Pokaż pełną wersje : Tworzenie runow ... ?
Lord Jack
21-09-2003, 11:59
Ok Dzięki za wyjasnienie =) Ale mogli by zrobic tak ze rycerze tez moga tworzyc jakies tam runy =) :P
runy moga twozyc TYLKO druidzi/magowie/palkowie
btw zajrzyj do dzialu charakters tu na tibia.pl....
Lady Karolinka
21-09-2003, 22:18
Kad jestes bezlitosny :) jak ktos pyta trzeba pomagac :) btw dla knighta 4 lvl max wiecej nie trzeba ... tylko m vll potrzebny do uzywania uhow ...
wedlug mnie szkoda ze knighty nie moga robic runow, przeciez dzieki temu to by byla najsilniejsz postac w grze, nie dosc ze dobrze walczy w zwarciu to jeszcze tworzy jakies runy LOL :D
hehe no wiesz jak masz wiekszy to wiecej sie uh'ami leczysz no i potem jeszcze explosi mozesz uzywac co sie bardzo przydaje
Pani Czarodziejka
22-09-2003, 08:43
Oryginalnie dodany przez Misq670
wedlug mnie szkoda ze knighty nie moga robic runow, przeciez dzieki temu to by byla najsilniejsz postac w grze, nie dosc ze dobrze walczy w zwarciu to jeszcze tworzy jakies runy LOL :D
Co z tego ze knajt se bedzie runy robil? Jak ma mierny dmg... Zreszta knajta stac na kupno runow od innych graczy : )
Misq670, daj spokoj!!! :D A komu bym runa sprzedawal jakby knight mogl sam sobie runa robic!!! :D
Jakby rycerz robił runy to by było bezsensu
Oryginalnie dodany przez Misq670
No i co to za rycerz by byl? Lapalby sie juz na paladyna (w stdardowym znaczeniu tego slowa, nie tym Tibijskim) I jak sam mowisz, bylby najsilniejsza postacia w grze, a gra powinna byc wywazona.
Po to w tibi jest kilka rodzaji profesji zeby kazdy mogl znalezc cos dla siebie.Gdyby kazda postac miala takie same wlasciwosci(mozliwosc tworzenia runow bieglos w kazdej klasie broni itp.) gra zrobila by sie strasznie nudna nieciekawa i monotona
Mam pytanie mama rune Great Fireball (przysłał mi kolega) jak moge stworzyć wiecej takich run??Wiem że morzna tworzyć runy Sorkiem wiec prosze o pomoc??
Nytalith
13-09-2005, 00:31
Musisz kupic czar "Great fireball" i blank runke wkładasz blanka w łape i mówisz inkantację (adori gran flam dla gfb a np. dla hmma adori gran) i jesli masz mane to staniesz sie posiadaczem nowiutkiego gfbeka :)
PS. Na przyszlość szukaj:)
1. nie masz czaru
2. nie mas zmanu
3. nie masz soul pointow
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.