zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Ryby na ghostshipie

mufc
02-08-2005, 10:46
Dzis po raz kolejny wyladowalem moim knightem (47 lvl) na ghostshipie. Po paru chwilach wymyslilem zeby polowic ryby i zrobic pewnie quest przy pomocy exori. Lowie sobie rybki a tu dupsko!!! Lowilem okolo 5 minut a nie zlowilem ani 1 rybki choc mam ponad 50 fishingu. Więc mam pytanie. Czy na ghostshipie nie da sie łowić ryb na 100%???? prosze o szybką odpowiedź

Eliot
02-08-2005, 10:54
Mialem cos podobnego w ab tam gdzie sie odradzasz po deadzie jesli jestes mieszkancem ab. Niewiem czy tam jest pz ale niezlowilem zadnej rybki przez 5 minut lowienia z fishingiem 64.

hide
03-08-2005, 00:46
Niektóre miejsca [tam gdzie za łatwo/bezpiecznie by się afkowało np. obok domków stojących nad wodą] nie mają spawnu ryb. Brak ryb na Ghostshipie to pewnie niedoróbka mapy, bo CipSoft nie uznał chyba, że ktoś ustawi w takim miejscu makro...

mufc
03-08-2005, 11:53
ale mi nawet o makro nie chodzilo. tylko zlapac kilka ryb zeby mane miec a tu chu***a ;(

Darki Jovski
03-08-2005, 14:40
bo ghoustship jest na pelnym morzu a CIP jeszcze ryb oeanicznych nie zrobili xD

maripo
03-08-2005, 23:13
y... a ja tak z głupa walne.... jak sie do niego dostac :D

Heliwurab
03-08-2005, 23:24
Płyniesz na Darame, albo na Darashie(dokładnie nie pamiętam, ale na tą na pustyni chyba), i jak masz farta (albo pecha jak kto woli ) to trafiasz na Ghostship... bo ghostship to po angielsku statek duchów... czyli statek widmo, nie wiadomo kiedy sie pojawi :D

maripo
03-08-2005, 23:28
Płyniesz na Darame, albo na Darashie(dokładnie nie pamiętam, ale na tą na pustyni chyba), i jak masz farta (albo pecha jak kto woli ) to trafiasz na Ghostship... bo ghostship to po angielsku statek duchów... czyli statek widmo, nie wiadomo kiedy sie pojawi :D

Yy... a tam są same duchy ?? :D i czy da sie szybko i bezboleśnie zniego uciec

White Pinguin
04-08-2005, 00:39
na ghostship dostajesz sie jezeli plyniesz z venore na darashie, tak wiec dostac sie tam moga tylko PACC, na pokladzie masz pare ghuli i skelow, jak chcsz szybko sie z tamtad wydostac to wchodzisz na mostek po prawej stronie, tam jest jeden ghost i teleport, tez, ze nawet ghosta nie musisz zabijac, pod pokladem jest quest na p -armora, do zabicia hmm... vampir, ds i cos jeszce, nie pamietam

mufc
04-08-2005, 01:22
2 vampiry ds i ghost ;]