Pokaż pełną wersje : Czy dam rade.....
B_O_B_E_K
01-08-2005, 22:47
Czy dam rade isc na guardy(mass hunt) ze skilami 79/79 (moze se nabije te 80...) tak zeby zwracalo sie za uhy..moj eq to.....GS,c armor,k legs, crus helmet,scarf,leather boots :) czy moze lepiej wziasc bs'a i medusa shielda??
zapomnialem podac :p 40 lvl
halp plxxx :p
Czy dam rade isc na guardy(mass hunt) ze skilami 79/79 (moze se nabije te 80...) tak zeby zwracalo sie za uhy..moj eq to.....GS,c armor,k legs, crus helmet,scarf,leather boots :) czy moze lepiej wziasc bs'a i medusa shielda??
halp plxxx :p
Podaj może swój lvl?
Ja bym jednak z takim EQ poszedł na poziom -3 tej kopalni gdzie jest guard hell... Tam mi się dobrze poluje z podobnymi skillami i tym samym eq tylko axe :) Chociaz mozesz pojsc na probe do pierwszej kopalni na -4 poziom ale nie recze ze sie zwroci.
Geralt ze Spychowa
02-08-2005, 01:43
nie wiem jaki lvl ale podejrzewam kolo 30 - smialo lec na guardy, oczywiscie nie zapomnij o bp UH-ow B)
shymchuck
02-08-2005, 10:35
DObrze gdybyś podał lvl ale przy takich skillach i eq napewno sie zwróci moim zdaniem :)
Pewnie ,że dasz rade z takim eq!! Zależy jeszcze jaki masz lvl, ale chyba na taki eq masz wysoki!! Uhy sieę zawsze przydadzą!!
Lvl:20 (wciąż rośnie) :p
Mlvl:30 ( rośnie ) :baby:
Best Monster Solo : Dwarf Guard :cup:
Best Monster Team: Dragon :cup:
Best Hit sd: 194 Dragon
Best Hit hmm: 50 Guard
Best Hit gfb: 84 Orc Berserker
Tęczowy Wojownik
06-08-2005, 21:45
spokojnie ;p
@up
Nabijanie postów -> report bad post
@topic
najlepiej bedzie ci sie expilo w tej kopalni obok skrzynki pocztowej na poziomie labiryntu.Bedzie schodzic 5-7 guardow na 1 uh wiec powinno sie zwracac.
Jak chcesz szybszy resp i wiecej expa to zejdz na sam dól ale wtedy na 90% ci sie nie zwruci
Pozdro
grzybek 09
06-08-2005, 23:05
Czy wszyczy jesteście ślepi ? Przecież wyraźnie napisał lvl X(
Topic: dasz rade i życzę powodzenia oraz dobrego loot'a ;)
LOL ;( ;( durzymi literami pewnie ze dasz rade expic na guardach :) ja tam hodzilem z 27 lvl-em ze skilami 64/63 :D z c-armorem c -shildem w -helmetem p-legami i skul stafem :baby:
Rycerz Przyszłości
07-08-2005, 12:59
Jeśli chcesz to spokojnie mozesz isc na te guardy... Loot spokojnie sie zwróci z tych 2 bp UH... Życze szczęścia...
Fossils Master
07-08-2005, 20:55
dasz rade ziom :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.