Pokaż pełną wersje : Dobre miejsca huntów dla sorca, pala i knighta
Szukam jakiegoś ciekawego miejsca do huntów z kolegami, ja jestem sorcem 18lvl 25 mlvl , koledzy to palak 8lvl 20 distansa, knight 13lvl skille ok 30/30. Najlepiej w okolicy Carlin-u. Może nie najwyższe lvl-e ale mi się znudziły roty, Amzonki i trolle.
I jeszcze jedno, ma ktoś jakieś probozycje na noob-ów na serwerach non-PvP, ja niemogę wytrzymać przy takiej ilości noobów, a nie lubię serwerów PvP.
polecam bugi pod miastem <joke>
a na serio to lepiej zrobcie lvl-e po 30 wieksze, to wtedy pogadacie
Propozycja na nooba - ignore mu daj i tyle
@Down
Hmm...pomyślmy. Średnia moich hitów wynosi ~35, czyli rot = 2 strzały.
Wymagany czas - 4 sec. Będąc otoczony przez 8 rotów dostanę za ~20 w turę. Otrzymane obrażenia - ~40. Jak mam 285 życia, to starczy mi to na ~7 takich akcji, zanim użyje exury vity. Dodam, że jestem sorcem skilla 19.
@2x down
Z monkiem? A na non-pvp to nie wiem...
A mi się bagi pod miatem podobają na nich nabiłem ten lvl, dużo, przyjemnie i blisko miasta. Nie preferuje rotów w większych ilościach bo dla sorca to może się skończyć użyciem czaru leczniczego lub w ostateczności nawet run. A przy niskim skillu broni to trzeba troche się natrudzić przy zabiciu ich, a bug to jeden cios i to piachu.
Ja chcialbym poskilowac moim palkiem bo ma okrpone skille 56/42 a level 20...
Gdzie najlepiej?
Niszczyciel Mati
02-08-2005, 16:19
Ja chcialbym poskilowac moim palkiem bo ma okrpone skille 56/42 a level 20...
Gdzie najlepiej?
Poproś kumpla żeby ci moka przywołał i skiluj...
Lord Of Knight's
02-08-2005, 16:37
@Niszczyciel Mati : Moze nie ma kolegów co mu monka summonują a po drugie moze On gra na No-Pvp --.^
A znacie miejsce gdzie moglibysmy byc sami i nikt nam niebedzie lal monka?(Jestem na pvp)
Darki Jovski
02-08-2005, 21:43
Dla ostrych emocji mozesie pohuncic Dsa w drodze na family broocha , uh waste ale co tam...licza sie emocje jak ds wali po 190 + :evul:
Lord'Nesteloo
02-08-2005, 21:57
Czasy sie pozmienialy?
Od kiedy to na takich lvl expi sie na czym innym niz roty ?:/
Moziecie isc na slima...poison spidery idealne miejsce ,pod carlin :)
Najlepiej jak sam chodzisz po mapce i odkrywasz dobre expowiska...
Niestety kumpel niemoze monka, jest jakis inny sposób na szybkie skillowanie?
Darki Jovski
02-08-2005, 22:01
@up
trening z rotwormami ;) lub z jakims kumplem knightem na podobnych niskich skilach lub jesli ten kumpel ma lepsze to niech ten gorszy zalozy jakis armorek.
uwielbiam ludzi expiacych na bugach w Carlin -.-V
trening - dwarfy/roty od 30/30 spokojnie mozna ( tylko trzeba dobrac bron tak zeby za szybko nie zabijac a trenic skutecznie - na poczatek hatchet/mace/sword na full def wystarczy )
ale ja jestem paladynem wiec bardziej spear niż sword itp.
I ja mam skile 56/40 coś a nie 30/30 -.-"
To gdzie moge na takich?
Impalable
02-08-2005, 22:45
Może dwarfy w kazo? Znam pewna miłą miejscówkę(dość mały resp ale mozesz czekajac na niego porobic hmmy albo uhy jeśli masz druida).Jest to browar na prosbe moge podpowiedziec jak tam dojsc. :) Ja tem trenowałem do 60/48 albo coś koło tego.
down 2x:a czy kazo jest aż tak daleko z carlin lub ab?
Bad Skull
02-08-2005, 22:52
ja jestem sorc i mam 10 lvl wole amazony niz roty na rotach to sie duzo hmm i lmm traci
Jestem palkiem
A nieznacie żadnego miejsca koło ab lub Carlin?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.