zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Wam też nie działa Tibia?

Expression sorcerer
02-08-2005, 12:19
Mi Tibia nie działa :( Wszystko zaczeło się od kick'a i teraz nie moge się zalogowac... wczytuje liste, wybieram postać i nie moge sie zalogowac. Próbowałem też na inne postacie wejść na innych serverach, ale też nie da się zalogować =/

Danielmaster
02-08-2005, 12:21
Z przyjemnością Ci pomogę, lecz nie wiem co ci pisze kiedy masz kicka.
Napisz co ci się pojawia.

Pan-Zajka
02-08-2005, 12:21
Mam to samo na Amerze (nie tylko 1 postacia) 8o

EDIT: Na początku, sama tibia mi sie wylogowała (ja nic nie klikałem, a zrobiło mi sie to dzis o godzinie ok.8.30), jak sie chciałem zalogować to pisało: "Account disabled for five minutes. Please wait.". Za 10 min sprawdziłem i pisało że mam blocka na 30 min. Po około 2 godzinach pisze mi to samo co na początku pisało, czyli "Account disabled for five minutes. Please wait.". Ten sam bład wyskakuje mi na niejednej postaci

Expression sorcerer
02-08-2005, 12:38
podam to w punktach :

1. Włączam normalnie klienta tibi ( wszytko dobrze )
2. Wpisuje account i password i potwierdzam ( Ładuje sie dłużej niż zawsze )
3. po wczytaniu listy wiebieram postać ( i nie wczytuje się "Cannot conecting to game server" ( czy coś takiego ))

jakoś zadziałało ale wtedy tez mi stronka tibi inaczej działała i tibia nie mogla wskoczyć. I tak musze czekac 2h na mane bo kolesie ze mna trenili i kick, wszytko zniklo :(

Romusiek
02-08-2005, 12:46
Aha, ja tez to mialem, da sie to naprawic jakos, ale ja nie wiem jak, zrobilem formata i all dzialalo ^^

Pan-Zajka
02-08-2005, 12:46
Mam pytanie: A nabrałeś sie na tego Free PACCa ? (ponoc darmowego na 7 dni)

Fuck fuck fuck fuck fuck !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wy***ali mi całą kasę z depo i EK !!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Co mam teraz zrobic ?

Hakuoh
02-08-2005, 13:00
Fuck fuck fuck fuck fuck !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wy***ali mi całą kasę z depo i EK !!!!!!!!!! 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o
Co mam teraz zrobic ?

Twój ból stary. Widzisz,żeby uniknąć hacka skanuj kompa co tydzień. (Ja skanuje co 2 dni i znajduje po 10 wirusow) Najlepiej używaj Ad-aware SE Personal v.1.06 Najlepsze.

Expression sorcerer
03-08-2005, 17:14
[QUOTE=Pan-Zajka]Mam pytanie: A nabrałeś sie na tego Free PACCa ? (ponoc darmowego na 7 dni)QUOTE]

Niema czegoś takiego jak "Free PACC" CipSoft nigdy czegoś takiego nie zrobił i nie zrobi. :p