PDA

Pokaż pełną wersje : Co znaczy skrot PA ??

Radeczek
31-07-2005, 18:41
Co znaczy skrot PA ?? Smiesz to jest , ale nie wiem :P

Klimmek
31-07-2005, 18:49
Power Abuser - jest to osoba która wykorzystuje swój większy level do nastraszania słabszych levelem graczy.
Też wiele razy było.

J0hny
31-07-2005, 18:52
@Up

Masz racje ale skrót PA może oznaczać Plate Armor lub Platinum Amulet :P

Querix of Ice
31-07-2005, 18:54
PA - Power Abuser z ang. nie wiem zo to znaczy ale tak jak to juz powiedzial Klimmek jest to osoba która wykorzystuje swój większy level do nastraszania słabszych levelem graczy. Innym slowem ... Evul :D

japa21
31-07-2005, 18:57
albo premium account ...

Marixon
31-07-2005, 19:00
Tak jak wyżej powiedziane, ale żeby się nie powtarzać to dodam jeszcze, że power abuser nie tylko nastrasza słabszych graczy, ale także próbuje od nich cos wymusić. Np. sytuacja z gry:

Give me 40k or 16 bp of UH or die!!

Widziałem jak tak koleś na 40 levelu do jakiegoś druta mowił, który miał chyba level nie większy niż 16 :( ... Co za chamstwo X( !!

EDIT:

albo premium account ...

Na Premium Account się mówi potocznie "PACC", a nie "PA" 8o !!

Vormencik
31-07-2005, 19:03
@up
jestes taki oryginalny ze mi sie rzygac chce. "Wtrace swoje 3 gp" byl to tekst Gremlina dosyc dawno temu, wszystkim sie spodobalo ale widze ze niektorym az za bardzo -.- (nie wiem czemu sie czepiam ale tacy ludzie mnie w****iaja, szczegolnie jak maja po 12 lat -.-)

re:up up
Ehh to mozna bardzo wiele znaczen przypasowac myslac w ten sposob. zostanmy przy tym, ze premium account to PACC, a nie PA :)

pa = power arrow
pa = power abuser
pa = pan zdzichu
pa = pazerny alfons

LOL :D:D takze PA tak naprawde jest skrotem od Power Abuser, inne (plate armor = P arm , Platinum amulet = P Ammy)

Vaxxia
31-07-2005, 19:03
albo premium account ...

Albo 'Pieprzona ameba', albo 'Pierdzący Arnold', również 'Platynowy Android'. Przecież wiadomo, że tego używa się do określania Power Abusera, więc po co to wyliczanie?

Marixon
31-07-2005, 19:23
@up
jestes taki oryginalny ze mi sie rzygac chce.

Jeśli Gremlina tym sposobem obraziłem to sorry :( ... Niech Ci będzie Vor~, zedytuję :p . ale się ku**a przestań czepiać mojego wieku :evul: !!