PDA

Pokaż pełną wersje : Jak zostać Elite Knightem ??

colman7
31-07-2005, 18:44
Jak zostać Elite Knightem ?? Nie umiałem znaleść tego na forum a więc zrobiłem nowy temat :] odpowiedzcie szybko :P

Klimmek
31-07-2005, 18:47
Wymagane są PACC, 20lvl, 20k...
I tak w ogóle było już wiele razy o tym mówione....

colman7
31-07-2005, 18:48
PACC :( nie mam pacca

Marixon
31-07-2005, 18:51
Jak spełniasz te wymagania, ktore wypisał już wyżej Klimmek to idziesz do królowej w Carlin, króla w Thais, lub imperatora w Kazordoon i mówisz ;) :

-hail queen/king/emperor
-promotion
-yes

Pozdrawiam wszystkich!!

EDIT:

No to nie możesz zostać elite knightem. Pierw musisz kupić sobie Premium Account.

Burakou
31-07-2005, 18:56
@up
Nie wystarczy powiedzieć "hi", bo strażnicy upomną Cię, żebyś się zachowywał, gdyż powiedzenie "cześć" do króla/królowej nie przystoi.
Musisz powiedzieć albo hail king/queen w zależności od tego, czy promujesz się u króla, czy królowej.

Marixon
31-07-2005, 19:04
@up
Nie wystarczy powiedzieć "hi", bo strażnicy upomną Cię, żebyś się zachowywał, gdyż powiedzenie "cześć" do króla/królowej nie przystoi.
Musisz powiedzieć albo hail king/queen w zależności od tego, czy promujesz się u króla, czy królowej.

Dzięki ;) !! W takim razie zedytuję posta wyżej. Sam zresztą pisałem, że gdyby co to mnie poprawić... A do imperatora to jak: hail imperator??

EDIT:

@Agar:

Aha, to ja już wiem... Hail Emperor :) !!

Dzięki, że mnie poprawiliście ;) !! Wszystko jest teraz dobrze napisane w moim poście u góry :D ...

EDIT 2:

To samo należy powiedzieć w przypadku innych profesji.

EDIT 3 :p :

To mój post nr 160 :cup: !! Jeszcze mały, ale już się cieszę B) !!

Agar
31-07-2005, 19:06
W kazo musisz powiedzieć Hail Emperor B)

sisza
01-08-2005, 13:02
to niebędzie promocji hmm dalczego takie noobki tu są:P