Pokaż pełną wersje : Dark Set
Witam Moze ktos wie co wchodzi w legendarny Dark set
Dark armor
Dark Helm
??????
??????
na stronie pisze ze te dwie zeczy przy dark shield tego nie pisze moze ktos wie :)
legendarny [?] Dark Set? To taki element RPG [powiedzmy], taki set nie istnieje..
Są tylko 3 Dark itemy: hełm, armor i tarcza
Z tego co mi wiadomo to set składa się z legsów i armora...
Gagagigo
03-08-2005, 20:42
Witam Moze ktos wie co wchodzi w legendarny Dark set
Dark armor
Dark Helm
??????
??????
na stronie pisze ze te dwie zeczy przy dark shield tego nie pisze moze ktos wie :)
Dark shield,
mozę gdzieś są Dark Legs :p
LOL nie ma takiego czegoś jak "dark Set" Set to sa legi + armor a z rzeczy typu dark to jest helmet armor i shield
Ostra-paladynka
03-08-2005, 21:16
a ja pamietam jak jeszcze chyba 1,5 roku temu jak gralem na isarze to ktos mial dark legi moze hakoonin czy ktos ale ktos napewno dark seta mial
a ja pamietam jak jeszcze chyba 1,5 roku temu jak gralem na isarze to ktos mial dark legi moze hakoonin czy ktos ale ktos napewno dark seta mial
ile mialy arma ?
Napewno nikt nie miał, nie pier.dol głupot, bo nie istniała nigdy grafika do tych nogawic.
Tyle na ten temat.
Ostra-paladynka
04-08-2005, 08:15
dark set jest odpowiednikiem plate seta wiec mialy 7 arma wygladaly jak czarne szmaty podarte.... ;]
mejlun: watpie zebys gral w tibie ponad 1,5 roku temu a jesli grales to poprostu sie z nimi nie spotkales...
a zreszta po co ta dyskusja jak sie ich nia da zdobyc prawdopodobnioe byla to nagroda za znaleznie buga (caly dark set)
dark set jest odpowiednikiem plate seta wiec mialy 7 arma wygladaly jak czarne szmaty podarte.... ;]
mejlun: watpie zebys gral w tibie ponad 1,5 roku temu a jesli grales to poprostu sie z nimi nie spotkales...
a zreszta po co ta dyskusja jak sie ich nia da zdobyc prawdopodobnioe byla to nagroda za znaleznie buga (caly dark set)
No coz... Dark legow nie widzialem, watpie czy sa, w tibie gralem ponad 1,5 temu, a jak chcialem sie pobawic w tibia sprite editor to nie widzialem grafiki chocby podobnej do "czarnych szmat podartych" (ale jestem czlowiekiem, moglem cos przeoczyc)
Nie pier.dol. :]
Nie mogło ich być, bo ktoś by je zdobył.
Gdyby ktoś je zdobył to po usunięciu grafiki zniknęłyby?
Pozatym w Tibię gram od niemal dwóch lat :]
Więc to chyba szybciej Ty powinieneś/powinnaś dać dowody na istnienie ich niż ja na ich nie istnienie.
Ostra-paladynka
04-08-2005, 19:19
hmm ja pamietam dark legi z isary na ktorej nie gram od ponad roku wiec..
nie dam ci dowodow na istnienie ich
ale jakto pikol powiedzial jestesmy ludzmi wiec moglismy sie pomylic...
dlatego nie wiedze sencu w kluceniu sie kazdy ma 50 % racji...
Ja gram w Tibie 2.5 roku i nigdy nie widzałem Dark Legów. Programowałem też czasem OTSy, długo stykałem się z Tibia.spr i nigdy takich legów nie widziałem.
Ostra-paladynka, coś ci się pomieszało, Dark Legi nigdy nie istniały.
Może pomyliłaś/eś z Demon Legami?
A o Dark Secie też nie słyszałem :P Może to element RPG?
Zgadzam sie z Bonie11.
Ja takze podpisuje sie pod tym, ze dark legów, nie ma, nie było i nie będzie.. Ale osobiscie ja także dałbym se ręke uciąc, ze widzialem kiedys Chain Legi na rooku, oraz jakiegos gostka z vocc'iem na rooku.
Ale jak to bylo powiedziane - czlowiek omylny bywa. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.