Pokaż pełną wersje : GS
CZY można zablokowac GS parcelem(jesli nazuci sie na parcela lobela) ????????????
To bardzo ważne prosze o szybka odpowiedz..
WKONCU DZIALA MI FORUM
Termbest_pol
05-04-2004, 14:51
Napewno nie!! trzeba uciekac i bic ( lvl 25 minimum ) a wiec musisz se inaczej poradzic 8)
Skoro ghoul i cyklop przesunie parcela to tym bardziej gs..... Pomyśl w piz(albo to wytne bo cenzura nie przejdzie). Pomyśl masa ludu by chodziła na gs i blokowała się parcelami, potem z hmm albo bełtu i po kilku/nastu masz k-set'a i sporo gp....
Może nie tyle co przesunie co je rozwali ale co do rozwalania i przesowania nie mam 100% pewności.
Sarandiel
05-04-2004, 16:12
Giant Spider przesuwa parce. Ale ciekawi mnie sprawa czy przesunie parcele na ktorych beda fire fieldy ?
Bigvirus
05-04-2004, 16:34
Gs przesunie wszystko co da sie przesuwac:) :D
tak, przesunie wyszystkie parcele, czy na ffach czy pod nimi. jak nie bedzie mogl przesunac to rozwali. od cyca w gore chyba wszystkie potwory to robia. nie oklamujmy sie, nikt nie kupowalby kiedys EB za 5k od plecaka jak moglby 4 paczki :))).
@dir
nie jestem tego pewnien... moze i przesuwa, moze i nie ale demon, nie przesuwa parceli na ktorych jest fire field. Wiem to na 100% bo sam tak robilem ale kladlem 3 parcele i na to fire field. Demon nie mogl przesunac parceli.
@zbkow
sproboj najpierw z ghoulem: poloz 2x parcel na siebie. Potem na te parcele strzel fire fieldem. Jesli ghoul ne przesunie tzn ze gs tez. Otrzymasz odpowiedz na swoje pytanie
Master magi
06-04-2004, 07:47
i po kilku/nastu masz k-set'a i sporo gp....
Nie zgadzam sie z tym.Ja upolowalme z 50gsow i mi ani k armor ani k legsy nie wypadly!!Same badziewne zeczy:/.A kasy tez spro nie bylo.GSa polecam dla palkow na szybki exp a mzoesz przed nim uciekac od bodajze 23lvl(ale niejestem pewny na 100%)ale od 27 lvl to jzu na 1000%
re up: dokladnie, czesto wypada p armor,stel helmet, ale time ring czy cos z k setu to naprawde rzadkosc.Pomysl z parcelami jest srednio oplacalny, bo nawet jresli Ci sie to uda, to bedziesz musial stac w poison fieldach.Ogolnie slaba idea
A poisone field zadaje takie dmg że aż się boje jak o tym myśle wystarczy potem rzucić exana pox...
Oryginalnie dodany przez Villen
A poisone field zadaje takie dmg że aż się boje jak o tym myśle wystarczy potem rzucić exana pox...
Naprawde?A moze nie pomyslales, ze jak koles sie obstawi parcelami to bedzie stal w tym poison fieldzie ciagle?I co ma uzywac mana fluidow na to exana pox?:> BTW ciekawe co moze druid na Twoim levelu wiedziec o biciu gsa, ale spoko potrzebowales widocznei napisac posta, wiec to zrobiles, luz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.