PDA

Pokaż pełną wersje : Przygody mariana

Knight of the fredoom
01-08-2005, 09:41
Przygody mariana opowiadaja o elfie ktory wciaz ma problemy z psami :P
Jego jajcarkie nastawienie do wszystkiego powinno sie wam spodobac ale bede kontynuowal tylko jesli wam sie spodoba najpierw ocencie moj poczatek w karierze i jednoczescie poczatek przygod Mariana ^^
http://img99.imageshack.us/img99/4003/przygodymarianacz1zmniejszone2.png
Marian bedac juz prawie przy armorze wpadl do dziry ukrytej na dzrzewem
http://img301.imageshack.us/img301/1050/przygodymarianacz22ph.png
Gonłl swoje świnie ktore niewiedzieć czemu uciekały.
http://img228.imageshack.us/img228/6432/przygodymarianacz30uj.png
Próbował pokonać scorpiony co przychodziło mu łatwo ze względu na ich słabą obronę.
http://img17.imageshack.us/img17/3126/przygodymarianacz46xg.png
Czy oni są juz wszędzie? :(
http://img293.imageshack.us/img293/4295/przygodymarianacz55gm.png
Zebrał ze swojej już nieżywej świni jedzenie i zastanawiał się to robic dalej...
http://img91.imageshack.us/img91/1228/przygodymarianacz61bz.png
Nasz bohater szedl dalej na południe...
http://img206.imageshack.us/img206/998/przygodymarianacz72ih.png
Zobaczyl czlowieka w opałach wiec postanowil pomuc, skieleton byl juz na red hp wiec dlugo sie z nim nie męczyli
http://img245.imageshack.us/img245/9507/przygodymarianacz87yh.png
Gdy juz go polozyli Zygfryd wyrazal wdziecznosc nowemu koledze xD
http://img250.imageshack.us/img250/8257/przygodymarianacz95bq.png
...Maniek postanowil pomuc swojemu nowemu koledze dajac mu cos na zregenerowanie hp i mp....pomylka ^^
http://img250.imageshack.us/img250/600/przygodymarianacz104lo.png
Kolo podziekowal i dal propozycje nowemu przujacielowi
http://img270.imageshack.us/img270/7349/przygodymarianacz118ik.png

Jaka to byla propozycja dowiecie sie w nastepnej czesci prosze o komentarze jak zawsze ;)

b_elegol
01-08-2005, 09:44
eeeee...ja tu nic nie widze, mozebys powiekszyl to z deczq... :confused:

Crowal
01-08-2005, 09:49
Baaardzo małe.... Nie umiesz umieszczać zdjęć w photopucket, to się przeżuć na www.imageshack.us bardzo prosty w obsłudze.

Knight of the fredoom
01-08-2005, 09:50
Wielkie THX dla crowala za to ze nienabluzgal namnie tylko pomogl :) ciekawe ilu osobom sie spoboba ^^ bede wstawial tak po 2-3 obrazki na jakis czas poniewaz jestem poczatkujacy i nieumiem jeszcze tego robic tak szykbo :P

Crowal
01-08-2005, 10:18
na image~ probowalem ale na kompie mam to zbyt duze niewiem co zrobic juz mi sie wydawalo ze potrafie :( sprobuje jeszcze pokombinowac (edytowac)
i prosze modkow zeby "narazie" nie usowali tamatu ^^

The file you attempted to upload is 1697 kb. Please resize the file so that it is less than 1024 kb.

:(
Nie martw się, obetnij pół pola po prawej stronie, troche na dole, no i będzie w sam raz!

Marmicc
01-08-2005, 11:47
duzo zdjec...........

Crowal
01-08-2005, 14:23
Robisz duże, bardzo szczegółowe fake'i, ale za mało ich, mógłbyś chociaż robić DODATKOWE mini screeny(5x5 kratek. gdzie wpadał do dziury, albo go psy gryzły, tak to jest wszystko inne i gdybyś nie napisał że wpadł do dziury, to by wogóle nie wiadomo było o co chodzi.

Cor Tibiarz
01-08-2005, 14:34
Mi to sie raczej nie podoba. Co to znaczy wstawiac 2-3 screeny w dodatku na jakis czas??? To ju lepiej mogles cala historyjke zrobic i wstawic cala od razu. Ja jak robilem pierwszy fake to od razu dalem 10 screenow. Wez sie troche wysil to bedzie lepiej i wtedy ocenie :) a dwoch obrazkow to nie ma za bardzo czego oceniac :(

Edit: Aha i rada, nie rob takich duzych obrazkow bo to przez to dlugo je robisz. Wejdz w np. moje przygody mendrika i looknij jakie ja robie obrazki ;) W ten sposob bedziesz robil po 10, a nie po 2 screeny ;)

Knight of the fredoom
01-08-2005, 15:48
@Crowal
Wlasnie po to napisalem zeby mozna bylo sie zorientowac ze wpadl do dziury a nie (teleportnal sie) :P

@Cor tibiarz
OK postaram sie robic mniejsze chociaz chcialem zeby to wlasnie wyroznialo moje story od innych ale skoro tak uwazacie.....wkoncu ktos tu ma wieksze doswiadczenie :D

Stefan12341
01-08-2005, 21:50
Przygody mariana opowiadaja o elfie ktory wciaz ma problemy z psami :P
Jego jajcarkie nastawienie do wszystkiego powinno sie wam spodobac ale bede kontynuowal tylko jesli wam sie spodoba najpierw ocencie moj poczatek w karierze i jednoczescie poczatek przygod Mariana ^^

Marian bedac juz prawie przy armorze wpadl do dziry ukrytej na dzrzewem

Sorki ze tam malo dodaje ale czesciej gram w tibie a pozatym niemam jeszcze wprawy do tego ;)

haha bradzo smieszne normalnie spadne zaraz z krzesla....takie jajcarskie ze hoho -.-' "Ale tu capi" (czy jak to tam bylo) n/c

3/10 za fabule....

Aki Hakalaa
01-08-2005, 21:58
długie fake ... nie musisz robić dalej bo i tak beznadzieja 3/10 nuda po prostu

Knight of the fredoom
02-08-2005, 00:07
Niewiedzialem ze robie je az tak niedopracowane, :/ albo mi sie zdaje albo napisalem ze daje na poczatek malo zebyscie ocenili wykonanie jajcarskie podejscie jeszcze sie niezaczelo bo niema do czego a ty sie tak niechwiej na tym krzesle bo pewnie przez to spadles :D

Shayss
02-08-2005, 00:32
Nie oceniajcie tego po pierwszych 2 obrazkach, Niech robi dale i zobaczymy :)

Tahi
02-08-2005, 09:57
Nawet fajne :) Zapowiada sie na taki obleśny temat ala Master Feków (co z tym burdelem ??), a ja to lubie :P nie zawiedz mnie B)

gancii
02-08-2005, 10:20
Może być ale krótkie.

EmmO
02-08-2005, 10:54
A mnie tam sie podoba ;) rob dalej , Ocena : 6/10

Knight of the fredoom
02-08-2005, 16:47
Fenks za pozytywne komentarze ale za te hmmm....mniej pozytywne tez :P
Mam prosbe do wszystkich co komentuja zeby mowili mi co mam zle i naco mam uwazac w nastepnych czesciach :)
Ej czemu nie komentujecie wstawilem nastepne obrazki ^^ czyzby sie wam niepodobalo?? :(

jazda
02-08-2005, 23:45
długie fake ... nie musisz robić dalej bo i tak beznadzieja 3/10 nuda po prostu
a dlaczego ma nie robic??:> mi sie podobalo i moze innym tez nie decyduj tez za innych!! i wait in next...:P

Vlosman
03-08-2005, 00:08
marian gratuluje ci rozbawiles mnie strasznie :) jestes cool tak jak i twoje zdjecia :p gratuluje !!!

lord orzech
03-08-2005, 08:11
No nawet, nawet fajne chociaż jak mówili moji poprzednicy za malo szczegółów moja ocena:

Fabuła: 8\10
Wykonanie:6\10
Łącznie:7\10 :)

Strange
03-08-2005, 08:50
Nawet fajny czekam na dalsze części :)

S.P.M
03-08-2005, 09:28
No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/"
Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie.
Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto.

Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy.

Griin
03-08-2005, 09:44
wykonanie: 8/10 - niezle
pomysl: 6/10 - ten armor mi sie podobal :]
razem: 7/10 !

zrob dalej ! bardzo fajny fejk ;D

pZdR...

Cor Tibiarz
03-08-2005, 11:03
eh nastepny ktory podnieca sie k armem i hitem za 45 Omg -.-

Co do fake, to troche taki dziwny, ale wykonanie moze byc, tylko a strzala tak dziwnie wyglada jakbys przy niej majstrowal

Crowal
03-08-2005, 11:24
No więc..
Po pierwsze nie rób takich błędów jak w kwestiach postaci wstawianie emotikon np ":/"
Po drugie postać nie może mówić tekstów w style "ale hit mi wszedł". Wyobrażasz sobie elfa mówiącego taki tekst? Ja nie.
Po trzecie musisz zapełniać więcej miejsca nie tylko śmieciami na podłodze ale też ścianami i innymi pierdołami. Jest za pusto.

Narazie nie ocenię bo byś się zniechęcił, rób lepiej to pogadamy.
CZemu? Ja też robie ":D" ";P" i ":)" W moich pracach, wyrażają nastawienie autora i radość bohatera, bo tak trudno to wyrazić... Czemu nie może mówić o hitach??? "Przygody Orca Vethiego, coś tam z Dragonami, Zdzisiek szkielet, Orci atakują rook". Wszyscy tam mówią, żeby wiadomo było o co chodzi.
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz.

Knight of the fredoom
03-08-2005, 11:24
Przy strzale niemajstrowalem

ktos juz mowil ze mam robic mniej szczegolowe to bede robil szybciej a tu nastepna osoba mowi zeby robic bardziej szczegolowe
Mam pomysl lepiej bede robil wedlug wlasnego uznania a wy oceniajcie i zwracajcie uwage na wykonanie a co do emotikon to nieskoncze z nimi bo to ma miedzy innymi wyrozniac ten opowiadanie
Tak pozatym wszystkim to obiecuje ze bedzie ciekawiej a Marian zyska "przyjaciela" :)

Jerkov Thundersword
03-08-2005, 14:58
Co do pmysłu niezby dobry, ale wykonanie dokłane i schludne.

Knight of the fredoom
03-08-2005, 15:12
Ciesze sie ze zwracacie uwage na wykonanie 8o thx wszystkim bledy bede staral sie poprawiac w nastepnych obrazkach dzis zrobie jeszcze 1 scenke i przybedzie next porcja w nocy bedzie kolo 3-4 obrazki ;)

Szychu Potter
03-08-2005, 19:23
Hehe fajna historyjka powodzenia w kontynuacjach...i powiedz zygdrydowiz eby uwazal na siebie nastepnym razem jak bedzie dsy huntowal ;) i szkoda ze marian nie wziol tego k arma ;(

Tyraelus
03-08-2005, 20:49
ladne,jak na pierwszy raz spox,calkiem rozbudowana,ciekawa fabula.Tylko screen's mogly by byc bardziej dopracowane i oczywiscie czekam na ciag dalszy przygod Mariana...
W skali 1-10,daje Ci ocene 6/10(Pamietaj na zachete....hyhy)
Pozdrowko dla All people Of Thunder Ice...

Name:Tyraelus
World:Only hiberna 8o
Skill's:79/61(Sux!) ;(
Mlvl:13(48% do 14 :] )
best monster solo :drag
Best monster team :dl

Avager
03-08-2005, 21:24
CZemu? Ja też robie ":D" ";P" i ":)" W moich pracach, wyrażają nastawienie autora i radość bohatera, bo tak trudno to wyrazić... Czemu nie może mówić o hitach??? "Przygody Orca Vethiego, coś tam z Dragonami, Zdzisiek szkielet, Orci atakują rook". Wszyscy tam mówią, żeby wiadomo było o co chodzi.
Co do tego 3 to się w pełni zgadzam. Jeżeli robi tylko śmieci i postaci, to powinien dodać o wiele więcej screenów naraz.

Jeśli nie umiesz wyrazić uczuć słowami to jesteś okropnie ograniczony....
Smutek albo strach można wyrazić poprzez:
"Ależ...Ależ.... ależ to okropne przeżycie ... " (coś takiego, nie będę się zastanawiać nad tekstami jeśli ich i tak nie użyje narazie) , chodziło mi tu o użycie odpowiednich znaków i słów (tak, te słowa bardzo słabo odzwierciedlają smutek).
Zdziwienie i inne wszystkie mozna ukazać za pomocą samych słów...albo można urzyć takiego czegoś "<Cry>" to jest bardziej klimatyczne niż... ;-( .

"<>" odzwierciedlają czynność jaką teraz postać robi.

S.P.M
03-08-2005, 22:52
Ortografy... "dzienki" ?!
Koleś, postaraj się!

Knight of the fredoom
03-08-2005, 23:03
mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to ;( czy <cry> czy xD czy <happy> to niema znaczenia a takie emotki mniej miejsca zajmuja niz slowa i kazdy je zna :)

@down
Nudnawe bo sie rozkrecam dopiero ^^ zaniedlugo edzie ciekawe skile beda szly levele itp ale wiecej niepowiem :P

Fli$u
03-08-2005, 23:19
:D
fajne ale nudawe lekko..

S.P.M
04-08-2005, 00:44
mejlun przyczytaj sobie slowo dzieki to jeszcze gorzej nie??? a w tibii nieda sie pisac ą, ę a co do tych emotikon to kurcze kazdy robi wedlug wlasnego uznania nie? czy to ;( czy <cry> czy xD czy <happy> to niema znaczenia a takie emotki mniej miejsca zajmuja niz slowa i kazdy je zna :)

Widać, że masz dopiero 13 lat.
Nie, lepiej napisać dzieki niż dzienki.
Widać o co chodzi i nie bije tak w oczy.
Ale dobra, rób jak uważasz, mi się po prostu coś takiego NIE PODOBA, tak samo jak mówienie "hit". Co innego w tibii, co innego w opowiadaniu o życiu elfa.

Knight of the fredoom
04-08-2005, 14:59
Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach"

a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty :(

S.P.M
04-08-2005, 15:47
Ehhh wiesz niektorzy 12 latkowi ktorych znam sa madrzejsi o ciebie -.- i niepowinienes patrzec na wiek pozatym we wrzesniu mam 14 lat wiec .....
bede robil emotiikony a co do tej juz powtarzajacej sie sprawie o slowo "hit" to najpierw dowiedz sie ku*** co znaczy fake a pozniej pisz komentarze fake to twoja wlasna tibia stworzona przez ciebie skoro w orygilnalnej tibii kazdy cos tam wspomina o swoich hitach to chyba niezabronisz mi pisac w swoim fake o "hitach"

a do reszty ogladajacych : niedawno poleglem w tibii przez moja po****a myszke wiec przez jakis czas nie bede robil fake bo musze nadrabiac straty :(

Po pierwsze zatrzymaj się z rugami i weź na uspokojenie...
Po drugie ja RADZĘ a nie mówię co masz robić. Słuchaj mnie albo i nie, mówie co jest moim zdaniem nie tak jak trzeba.
Po trzecie nie mów mi że nie wiem co to znaczy fake :]

Grzello Masterro
04-08-2005, 15:54
Baaardzo małe.... Nie umiesz umieszczać zdjęć w photopucket, to się przeżuć na www.imageshack.us bardzo prosty w obsłudze.

Jestes slepy czy co ?! Przeciez tu sa obrazki na cala strone tloku !!!

Amek_PL
12-08-2005, 23:34
CoOl mOre Pls ;)

Maras
15-08-2005, 10:28
Mi sie podoba, oryginalnie zrobione, dobry pomysl z Marianem :D
Ogolnie to Luzz :p

Kraon
15-08-2005, 20:43
Jestes slepy czy co ?! Przeciez tu sa obrazki na cala strone tloku !!!

EKhm... jak on pisal tego posta obrazki byly wielkosci 5x5 kratek 32 pix ale obrazek byl taki sam (poprostu tak zmniejszony)

Opuszczony
16-08-2005, 14:16
Całkiem niezłe... ale radziłbym CI nie robić aż takich ogromnych fejkóff bo to niezbyt estetycznie wygląda a po za tym to tam pusto tak jakóś :p Tak więc popraw tylko to i nadaj jakąś ciekawszą fabułę ;) Pozdrawiam i miłego robienia fejków życzę ;]