Pokaż pełną wersje : Warlocks or Demons
patrikozzz
01-08-2005, 21:20
Yo. Gram na Iridii, mam 41 MSa. Juz niedlugo zamierzam zrobic i kupic troszke bp SD, burst arrow i explo i isc na jednego z dwoch wyzej wymienionych potworow. Wzialbym blokera i moze jakiegos Palla. I mam pytanie: Na co sie bardziej oplaca isc? :>
jeśli bedziesz miał szczęscie i lot dopisze to i na to i na to bedzie ci sie oplacało iść, z przewagą na demona, jeśli jednak nie bedziecie mieli szczęscia albo bloker bedzie zagarniał wszystko dla siebie to i na tym i na tym stracisz sporo kasy
patrikozzz
01-08-2005, 21:23
jeśli bedziesz miał szczęscie i lot dopisze to i na to i na to bedzie ci sie oplacało iść, z przewagą na demona, jeśli jednak nie bedziecie mieli szczęscia albo bloker bedzie zagarniał wszystko dla siebie to i na tym i na tym stracisz sporo kasy
Strace kase, ale exp piechota nie chodzi ;) Gdy porownamy exp z iloscia hp, lepszy wrl. Bloker raczej nie bedzie bral wszystkiego :)
Kumagoro
01-08-2005, 21:30
W zasadzie jedyny DOBRY resp wrl jest za bramką, ale tam lepiej od 80 chodzić, bierz demony, wbrew pozorom są łatwiejsze od warlocków
Zależy jaki ma bloker lvl... jak pojdziecie na single spawn wrl przy hero, to tam nie poexpisz, a na demone to cienko to widze z 40 ms... Bardziej pewny będzie dla was demon.
Kumagoro
01-08-2005, 21:35
Pff, przecież demona jest od 60lvl, a tam jest niebezpiecznie (single spawn demona i jazda)
Ashyx Dras
01-08-2005, 21:50
Lepiej isc na Demonki. Jak szczescie dopisze to moga wypasc g-legi albo e-plate.
c ya
41 ms moze pasc na wave... a watpie zeby mial tyle mfow zeby caly czas z utamo vita byc... chociaz... mozei bedzie mial... moim zdaniem bardziej mu sie na necro oplaca isc. Swoja droga pamietam jak na demonach bylem blokowal 80 najt i walilo w demona ja wtedy ~48 palek Kirenox wtedy 85 i Deenland i Kirenox padl na headshota jak sie demon przerzucil need comment?
Po pierwsze jesli bloker ma co kolwiek pod helmem to nie dostaniesz z e wave.
Na jego lvl bedzie potrzebowal ~4-6 Bp mana fluidow na 30 BP SD hunta.
Po trzecie chce isc na demony niech idzie... na tym lvl drugi SD shooter konieczny.
Jesli bedzie stal gdzie powinien (z mana shield) i zwiewal kiedy powininen to jedyna szansa na zgon to lag/kick.
wszystko wyjasnione:p
Rycek Piotrek
02-08-2005, 10:35
To zależy od blockera... Warlocki są bardzo mocne tak jak Demony... Ale według mnie bardziej opłaca sie isc na Demony... Loot bez porównania...
U Warlocka Blue Robe, a u Demona Magic Plate Armor albo G-legi... 8o
Kumagoro
02-08-2005, 12:10
Zależy jak na to spojrzeć, sprzedać robe - żaden problem, ale z g-legami już nieco trudniej...
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.