Pokaż pełną wersje : Sorcer i exp
Thorinek
06-04-2004, 19:56
Mam sorca na 30lv mlv 40 paca(wtedy to juz nie bedzie problemu) bede mial pod koniec kwietnia i nie wiem jak narazie to na czym expowac punkty doswiadczenia skacza mi tak wolno ze tylko plakac jestem w thais jak by co .... thx za odp :] Chcialbym rozwniez uzbierac cos kasy powyzej 20k :)
Na tym lv. już z kumplami opłaca ci się chodzić do orc fortest i na dragi, ale znajć kumpli którzy dadzą ci coś do loot baga.
Dragi GSesy nawet cyce na wszystko za hmm.Nie rób run tylko kupuj za 900gp od kolesi żebyś nie tracił czasu.
SD w łape i wyruszaj na PoH na gs ,klan minosow mozesz chodzic go gl na ds , fd dziwie sie ze masz taki problem sorc na 30 lvl z 40mlvl moze praktycznie na wszystko chodzic orc fortrest d guardy,geomancery itp
Wszyscy rację mieli. Z takim lvl-em to weż sobie nawet jakiegos blokera dla bezpieczeństwa i chodź np. na smoki, GS czy coś w tym stylu. Bez blokera też sobie poradzisz, bo na 30 lvl już jest sie dosyć szybkim.
Oryginalnie dodany przez Xodapi
Wszyscy rację mieli.
Poza dwoma poprzednimi notkami :)
@Taerom
Z SD to sie oplaca chodzic na Demony i ew warlocki, tak pozatym to runa jest dobra do solowania czegos, ale na hunt sie nie przydaje (za duzo kosztuje many/gp).
@Xodapi
Na smoka moze albo z blokerem (dla exp) albo z DS, z DS niby mniej bezpiecznie, ale duzo wiecej kasy mu wpada (exp podobnie jak nie lepiej).
Na GS po jakiego (cenzura) brac blokera?
Samemu zejdzie mu 5 HMM, antidote i vita (do uzupelnienia hp straconych od trucizny), z blokerem zejdzie mu 5 HMM, anitdote, vita a blokerowi 2-20UH, i jeszcze loot sie na dwuch dzieli.
Pozatym prosze poszukac poradnika dla sorcerera/druida.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.