Pokaż pełną wersje : Kasowanie postaci?
Tibio-gracz
03-08-2005, 12:23
Nie gralem w Tibie przez tydzien.W koncu po tygodniu wszedlem na moje konto i co widze?Zostaly usuniete 2 moje 1-levelowe postacie.Czy postacie na Rookgardzie sa kasowane co jakis czas jesli nikt na nie dawno nie wchodzil?Boje sie o moje postacie na mainie.Czy jak dlugo nie bede wchodzil na postacie na mainlandzie to tez zostana skasowane?Prosze o wyjasnienie tego "zjawiska".
Ellenhorin
03-08-2005, 12:29
Tak postacie na rooku ktore dawno nic nie robily zostaja kasowane o te na mainie raczej nie masz sie co bac ;)
Jeśli długo [naprawde długo: chyba 6 miesięcy] nie będziesz się logował na żadną postać na tym koncie to jest ono automatycznie usuwane.
@Tibio-gracz:
O postacie na Mainlandzie, nie musisz sie bać. Ja mialem i dopiero ją po roku usuneli :).
sceptile
03-08-2005, 12:41
Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale
Postacie do 20 lvl'u są usuwane jeśli nie byłeś na nich tyle miesięcy ile mają lvl, czyli n.p. jak masz postać 12 lvl to zniknie ona po roku, a jak masz 20 lvl to nie znika ona wcale
Gdzieś ty to wyczytał? w Kaczorze Donaldzie....? Nieużywane postacie są automatycznie kasowane po określonym czasie nieaktywności w grze. Ale na pewno nie ma to żadnych zależności z Levelem.
jak masz 1lvl i nim długo nie grasz kasują sie ale jak masz juz 2 lvl to sie nie kasują bo jak niktórzy pisali że na roku kasują sie postacie to nie prawda bo nie grałem od grudnia moim 10 lvl i sie zalogowałem niedawno i jakoś był
Gdzieś ty to wyczytał? w Kaczorze Donaldzie....? Nieużywane postacie są automatycznie kasowane po określonym czasie nieaktywności w grze. Ale na pewno nie ma to żadnych zależności z Levelem.
DR.UTi sprawdz czy nei m jakis drutow do ciagniecia i nie mysl wiecej. Koles mowi dobrze. Postac na 1 lvl jest kasowana po miesiacu od ostatniego loginu. postac na 19 lvl kasowana jest po 19 miesiacach a postaci 20 lvlowe i wyzsze nie sa kasowane wogole - nawet po 20 latach.
Owszem, ma.
Regulka do automatycznego kasowania postaci byla juz kilka razy na forum podawana.
Postacie, na ktore wlasciciel nie zaloguje sie przez X miesiecy, gdzie X to level postaci, sa kasowane podczas comiesiecznego czyszczenia bazy danych.
Konto, na ktorym nie ma zadnych postaci, po miesiacu nieaktywnosci rowniez zostaje skasowane.
Tyczy sie to tylko kont darmowych - konta platne nie sa czyszczone.
Tibio-gracz
03-08-2005, 15:44
Dziekuje wam za odpowiedzi.Wszystkie moje wazniejsze postacie maja ponad 12 lvl, a raz w roku to napewno sie zaloguje na Tibie.Ale nie mam i tak co sie martwic bo mam platne konto.
Temat do zamkniecia.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.