz o to jaki inny summon bylby dobry na cyklopa. Hity? Napisalem, ze maksymalny jaki mi sie zdarzyl to 56 czyli mozna sie spodziewac hitow w przedziale 0-60~. Nie wiem czy spearman w ogole by trafil. Co do oplacalnosci huntow. Napisalem to ot.. Jako maly dodatek zeby uprzedzic dalsze pytania...
Ostra-paladynka
31-07-2005, 16:41
mi nei chodzi o to czy jest oplacalne tylko chodzi mi o hity...
Twoj sperman wszedl by za MAX 30
Ty udajesz chyba ze chcesz huntować na cycasz z potworkami dystansowymi??? Oszacuj sie . Tylko bys mane i czas stracił
Jak sie tak uparłaś na dystansowe potworu to nabij 20lvl i idz z archerem - on ma dobre hity :D a za 335 many nie zsummonujesz scouta bo jest za 360 -.- 8o
B. male, maksymalny hit jakjkki mi kiedys wszedl scoutem to 56. Malo prawdopodobne, ze speraman trafilby za wiecej niz 20. Huntowanie na cyklopach z summonami ktore walcza na dystans jest malo oplacalne (o ile w ogole jest oplacalne). Jednym slowem.. Odpusc sobie huntowanie na cyklopach z summonami, no ew. dsy/monki ale to troszke jkwiekszy przedzial many.
Do 335 many zaden summon nie jest dobry na cyklopa.
#edit.
Pytasz sie rownierz o to jaki inny summon bylby dobry na cyklopa. Hity? Napisalem, ze maksymalny jaki mi sie zdarzyl to 56 czyli mozna sie spodziewac hitow w przedziale 0-60~. Nie wiem czy spearman w ogole by trafil. Co do oplacalnosci huntow. Napisalem to ot.. Jako maly dodatek zeby uprzedzic dalsze pytania...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
DOKLADNIE TAK JAK MUWISZ BY BYLO . NIEWIEM CO ONA SE MYŚLI ALE NIECH IDZIE I SIE PRZEKONA..... I NIECH NIEMA PRETENSJI ZE DEDLA!!!
Jak sie tak uparłaś na dystansowe potworu to nabij 20lvl i idz z archerem - on ma dobre hity :D a za 335 many nie zsummonujesz scouta bo jest za 360 -.- 8o
Zgadzam sie archer bedzie wbijal hity do 80 max
ejj Johny jak naprawde masz taki dupny magic to wez se nabij z 40 bo ja na 15 lvlu mam 39
Nick : ****-*****
Profesja : Sorcerer
Lvl : 15
M lvl : 39 (rośnie)
Świat : Aldora
_ _
*
aa jeszcze jedno . NE MUSISZ KLAMAC ZE Z TAKIM DUPNYM M LVLEM WSZEDLES Z HMMA 64 W GSA I 285 Z ENERGY WAVE. JESTEŚ NOOBEM I KLAMCĄ
Xardos masz racje on nie musi kłamać, że tyle wali z HMMa i E-wave... On może tyle walnąć -.- I kto tu jest noobem?
Jego Mlvl też nie jest zły...
patrikozzz
31-07-2005, 19:40
@Xadros - Shut your mouth! To, ze stoisz jak n00b pod depo i robisz runki, daje ci dobry magic lvl. Ale respekt i moc chara zdobywa sie przez lvl , a nie magic lvl. Magic lvl, to tylko wieksze hity z run oraz czarow -.^ Dorosniesz, zrozumiesz. Chcesz cos znaczyc? Zacznij expic.
@Ostra-Paladynka - Jesli juz to wybralbym scouta, ale i tak dwarfy/roty bardziej sie oplacaja ;) Pozdro :D
na 335 many nic nie ma dobrego najlepiej zrob se 20 lvl i mino archera stworz B) bo nie ma sensu chodzic ze scoutem albo tym bardziej spearmanem na cycki ;)
Ostra-paladynka
31-07-2005, 20:09
testowalem spearmana i beznadziejnie przez pol h jeden hit za 5...
zrobie jeszcze lvl i zobacze co ze scoutem
nie bede komentowal tych co pisza ze padne itp bo szkoda klawiatury
mi chodzi o to ze kolega mi blokuje cyclopy a ja je bije i nie chce hmmow marnowac. (a gosc mi blokuje za free bo zostawia chara na afk a ja go uham;] )
ciemne dropsy
01-08-2005, 10:16
Skoro masz takie wielkie doswiadczenie w grze, jak piszesz w innych tematach, to po kiego pytasz sie o takie rzeczy?! nie latwiej samemu pojsc i sie przekonac?
Scoutem mozesz sobie zabic jednego czy dwa cyklopy a spearmanem to mozesz go podrapac po plecach. Zanim trafi to sie cyklop przerzuci i go zabije -.-
Ostra-paladynka
01-08-2005, 17:27
testowalem spearmana i beznadziejnie przez pol h jeden hit za 5...
zrobie jeszcze lvl i zobacze co ze scoutem
nie bede komentowal tych co pisza ze padne itp bo szkoda klawiatury
mi chodzi o to ze kolega mi blokuje cyclopy a ja je bije i nie chce hmmow marnowac. (a gosc mi blokuje za free bo zostawia chara na afk a ja go uham;] )
po 1. spearman byl jush testowany
po 2. kolega blokuje wiec cyc sie nie przezuci
po 3. przejde sie ze scoutem...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.