Pokaż pełną wersje : Fake HP by me
Tyle fake'i o Władcy pierścienia a o harrym maaaaaaało.
TEraz ja dodam coś o harrym!
http://img86.imageshack.us/img86/7362/haha1sj.png
http://img156.imageshack.us/img156/9786/harry5ul.png
I jakpodoba sie??
( sorka za ognisko na ścianie ale to jest kominek ;/ , a ten tort sama zrobiłam)
Aki Hakalaa
01-08-2005, 21:55
fake może być ale mało tego rób więcej ocena 7/10
Zapraszam do komentowania
Ktoś dał 1 post, ty już o tym mówisz, a 1 fake może być, ale ten drugi!? Żadnych szczegółów tylko 2 ludziki i kilka krzeszeł! Kaszana!
Tort do dupy, kominek tymbardziej, fake jest w stylu takim, że lepiej wogóle więcej nie rób.
Dziękuję, do widzenia.
Eeee takie se... no dobra tak jak wyzej KASZANA nierob wiecej plx
Jak mało... :(
Daj więcej to pogadamy :]
Gracz Tibii
01-08-2005, 22:34
1. Może być popracuj nad tortem bo nieładnie wygląda (każdy umie takie coś zrobić)
2. eeeeeeeee co to jest bo pociąg raczej nie. Przerób to. Wstaw fotele zamiast krzeseł dopasuj podłoge daj ściany. Zmień też wygląd Rona bo ten co teraz jest bardziej pasuje na gorylów Malfoya.
EDIT: Bo dawno fake'ów nie robiłem i muszę wrócić do wprawy (chcesz linka do starego tematu mogę podać :p ) raczej tylko skrytykowałem no to teraz mówię że 1 fake mi się podoba.
Lord Of Knight's
01-08-2005, 23:44
@Gracz Tibi : Fakt fake nie jest zbyd dobre ale chciałbym aby Ona zrobiła tego więcej a co do Ciebie to tak ją krytykujesz a komiks o Twojim minotaurze to kompletne dno. Jakiś minos stoji a obok niego mace i plate shield :o .
adam knight
01-08-2005, 23:57
male szczegóły hary miał czarne włosy a ron naprawde przypomina goryla daj wiencej to pogadamy najlepiej przerób wszystkie części :D
Fake raczej cienki...
Zbyt malo szczegolow w pociągu i w domu Dudleya.
Tort i Ron do chrzanu.
(Q*rwa Opera mi sie chrzani)
Cor Tibiarz
02-08-2005, 07:22
1 obrazek:
Troche malo szczegolow, podloga powinna byc raczej z drewna, tort moglas wziac z simsow, bo wiem ze je masz, bo twa siora miala z nich avatar. Kominka moglas w ogole nie robic, albo pierw nakleic fire fielda a nie ognisko, potem w innym zapisie w paincie pomajstrowac przy scianach roznych i zrobic z nich obodowe.
2 obrazek:
Co to ma byc, expres do howartu? I dlaczego ron ma szare wlosy? Przecierz mial rude!
Ogolnie nie bede ocenial, dopoki nie zobacze wiecej:). I rob wiecej obrazkow a nie 2, bo 2 to ja robie w 5, 10 min -.-
Wszyscy tu o kaszanie, aż zgłodniałem 8o
A takie fake'i to sie gdzieś przykleja, a jak robisz coś większego to dawaj conajmniej te 3-4 faki wtedy jest co oceniać :) ale nawet, nawet...
1 obrazek:
Troche malo szczegolow, podloga powinna byc raczej z drewna, tort moglas wziac z simsow, bo wiem ze je masz, bo twa siora miala z nich avatar. Kominka moglas w ogole nie robic, albo pierw nakleic fire fielda a nie ognisko, potem w innym zapisie w paincie pomajstrowac przy scianach roznych i zrobic z nich obodowe.
2 obrazek:
Co to ma byc, expres do howartu? I dlaczego ron ma szare wlosy? Przecierz mial rude!
Ogolnie nie bede ocenial, dopoki nie zobacze wiecej:). I rob wiecej obrazkow a nie 2, bo 2 to ja robie w 5, 10 min -.-
mam thesims zwykłe :P to z kąd tort miałam wziąść??
Jedno słowo:
DNO
@karo22
Ehh ... Widać że irma z fortery to twoja siostra bo twoje Fake są takie jak jej czyli z*****e.......
BTW: To harry potter czy jakies ludki?
@edit
http://img55.imageshack.us/img55/9514/hp8yv.png
^ gdyby to zdjęcie w expresie mialo być wykonane przezemnie wyglądało by tak
2 obrazki?? a bedzie more?:P
Marcin of shadow
03-08-2005, 19:40
Cienko dales dwa obrazki, maja one bardzo malo szczegulow szczegolnie ten 2.
Shardzik
03-08-2005, 19:56
Lol!!!!!111111111.........
N/c
Sozemego
03-08-2005, 20:38
malo, kijowe, nie ciekawe, nie napracowales sie chyba...
1/10 :>
Ehh masakra.....:(
dno?***owe?roz*******a na łopaty? nieeee.....to jest tylko beznadziejne...
OnlyM(PL)
23-09-2005, 14:13
OMFG -.- 1 fake urodziny 2fake szkola magii i gdzie tu jest jakas fabula? nic nie laczy tych 2 ss oprocz harrego -.- nie rob wiecej plx
A wlasnei kto to odswiezyl :PPP
Dark Sven
23-09-2005, 15:09
X( Co Za Debil To Odswiezyl X(
X( Co Za Debil To Odswiezyl X(
Nie wiem, ale jak się dowiem to już nic nie zostanie dla Ciebie z niego X( X( X(
dap-galothij
23-09-2005, 15:56
odświeżył chyba ten pan: http://forum.tibia.pl/member.php?userid=24423
@top: zaraz zrobię tort:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.