zaloguj się

Pokaż pełną wersje : PK z ladna koncówka(inferna)!

Mandawiers
03-08-2005, 10:49
tutaj link do filmu:
http://rapidshare.de/files/3605133/powracamy.rec.html
jak na nasze lvle nawet dobre lvl padaly i czasem exp koledze wpadl za zabicie kogos :) .

edit:
comment plx ;]

Shakalek
03-08-2005, 10:59
This file has been downloaded 1 times already. :D zaraz obejże i dam edita ;)
edit: nawet fajne te PK tylko szkoda ze dełed :(

Mandawiers
03-08-2005, 11:09
bezsensowny post... pierw ogladnij a potem pisz bo jak znam zycie to zrobiles tak aby byc 1.

..::QRAS::..
03-08-2005, 11:25
lubie takie filmy ale ten 22 druid to jakis idiota xD

BakQ
03-08-2005, 11:37
GZ tylko robiles podstawowy blad uhales sie praktycznie na red hp i dslatego padles.... koles walna sd i dead zawsze gdy ktos sd uzywa trezba ise na yellow uhac 3m sie

Mandawiers
03-08-2005, 11:45
i tak bym nie uciekl :p mialem zamiar dobiec do jakiegos drzewa i wyrzucic loot i potem przyjsc po niego :p

@Kamilek@
03-08-2005, 12:03
inferna aż sie łezka w oku kręci stare dzieje :)

Ktos
03-08-2005, 20:44
i tak bym nie uciekl :p mialem zamiar dobiec do jakiegos drzewa i wyrzucic loot i potem przyjsc po niego :p

Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo.

Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli. :P
Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć.
Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję.

..::QRAS::..
03-08-2005, 20:47

Niestety film jest strasznie nudnawy, wogóle filmy z pekowania są bez sensu, a zwłaszcza w wykonaniu takich noobków jak ty. Nie gram w Tibie często, mam postać na infernie dość słabą, ale tacy pk nie mają większych szans na zpekowanie mnie. Takie skile na tym lvlu wogóle wstyd pokazywać komuś, nawet byś mnie nie trafiał chociaż jestem sorcem. Napewno nie dałbym się za***ać tak jak Tarka, ale myśle że jakby miał przy sobie troche runek to byście obaj w dupe dostali. Kiedyś na infernie w venore był taki pk jak ty - Ataz, koleś pewnie miał skile jak ty, no i biedny ma 13lvl, a miał 24. Może ty też tak skończysz, wcale bym nie płakał jakby tacy jak ty z inferny wyemigrowali, nie wiem wogóle po c*** ich zabijałeś jak wyrzucałeś loot, na miejscu tych gości bym cię zrookował, no i widze że się nawet za to wzieli. :P
Jedyne co zobiliście dobrego to to że za***aliście jedną z postaci nooba pk - Jul tomtens barna, zawsze jak jestem jego nie ma i nie da rady go stuknąć.
Ogólnie mówiąc jesteś ciotą i twij kolega tym bardziej, jeśli jesteście tecy silnie czemu nie zaatakowaliście tego elite, tylko rycka na 11 lvlu? Musiało wam to sprawić nie lichą satysfakcję.

jak by kazdy tak opowiadal o swojej potedze to bysmy ksiazke napisali -.-

Marcisz
03-08-2005, 20:58
Taki sobie stary jak ktos ma sd uhaj sie na zoltym hp ;p

<JULO>
03-08-2005, 21:01

Co to ciota ?
Jakos nie pasuje mi to do kontekstu tu. :l

A filmik taki sobie, nic wielkiego, ani loota fajnego ani nic.

Ktos
03-08-2005, 21:13
Odnosząc się do tibii, ciotą można nazwać kolesia który zgrywa silnego dedując nisko lvlowe postacie, a płaszczy się przed wyższymi lvlami, bo jeśli gość jest taki super niech walczy z wyższym lvlem, na 25 lvlu powinien palkeim dać rade 33 ryckowi, a nie uciekać z podwiniętym ogonkiem. Już wiesz co to ciota??
Pozatym jakiego ty chciałbyś lota z takich postaci jakie pkną, co chciałbyś żeby equip cały im wypadł, nawet jakby to i tak nic ciekawego to by nie było.
Film nie jest wcale ciekawy, wolałbym pooglądać filmik z jakiegoś questa na infernie, albo jak z pekowania, to z pekowania wyższego lvla, np. jakiegoś 60, a nie takie gówno, gdzie palek na 25 lvlu sobie ledwo radzi. Myślałem że to coś ciekawszego będzie jak ściągnołem sobie:(

Mandawiers
03-08-2005, 22:27
odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.

Nikt ważny
04-08-2005, 02:10
odnoscie kolesia o nicku "ktos"
po 1 sam jestes ciota po 2 ten char od poczatku do konca mialbyc do pk a po 3 niegram na inferni po 4 chcialem popekowac po 5 niebilem 33elite bo niemilismy runek a z wczesniejszych pk padaly lvl 30+ tylko wtedy jeszcze niewpadlismy na pomysl podzielenai sie naszymi przygodami po 6 niezalezylo mi czy dedbe pewnie jak bym gral ta postacia to napewno bym sue uhal normalnie, a wiedzac ze i tak padne to niemialo sensu a skile mam takie bo nigdy nietrenilem nie musze trenic zeby jakis ****u typu jak ty mi wymawial gra ma mi sprawiac przyjemnosc nie lubie trenowac to nie musze a zanim kogos zaczniesz wyzywac popatrz na siebie zapewne nigdy niemailes 50lvla...
wiec wychodzi na to ze sam jestes ciota i w dodatku ****em, a pozatym lalismy all 10+ bo jak sam wiesz na inferni gra max 400 osob wiec to nie jest zwykly server na ktorym jest wybor do zabijania.

Hehe, nawet to że trenić nie lubisz nie usprawiedliwa kiepsciutkiego filmu. Mogliście peknąć tego 30+ knighta :P A po za tym to wyższe skille w 1-3 dni nabiję i to strasznego wysiłku wogóle nie będzie wymagało :) Strasznie dużo ostatnio pallów z takimi jak ty cienkimi skillami na wyższym lvlu dlatego moje expienie robi się coraz przyjemniejsze :) Ale mogliście się bardziej postarać w tym filmie, bo trochę nudnawy.

A ten drut był idiotą ;)

Kooowal
04-08-2005, 06:49

Nie doeszdłby do depo ponieważ miał pz locka 15 minut -.-

Topic: GZ za pomysł z wyrzuceniem loota :P

Mandawiers
04-08-2005, 11:25
omg co wy z tym knightem , co moglem zrobic z paroma uhami przeciez on mial napenwo ze 2 bpki uh... a pozatym lalismy prawie kazdego dlatego ze jak wczesniej wspominalem niema ludzi do wyuboru na infernie a po 2 kolega mial mniejszy lvl i przyokazji expil na takich ludziach.

Maksim
04-08-2005, 14:00
Oryginalnie napisane przez Ktos :
"Spokojnioe byś uciekł wystarczyłoby dobiec do depo."

Z pierwszego zdania jakie napisałeś wynika że jesteś noobem.
On miał PZ LOCK , i nie mógł uciec do DEPOT.

BTW:
Nice movie, czekam na wiecej.

mlodyx
04-08-2005, 14:59
- 2 bp left~

- You are dead.

HahAHahAHahAHahahAHahahaHahahaHahaa!!!!!!!!!!!!!!!

Mandawiers
04-08-2005, 16:28
- 2 bp left~

- You are dead.

HahAHahAHahAHahahAHahahaHahahaHahaa!!!!!!!!!!!!!!!

mialem jeszcze 6 uhow chyba a wiedzialem ze padne to juz mi niezalezalo

Venderer
04-08-2005, 17:04
Hehe... Spieprzyłeś to z tym Uhaniem :P Ale cóż twoja wola, filmiq taki jak każdy Pk-film.... troche akcji ale zwykle walka niezbyt wyrównana... Ale cóż :P