Pokaż pełną wersje : Fora sportowe
Mam taka propozycje.
Jest kilak grup zwiazanych ze sportem. Nie daloby rady tego polaczyc w jedna a w nich podgrupy np "pilka nozna" itp.
Wydaje mi sie, ze skoro jedna dziedzina (sport) to jedno subforum z konkretnymi podforami (ale zamotane;D).
Co o tym sadzicie?
Identycznie chcialem zrobic z muzyka, ale Drom pozostawil to bez komentarza...
Po co ci takie coś? Tylko utrudni przemieszczanie się po forum grupy. Jeśli chcesz dyskutować o każdej dyscyplinie, to poprostu dołącz do odpowiednich grup.
TheNatoorat
02-08-2005, 14:18
Jestem za, a nawet... ZA!
Nie byłoby więcej propozycji założenia grup o rugby, pluciu na czas i tenisie!
Identycznie chcialem zrobic z muzyka, ale Drom pozostawil to bez komentarza...
Khm... jak wyobrażasz sobie połączenie MM z OS? :D
"Jjejjejeje - mam płytke Jerusalem!"
"I jak - fajny hh?".
Niee... błagam. :P
To jest niemożliwe. Tak jak powiedział TheNat , ale to samo mogłoby być w sporcie. Totalny burdel by wyszedł.
Liberum Veto!
Jestem za, a nawet... ZA!
Nie byłoby więcej propozycji założenia grup o rugby, pluciu na czas i tenisie!
Khm... jak wyobrażasz sobie połączenie MM z OS? :D
"Jjejjejeje - mam płytke Jerusalem!"
"I jak - fajny hh?".
Niee... błagam. :P
Polegało by to na tym samym co forum Teologia. Kazdy by mogl rozmawiam na swoim podforum, np. OS oraz na glownym forum Muzyka.
To jest niemożliwe. Tak jak powiedział TheNat , ale to samo mogłoby być w sporcie. Totalny burdel by wyszedł.
Liberum Veto! A niby czemu to samo mialoby byc w sporcie? Wiekszosc ludzi ktora interesuje sie jakas dyscyplina, interesuje sie ogolnie sportem, i nie zywi raczej pogardy dla poszczegolnych, innych konkurencji.
Poza tym zle uzyles wyrazenia "Liberum Veto", bo nie jestes kims, kto moze jednym glosem zniweczyc ten pomysl.
@topic
jestem za
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.