zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Dziwne nazwy?

ciopek
01-08-2005, 18:27
Witam pewnego razu przechodząc koło świątyni koło minosów pod thais natchnołem sie na dziwną rozmowe hight levela z kapłanem świątyni Edowirem . Gracz powiedział demon lord , a kapłan odpowiedział i dodał nazwy Demon Overlords oraz Archdemons.
Pytam was co to jest , bo to pytanie gnębi mnie dość długo i ciekawi co to może być?

..::QrLeT::..
01-08-2005, 19:10
Chodzi o to, że NPC mają z góry ustalone odpowiedzi na pewne pytania...tak samo jak ze spoconym cyklopem może to jakiś quest...do niego też coś mówisz a on odpowiada...po prostu udziela informacji na temat... :)

Loleq
02-08-2005, 13:19
Juz slyszalem o demon lordach i overlordach bo sa na niektorych otsach :D sa duzo trudniejsze od demona ale wiem to tylko z otsa.

hide
03-08-2005, 00:53
@ loleq

Twój nick doskonale oddaje twoją wiedzę o Tibii... Co ma jakiśtam OTS do Tibii by CipSoft?

@ temat
Istnieje kilka ras/klanów demonów [w legendzie], jest to fragment Genesis Tibii związany z Pits of Inferno i Knight Watch Tower... Możesz sam pogadać z tym NPCem, udzieli ci jeszcze kilku ciekawych informacji [nazwy klanów, ich historie, przywódców[już dokładnie nie pamietam co jeszcze...]]
I dowiecie się skąd [chyba] wzięła nazwe była gildia Articorza i Savage Funkstara z Hiberny [teraz Uncommon Valor ale już bez Savage'a]

Yoh Asakura
04-08-2005, 09:57
Juz slyszalem o demon lordach i overlordach bo sa na niektorych otsach :D sa duzo trudniejsze od demona ale wiem to tylko z otsa.
Człowieku,na tym czymś to może sobie nawet zrobić Demon Rata =.="
@Topic:
A spytaj tego kapłana o Demona.Pewnie odpowie tak samo,ma prawdopodobnie zakodowaną odpowiedź na słowo "Demon" i pewnie zawsze tak samo będzie odpowiadał.

Komandos Strong
04-08-2005, 10:08
widzialem screeny na ktorych ow Demon Overlord byl i to nie byl ots tylko test czyli moze cos nowego wprowadza

btw. nie pytac skad wiem, poprostu widzialem -.-

Ral Angar
19-01-2006, 18:42
Moim zdaniem jest to ten nowy demon ktory byl pokazany na ostatnim test serwerze "Morgaroth" 8o skoro ma taki tytul to jest napewno bardzo potezny

Prezes-Portas
19-01-2006, 21:06
Jest to jeden z mitow.One sa po to, zeby robic klimat gry.

Texterus
20-01-2006, 11:32
Zarzućcie ss tego demonka plz.

Teravista
20-01-2006, 12:06
widzialem screeny na ktorych ow Demon Overlord byl i to nie byl ots tylko test czyli moze cos nowego wprowadza

btw. nie pytac skad wiem, poprostu widzialem -.-
Każdy może wiedzieć wszytsko ale przedstawić dowody to juz nieliczni umieją ^.- bez dowodów nie można miec pewności..

Fire glutek
04-11-2006, 16:45
Zarzućcie ss tego demonka plz.

Jak zwykly demon pewnie wyglada ; O

Michoss
04-11-2006, 17:06
Jest pięć kast demonów (Archdemons'ów)
Ruthess seven (pokazali się: Apocalipse, Verminor, Infernatil-na test serverach)
Triangle of terror (pokazał się: Morgaroth-TS i respi się nieregularnie pod goromą(?))
Cabals (brak)
Demon Overlords (brak)
Demonlords (brak)
On pewnie opowiada Ci o tamtych kastach.
Bardzo przepraszam, nie zwróciłem uwag na date poprzednich postów. Zwróciłem tylko uwagę na date posta debila up. Bardzo przepraszam

Cloy
04-11-2006, 17:10
Nastepni archeolodzy.

Withord
04-11-2006, 22:21
Jest pięć kast demonów (Archdemons'ów)
Ruthess seven (pokazali się: Apocalipse, Verminor, Infernatil-na test serverach)
Triangle of terror (pokazał się: Morgaroth-TS i respi się nieregularnie pod goromą(?))
Cabals (brak)
Demon Overlords (brak)
Demonlords (brak)
[...]

Małe sprostowanie, bo znowu herezje piszecie. Tak, zgadza się, kast demonów jest 5, ale znamy tylko 2, The Ruthless Seven, Triangle of Terror, Cabals oznacza to samo co te kasty, Demon Overlord i Demonlords to takjakby ranga danego demona, czyli powiedzmy Demon YYY jest Overlordem i nalezy do kasy (cabal) XXX.
tu macie link do TibiaWiki http://tibia.erig.net/Cabal

Memori
06-11-2006, 16:59
to tak samo jak tej arudzie z thais ktois napisał fuck me i mu odpowiedziała :D :P

Cashtan
06-11-2006, 17:22
@ loleq

Twój nick doskonale oddaje twoją wiedzę o Tibii... Co ma jakiśtam OTS do Tibii by CipSoft?

@ temat
Istnieje kilka ras/klanów demonów [w legendzie], jest to fragment Genesis Tibii związany z Pits of Inferno i Knight Watch Tower... Możesz sam pogadać z tym NPCem, udzieli ci jeszcze kilku ciekawych informacji [nazwy klanów, ich historie, przywódców[już dokładnie nie pamietam co jeszcze...]]
I dowiecie się skąd [chyba] wzięła nazwe była gildia Articorza i Savage Funkstara z Hiberny [teraz Uncommon Valor ale już bez Savage'a]

UV juz dawno nie ma, ile to juz czasu minelo :]

Grabadia
13-11-2006, 21:17
to tak samo jak tej arudzie z thais ktois napisał fuck me i mu odpowiedziała :D :P

To tak samo jak powiesz Melchior'owi w Ankrahmun "Melchior is noob" to on odpowie "That is my name" :D :D :D