Pokaż pełną wersje : Jak zostać Elite Knightem ??
Jak zostać Elite Knightem ?? Nie umiałem znaleść tego na forum a więc zrobiłem nowy temat :] odpowiedzcie szybko :P
Wymagane są PACC, 20lvl, 20k...
I tak w ogóle było już wiele razy o tym mówione....
Jak spełniasz te wymagania, ktore wypisał już wyżej Klimmek to idziesz do królowej w Carlin, króla w Thais, lub imperatora w Kazordoon i mówisz ;) :
-hail queen/king/emperor
-promotion
-yes
Pozdrawiam wszystkich!!
EDIT:
PACC :( nie mam pacca
No to nie możesz zostać elite knightem. Pierw musisz kupić sobie Premium Account.
@up
Nie wystarczy powiedzieć "hi", bo strażnicy upomną Cię, żebyś się zachowywał, gdyż powiedzenie "cześć" do króla/królowej nie przystoi.
Musisz powiedzieć albo hail king/queen w zależności od tego, czy promujesz się u króla, czy królowej.
@up
Nie wystarczy powiedzieć "hi", bo strażnicy upomną Cię, żebyś się zachowywał, gdyż powiedzenie "cześć" do króla/królowej nie przystoi.
Musisz powiedzieć albo hail king/queen w zależności od tego, czy promujesz się u króla, czy królowej.
Dzięki ;) !! W takim razie zedytuję posta wyżej. Sam zresztą pisałem, że gdyby co to mnie poprawić... A do imperatora to jak: hail imperator??
EDIT:
@Agar:
Aha, to ja już wiem... Hail Emperor :) !!
Dzięki, że mnie poprawiliście ;) !! Wszystko jest teraz dobrze napisane w moim poście u góry :D ...
EDIT 2:
To samo należy powiedzieć w przypadku innych profesji.
EDIT 3 :p :
To mój post nr 160 :cup: !! Jeszcze mały, ale już się cieszę B) !!
W kazo musisz powiedzieć Hail Emperor B)
PACC :( nie mam pacca
to niebędzie promocji hmm dalczego takie noobki tu są:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.