zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Do modków o to zeby banować za zdradzanie lootu !!

Intenso
02-08-2005, 19:37
Witam.

Na tym forum pojawia sie coraz więcej idiotów którzy podają loot albo piszą posty typu " o jestes pierwszy sciagam/oglądam zaraz dam komenta".

Apeluje do modków zeby w regulaminie forum pojawila sie wzmianka o tym zeby banować lub upominac za to.

Chcecie przyklad ?? macie np. zobaczcie na film Kiperra w którym w 5 osób huntowali różne zeczy przeczytajcie 3 post goscia o nicku Eerion i kilka postów potem jakis inny gosc go tlumaczy : najpierw oglądajcie film a potem czytajscie posty.

Debilu zastanów sie... Nowi gracze którzy ogladają filmy czytają posty przed obejzeniem filmu po to zeby nie wpasc na keylogaera bo nie potrafią tego zobaczyc a inni gracze ich ostrzegają.

A po 2 posty czyta sie po to zeby zobaczyc czy film jest warty uwagi.

Kazdy kto to popiera niech sie zapisze w tym temacie, moze to cos pomoze

Rilo
02-08-2005, 19:44
hmm nie wiem co mam na to powiedzieć według mnie ten temat jest bez sensu

p.l
02-08-2005, 19:45
co do postów typu "jestem pierwszy / ściągam, dam edita" to gratuluję bystrości ale już jest to uwzględnione w regulaminie i na bieżąco karane upomnieniami. Co do spoilowania lootu, to owszem panuje niepisana umowa żeby tego nie robić, jednakże nie uważam aby karać za takie występki formalnie. Prywatnie to jak się natknę na LS to po prostu kasuje, jak komuś zależy to może raportować posty z LS to może się jakiś modek ruszy :D.

Venderer
02-08-2005, 19:46
Jestem ZA!!!!

Nie raz widziałem sytuacje typu:
"Super filmiq i najs l00t ;], obejżyjcie! ;)" Już mi ślinka cieknie czytam pare komentów niżej.... 3-4 post iiiiii..... Jakiś debil się wypowiada:

"Błeeee, żenada, Necro hunt, w 45 minut zlootowaliście 3 pary BOHów i Skull staff! Co to jest???? Szwagier mojego kolegi, którego siostra jest ciotecznym stryjkiem BUbble zl00tował 5 par BOHów a nawet nie doszedł do NECRO!! =,=" (Z tym ostatnim przesadziłem) Ale już zabawa zepsuta...

Intenso, świetny pomysł, zaraz dam linka do tematu moim qmplom, żeby też się wypowiedzieli ;)

Dwimenor
02-08-2005, 19:53
Żeby coś takiego wprowadzić, potrzebne jest jakieś głębsze uzasadnienie( którego nie widzę w twoim poście). Coś naprawdę dobrego, musiałoby to być, żeby nas przekonać o wprowadzeniu tego. Z obecnego punku widzenia zdradzenie looota nijak się nie ma do regulaminu tibia.pl

Ofcourse takie posty są w miarę możliwości usuwane ale zdąża się, że wymagało by to edycji/kasacji 10-20 postów. A doba ma tylko 24h.

Zamykam. Chodźmy dlatego żeby się z tematu nie zrobił bałagan.
("Kazdy kto to popiera niech sie zapisze w tym temacie, moze to cos pomoze")