Pokaż pełną wersje : SIDO w Płocku
SIDO w Polsce!!
Z wielką radością informujemy, że SIDO - gwiazda niemieckiego rapu wystąpi na festiwalu HIP-HOP DESANT PŁOCK 2005!
festiwal2005:
Z duża radością informujemy, że udział w festiwalu w roku 2005 dnia 27 sierpnia potwierdziły już poniższe zespoły:
RAPTILE
SISTARS
VIENIO PELE
JEDEN OSIEM L
NUMER RAZ
CNE i WSZ
DONGURALESKO / KASTA
ANALOGIA
WIELKIE JOŁ SOUND SYSTEM
KALIBER 44 / ABRADAB
całość poprowadzą: CNE i WSZ
Do listy dołączył Trzeci Wymiar!
dodatkowo wystąpią: ZAWIAS, RUSZKOŚ, LUS i tancerze z CFK
W ciągu kilkunastu dni umieszczona zostanie pełna lista uczestników wraz z gośćmi z zagranicy.
Serdecznie was zapraszam na koncert Sida który odbędzie się w Płocku.
http://www.hiphopdesant.pl/
Z wielką radością informujemy wszystkich sympatyków hiphopowego brzmienia o pierwszej edycji festiwalu - hiphop desant. Odbędzie się on 27 sierpnia w Płocku na gorącej plaży nad Wisłą. Jest to początek niezapomnianych wrażeń, które będą miały swoją kontynuację w kolejnych latach. Serdecznie zapraszamy!
Podczas festiwalu odbędą się dwa konkursy - graffiti i freestyle battle. Konkurs graffiti będzie polegał na stworzeniu symbolu rozpoznawczego festiwalu, który będzie wykorzystany w kolejnych edycjach imprezy. Konkurs freestyle battle odbędzie się przed samym rozpoczęciem koncertów. Dla zwycięzców cenne nagrody. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych o wcześniejsze zgłaszanie się do rejestracji.
Zafundoj mi bilet i pociag to plocka to przyjadem.
btw ttrzym sie Piotrek ;p
Hmm, BILET?
Czego tu gadać o bilecie!
Bilet będzie kosztował 40 zł w jedną stronę, a taki występ by cię kosztował +150 zł
A TU JEST WSZYSTKO ZA DARMO!
Beznadziejny pomysł z organizacją tego festiwalu. Miasto jeszcze nie skończyło poprzednich inwestycji a już pakuje się w kolejną...poprostu bezsens...
Hubert-pol
31-07-2005, 23:26
No, kiedys w koncu skoncza remontowac amfiteatr :P
btw. www.plock2005.pl jesio jedno ^.^
riki tiki jemy piki
Może mnie zobaczycie....chociaż będe unikał Huberta :D.
Hubert-pol
31-07-2005, 23:46
A czemu to? :p
SIDO w Polsce!!
Z wielką radością informujemy, że SIDO - gwiazda niemieckiego rapu wystąpi na festiwalu HIP-HOP DESANT PŁOCK 2005!
festiwal2005:
Z duża radością informujemy, że udział w festiwalu w roku 2005 dnia 27 sierpnia potwierdziły już poniższe zespoły:
RAPTILE
SISTARS
VIENIO PELE
JEDEN OSIEM L
NUMER RAZ
CNE i WSZ
DONGURALESKO / KASTA
ANALOGIA
WIELKIE JOŁ SOUND SYSTEM
KALIBER 44 / ABRADAB
całość poprowadzą: CNE i WSZ
<cut>
Z wielką radością informujemy wszystkich sympatyków hiphopowego brzmienia o pierwszej edycji festiwalu - hiphop desant. Odbędzie się on 27 sierpnia w Płocku na gorącej plaży nad Wisłą. Jest to początek niezapomnianych wrażeń, które będą miały swoją kontynuację w kolejnych latach. Serdecznie zapraszamy!
<cut>
Podczas festiwalu odbędą się dwa konkursy - graffiti i freestyle battle. Konkurs graffiti będzie polegał na stworzeniu symbolu rozpoznawczego festiwalu, który będzie wykorzystany w kolejnych edycjach imprezy. Konkurs freestyle battle odbędzie się przed samym rozpoczęciem koncertów. Dla zwycięzców cenne nagrody. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych o wcześniejsze zgłaszanie się do rejestracji.
Super, cool i w ogole, ale...kto to jest SIDO? :/
Szkoda, ze nie mam kasy, ale nie chcialoby mi sie sluchac Sistars / Jeden osiem **** / analogia*.Natomiast chetnie posluchalbym DonguralESKO i k44.
Co do kontynuacji w kolejnych latach - nie bylbym taki pewny; we Wrocku organizowali cos podobnego (KASTA + wystepy mlodziezy bodajze) z "edycja za rok". Nikt nie przewidzial, ze pijany gosciu wypadl przez okno z 8 pietra. I next editionow nie bylo...
Offtop : szkoda, ze nie znam goscia, ktorego sluchalem na wczasach. Freestyle'owal bardzo fajnie, szczegolnie po browarku przy wodzie ;).
* - niepotrzebne skreslic.
@Hubert : no to mowcie, ze koles w masce...teraz kojarze ;)
Hubert-pol
01-08-2005, 00:05
Sido, to ten koles z masce z niemiec...
Jego piosenki: Mama ist stolz, Fuffies im club
Ahh....
W koncu sobię czegoś posłucham.
Od dawna niebyło prawie żadnej imprezy hip-hopowej w Płocku =/
Mam nadzieję, że bedzie pierwszy i ostatni koncert tego typu w Płocku. Szkoda pieniędzy na takie rozrywki dla małoletnich...
Polityka władz Płocka jest zła.
Rozpoczęli budowe nowego mostu oraz przebudowe amfiteatru. Aktualnie miasto nie ma pieniędzy na budowe dróg dojazdowych do mostu który miał zostać włączony do ruchu Płocka w czerwcu ( takie były zamierzenia). Amfiteatr miał stac już w czerwcu - nici. Miasto ma mało pieniędzy , a angażuje się w takie festivale.
Hubert-pol
02-08-2005, 02:58
Ba, gdyby Orlen dawał więcej kasiurki, miasto by było ładniejsze, chociaż i tak jest ładne :)
Hubert tu nie potrzeba kasy Orlenu. Tu bardziej potrzeba dobrych przetargów i pomysłów. Zbudowanie parku na podolach nic nie wniosło oprócz ładnego widoku. Urzędnicy powinni najpierw zadbac o drogi, mieszkania..o ludzi, a potem o wygląd miasta.
wejscie jest free ale rzeczy na nim juz nie :D
wejscie jest free ale rzeczy na nim juz nie :D
A co ty byś chciał aby wszystko było za darmo? W jakim ty świecie żyjesz?
PS: Niedawno w Opolu był taki koncert, i było fajnie ;)
Pamiętajcie że to już w Piątek od godziny 19!
Amafagad ;( najpierw było Astigmatic(chociaz to bylo cos) a teraz jakas hiphopowa impreza ...
Wstyd mi za moje miasto :P
btw. ciekawe skad ta kasa plynie na organizacje tego wszystkiego :O
Amafagad ;( najpierw było Astigmatic(chociaz to bylo cos) a teraz jakas hiphopowa impreza ...
Wstyd mi za moje miasto :P
btw. ciekawe skad ta kasa plynie na organizacje tego wszystkiego :O
Pewnie z funduszu miasta. Co jak co, ale takie "darmowe" imprezy dosc szybko popularyzuja dane miasto.
Hubert-pol
24-08-2005, 22:22
Skad plynie kasa? Od organizatorow
Arrivald
24-08-2005, 22:38
RAPTILE
Wiekszego pedanta znalezc nie mogli. Jak go widze w tv to mam ochote skoczyc po mlotek i roztrzaskac telewizor :/
Mathiuss
24-08-2005, 22:43
Jeżeli uważasz że...Jeden osiem l i sistarsy czy jak to sie tam wabi
zalicza się do gaunku "Rapu" to ja podziękuje...
Miłej zabawy -_-"
Pojubaz from hiberna
25-08-2005, 19:29
Nic + nic - poprostu Mein Block :D
Sistars i rap? Ch_a!
Zresztą, rap to i tak moim zdaniem przeżytek. Teraz już za dużo takich "ziooooomkuff".
No, ale jak komuś się to podoba, to ja nic nie mam - tylko osobiście uważam, że hip-hop na psy schodzi.
No, ale jak komuś się to podoba, to ja nic nie mam - tylko osobiście uważam, że hip-hop na psy schodzi.
Na psy to schodzą poszczególni hip-hopowcy, idą pod komercje. Ale caly czas są prawdziwi Oldschoolowcy, którzy robią to co robią, mają swoich fanów i beda ich mieli, etc.
Komercja:
- Doniu
- Liber
- Mezo
;-)))
spider-bialystok
25-08-2005, 20:02
Komercyjna muzyka wcale nie musi byc zla.. To, ze ktos chce zarobic robiac przy tym dobra muzyke to chyba dobrze, nie? Niekomercyja muzyka to taka na ktorej autor nic nie zarabia, darmowa tworczosc robiona przez amatorow z neta itd. I raczej niekomercyjna muzyka nie zawsze jest dobra i raczej niewielu ludzi tego slucha.
Siema, właśnie wróciłem z Desanta, wyjee... hmmm.....
Ładnie nagłośnione, ładne telebimy, ładnie podświetlona scena! i oczywiście fajna atmosfera!
Hubert-pol
28-08-2005, 06:18
Mowta jak bylo, bo nie chcialo mi sie isc =P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.