Pokaż pełną wersje : Pułapki (trap)
Scooby-Doo
01-08-2005, 15:03
Ile hp zabieraja pułapki (trap)?
Jedi Master
01-08-2005, 15:05
EHM.... NIC TU NIE MA !! X( DENERWUJE MNIE TO .... !! :evul:
Venderer
01-08-2005, 15:18
Yyyyy... Eeeeee??? O_O
@Topic
Na 100% nie wiem ale chyba coś ok. 30 hp (+/- 10)
Querix of Ice
01-08-2005, 15:21
Lol w ogóle jakie pytanie trap nie zabiera hp ....
Chyba nie wiesz co to jest trap, np najprostszy trap to taki gdzie rope place (miejscie w ktorym mozesz użyc liny) obstawia sie parcelami (2 lub wiecej) i na wszystko zuca sie ogien energie lub trucizne wtedy osoba ktora z góry bedzie chciala zejsc spada w prost w parcele i sie ruszyc nie moze :>
Snicckers
01-08-2005, 15:32
@up ... odezwal sie madry.. mu chodzi o tego trapa http://www.tibia.pl/items.php?sort=number&typ=tool
@topic obrazenia te sa tak nie wielkie że używanie trapa nie ma sensu chyba że ci sie bardzo nudzi ;)
Venderer
01-08-2005, 15:56
@topic obrazenia te sa tak nie wielkie że używanie trapa nie ma sensu chyba że ci sie bardzo nudzi ;)
HeHe, zawsze to jakies uatrakcyjnienie xD... Był na forum kiedyś filmiq jak jakiś kolo zsolował tylko za pomocą trapów bodajże Black Knighta xP....
Chyba 2 updaty temu mozna bylo zabijac ludzi trapem - zadawal on obrazenia srednio po 10. Duzo osob z niego korzystalo (Killed at xx lvl by hit).Jednak cip zrezygnowal z tej praktyki. Jakis czas temu sprawdzalem na smoki i trap zabieral mu srednio 7-8hp.
Scooby-Doo
01-08-2005, 17:52
eee......... o co ci chodzilo??
Chyba nie wiesz co to jest trap, np najprostszy trap to taki gdzie rope place (miejscie w ktorym mozesz użyc liny) obstawia sie parcelami (2 lub wiecej) i na wszystko zuca sie ogien energie lub trucizne wtedy osoba ktora z góry bedzie chciala zejsc spada w prost w parcele i sie ruszyc nie moze :>
chodzi mi o przedmiot trap!!!!!!
Iron Wosaj
01-08-2005, 22:19
na ludzi nie odbiera hp wiem bo sprawdzalem a na potforki nie wiem ale postaram sie sprawdzisz ;)
A tak wogóle skąd wziąć trapa? :confused:
A tak wogóle skąd wziąć trapa? :confused:
kupic na edron
za ile? bo moze jak popłyne po scarfy xD to zakupie kilka i sie pobawie
Royal Drizt
08-08-2005, 09:58
Mój best trapem to 28 na rotwormie ;P. Obrażenia są względne, zależy na jakim potworku...
Trapa można kupić też w mintwalin u króla minotaurów
Knight Patryk
09-08-2005, 23:53
mi walnolo w goblina za 33 srednio od 20-30 :P
a ile ksoztuje nie pamietam chyba 260 gp czy 280
Major Doomus
23-09-2005, 08:53
O MATKO! O MATKO! Testowali na tobie że masz takie doświadczenie? Najpierw sie upewnij że wiesz co piszesz.
@top
Nie wiem czy dobrze myślę, ale w Venore można trapa kupić... tylko nie wiem gdzie XD. Poza tym zostaje Edron, a czy w Mint można to nie wiem XD. He he sam polowałem na króliki za pomocą trapów :)
Hmm, gdy sie uderzy potworka za bynajmniej 1hp a dobije sie go trap'em to dostaje sie cały jego exp (Hail Dwarfs Guards!)
Marzyłbym o queście dla rookstayerów z trapem.:)
a co do tematu to nie wiem bo ja myślałem że obrażenia są stałe dla każdego rodzaju potworka a po filmiku "bk solo with traps" widzialem że hity były rózne albo nawet wcale
Krzysztov
23-09-2005, 11:19
Z tego co pamietam to obrazenia sa stale. Chyba ze sie cos zmienilo. Testowalem to badziewie, na jeleniu: 12, na rocie:12, na soldku: 12, na larvie: 12, na scarabie: 12. Albo to zbieg okolicznosci albo nie wiem co. Trapa sie kupuje tylko na Edron, za jakies 280gp (+/- 50gp)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.