zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Sorcer i exp

Thorinek
06-04-2004, 19:56
Mam sorca na 30lv mlv 40 paca(wtedy to juz nie bedzie problemu) bede mial pod koniec kwietnia i nie wiem jak narazie to na czym expowac punkty doswiadczenia skacza mi tak wolno ze tylko plakac jestem w thais jak by co .... thx za odp :] Chcialbym rozwniez uzbierac cos kasy powyzej 20k :)

Majen
06-04-2004, 19:58
Na tym lv. już z kumplami opłaca ci się chodzić do orc fortest i na dragi, ale znajć kumpli którzy dadzą ci coś do loot baga.

karat
07-04-2004, 00:47
Dragi GSesy nawet cyce na wszystko za hmm.Nie rób run tylko kupuj za 900gp od kolesi żebyś nie tracił czasu.

Taerom
07-04-2004, 21:47
SD w łape i wyruszaj na PoH na gs ,klan minosow mozesz chodzic go gl na ds , fd dziwie sie ze masz taki problem sorc na 30 lvl z 40mlvl moze praktycznie na wszystko chodzic orc fortrest d guardy,geomancery itp

Xodapi
08-04-2004, 10:42
Wszyscy rację mieli. Z takim lvl-em to weż sobie nawet jakiegos blokera dla bezpieczeństwa i chodź np. na smoki, GS czy coś w tym stylu. Bez blokera też sobie poradzisz, bo na 30 lvl już jest sie dosyć szybkim.

Gremlin
08-04-2004, 18:20
Oryginalnie dodany przez Xodapi
Wszyscy rację mieli.
Poza dwoma poprzednimi notkami :)
@Taerom
Z SD to sie oplaca chodzic na Demony i ew warlocki, tak pozatym to runa jest dobra do solowania czegos, ale na hunt sie nie przydaje (za duzo kosztuje many/gp).

@Xodapi
Na smoka moze albo z blokerem (dla exp) albo z DS, z DS niby mniej bezpiecznie, ale duzo wiecej kasy mu wpada (exp podobnie jak nie lepiej).

Na GS po jakiego (cenzura) brac blokera?
Samemu zejdzie mu 5 HMM, antidote i vita (do uzupelnienia hp straconych od trucizny), z blokerem zejdzie mu 5 HMM, anitdote, vita a blokerowi 2-20UH, i jeszcze loot sie na dwuch dzieli.

Pozatym prosze poszukac poradnika dla sorcerera/druida.