zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Kasowanie postaci?

Tibio-gracz
03-08-2005, 12:23
Nie gralem w Tibie przez tydzien.W koncu po tygodniu wszedlem na moje konto i co widze?Zostaly usuniete 2 moje 1-levelowe postacie.Czy postacie na Rookgardzie sa kasowane co jakis czas jesli nikt na nie dawno nie wchodzil?Boje sie o moje postacie na mainie.Czy jak dlugo nie bede wchodzil na postacie na mainlandzie to tez zostana skasowane?Prosze o wyjasnienie tego "zjawiska".

Ellenhorin
03-08-2005, 12:29
Tak postacie na rooku ktore dawno nic nie robily zostaja kasowane o te na mainie raczej nie masz sie co bac ;)

hide
03-08-2005, 12:30
Jeśli długo [naprawde długo: chyba 6 miesięcy] nie będziesz się logował na żadną postać na tym koncie to jest ono automatycznie usuwane.

Erixin
03-08-2005, 12:30
@Tibio-gracz:
O postacie na Mainlandzie, nie musisz sie bać. Ja mialem i dopiero ją po roku usuneli :).

sceptile
03-08-2005, 12:41
Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale

DR.UTi
03-08-2005, 13:09
Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale

Gdzieś ty to wyczytał? w Kaczorze Donaldzie....? Nieużywane postacie są automatycznie kasowane po określonym czasie nieaktywności w grze. Ale na pewno nie ma to żadnych zależności z Levelem.

sisza
03-08-2005, 13:16
jak masz 1lvl i nim długo nie grasz kasują sie ale jak masz juz 2 lvl to sie nie kasują bo jak niktórzy pisali że na roku kasują sie postacie to nie prawda bo nie grałem od grudnia moim 10 lvl i sie zalogowałem niedawno i jakoś był

Khazar
03-08-2005, 13:20
Gdzieś ty to wyczytał? w Kaczorze Donaldzie....? Nieużywane postacie są automatycznie kasowane po określonym czasie nieaktywności w grze. Ale na pewno nie ma to żadnych zależności z Levelem.

DR.UTi sprawdz czy nei m jakis drutow do ciagniecia i nie mysl wiecej. Koles mowi dobrze. Postac na 1 lvl jest kasowana po miesiacu od ostatniego loginu. postac na 19 lvl kasowana jest po 19 miesiacach a postaci 20 lvlowe i wyzsze nie sa kasowane wogole - nawet po 20 latach.

Polinik
03-08-2005, 14:17
Owszem, ma.
Regulka do automatycznego kasowania postaci byla juz kilka razy na forum podawana.

Postacie, na ktore wlasciciel nie zaloguje sie przez X miesiecy, gdzie X to level postaci, sa kasowane podczas comiesiecznego czyszczenia bazy danych.
Konto, na ktorym nie ma zadnych postaci, po miesiacu nieaktywnosci rowniez zostaje skasowane.
Tyczy sie to tylko kont darmowych - konta platne nie sa czyszczone.

Tibio-gracz
03-08-2005, 15:44
Dziekuje wam za odpowiedzi.Wszystkie moje wazniejsze postacie maja ponad 12 lvl, a raz w roku to napewno sie zaloguje na Tibie.Ale nie mam i tak co sie martwic bo mam platne konto.

Temat do zamkniecia.