Pokaż pełną wersje : Śmiechawska historia!
Dziobak Moonk
06-04-2004, 11:16
Zrobilem sobie postac knighta i bylem juz w mainie, przylozylem sobie wszystkie rzeczy na ta postac. A tu chcem wejsc na postac i ......Password is incorect(to ta postac na 20 lvl z której eqp pzelozylem) dopiero dzis otrzymalem passoword i... mam prottecion amulem c mace , dwarven shield p-set stell helm, aknh, scale armor w depo a i jescze 4 UH ^^ cyrk . Komentujcie 8).
>>>jaki morał? NIGDY NIE SACKUJCIE CZYJIS POSTACI^^<<<
Co to jest Aknh?? Wiem, że takie coś jest ale nie wiem co to.
heh wlasnie dzisiaj ktos mi shakowal postac stracilem moje zarobione ciezka pracą 4 k , 4 bp hmm , 1 bp explosion , 2 uhy . 2 razy mnie zabito i stracilem jeszce duzo zeczy .mialem 15 poziom . tak sie zdenerwowalem ze usunelem postac i odinstalowalem tibie . to jest po(cenzura)lone po co grac jak zawsze mozesz stracic wszystko co miales. Life is brutal i za kazdym corrnerem czai sie danger !!!! (CZEMU !!!!! :( tibia to zjadacz czasu
hehe, a kto używa programów do ułatwiania sobie gry? A kto wchodzi na stronki, które mają "cudownie" odmienić życie w Tibii (i odmieniają :P ). Jak ktoś nie używa cheatów (czytaj: jest uczciwy) to raczej ma baaardzo niewielką szansę na shakowanie.
panie jura uzywalem tibi gg ale tylko na rokku , stronki jedyne na jakie wchodzilem to tibia.pl i tibia.com i gdzie tu sprawiedliwosc a nikomu hasla i nr nie podawalem bo frajer nie jestem
Czkowron
06-04-2004, 18:14
No widzisz, to jednak używałeś a teraz jeszce pretensje masz :PPP .Trza było grać uczciwie ......
Wieczny Pustelnik
06-04-2004, 21:35
Ja nie używam żadnych programów związanych z ułatwieniem sobie gry w tibii. Słyszałem o nich złe rzeczy że mają dużo keylogerrów itp. Radzę wam też ich nie używać. Mojemu koledzę hackneli postać na 26lvl gość nacisnął delete i teraz nie ma postaci, którą kupił za 80zł. :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.