zaloguj się

Pokaż pełn± wersje : Czaszki

Pamela
04-04-2004, 21:45
Czy ktos moglby mi wyjasnic co oznaczaja te czaszki kolo postaci??
I jeszcze jedno jak trenowac z innym playerem bo raz probowalem i uznano mnie za pk i odrazu zlecialo sie od gromca gosci i DEAD????

FROGO
04-04-2004, 21:58
Biala czacha oznacza ze osoba posiadajaca owa czache zaatakowala inna postac. czarwona czacha oznacza ze dana postac zabila wiecej osob (3 na dzien, 5 na tydzien, 10 na miesiac? jak zle to mnie poprawcie) Biala czacha znika po paru minutach, czerwona po miesiacu, ale jesli zabijesz w tym czasie jeszcze kogos to czas sie zeruje. Czesto moze sie zdazyc ze zginiesz przez biala czache, choc mogl to byc tylko misscklick ( przypadkowe zaatakowanie innej postaci) :)

Edit: co do drugiego pytania: to wez sobie party mode. Klikasz na osobe z ktora chcesz trenowac prawym klawiszem myszy i invite to party, a osoba zaproszona klika tak samo na ciebie i join ****'s party. :)

Mathayus
05-04-2004, 08:49
:PP

zeby trenowac z kim muszi go na party zaprsocic
inaczej bedziesz mai lbiala czaszke a takich sie zabija

muggler
05-04-2004, 10:06
On chce potrenować a nie zabić kolegę :D

FROGO
05-04-2004, 12:25
no przeciez napisalem, looknij na edit

don'diego
05-04-2004, 18:30
biala czacha oznacza ,ze zaatakowales inna osobe i odrazu sie wiara zejdzie i albo cia odrazu zabija albo cie beda glupia wypytywali czy jestes pk. i jak powiesz yes lub no to i tak cie zabija
czerwona czacha oznacza ,ze zabiles 3 osoby w dniu i ludze cie atakuja .
zabijesz 12 osob w dniu lub 7 osob w miesiacu i masz po prostu napis banished

PK,thiefy,hackerzy smierdza!!!

zuczek
05-04-2004, 18:58
Jo mnie tez dzisiaj zabili bo jaki¶ noob powiedział że jestem pk, urwa X( .

Raul
06-04-2004, 09:27
Jeszcze żółta czacha jest wtedy jak jaki¶ gracz ciebie zaatakuje a ty juz masz jak±¶ czache. T± czache widzisz tylko ty. A zielona jak na party jeste¶.

vepsik
19-05-2004, 22:27
jezeli masz ustawione tibia classic controll to w okienku battle kliknij na postac prawym i zapros do party ( invite to party ) jezeli sie przylaczy to dostaniesz napis z potwierdzeniem przylaczenia i mozesz spokojnie z nim walczyc nie obawiajac sie white skulla albo red jezeli juz wczesniej zabiles kilka osob

Bigvirus
20-05-2004, 16:43
Wes kolesia tego z kturym chcez trenowac do party a potem niech on cie tez wezmie do party i tluczcie sie do woli:D