Pokaż pełną wersje : gsy w kopalniach kazzo?
witam dzis uslyszalem ze na najnizszych pietrach kopalni mozna spotkac giant spidery.Nie chodzi mi o gsy z crusader helmet quest!!! czy to prawda ze sa inne miejsca z tymi potworami w kopalniach? podobno w jakisch wiezieniach czy cos
Poza tymi gs'ami na crus helmet queście to innych nie spotkałem. Na najniższych piętrach są za to slimy i różne dwarfy.
Phoelerius
03-08-2005, 20:30
witam dzis uslyszalem ze na najnizszych pietrach kopalni mozna spotkac giant spidery.Nie chodzi mi o gsy z crusader helmet quest!!! czy to prawda ze sa inne miejsca z tymi potworami w kopalniach? podobno w jakisch wiezieniach czy cos
Tylko na tym quescie są duże pajączki.
no wlasnie do dzis tez tak myslalem ale moj kolega na 30 lvl byl expic na guardach i.......
Aug 01 2005, 13:11:05 CET Killed at Level 30 by a giant spider
nie wiem co o tym myslec mam nadzieje ze nie robi mnie w balona
no wlasnie do dzis tez tak myslalem ale moj kolega na 30 lvl byl expic na guardach i.......
Aug 01 2005, 13:11:05 CET Killed at Level 30 by a giant spider
nie wiem co o tym myslec mam nadzieje ze nie robi mnie w balona
Może był lurnięty :P albo pomylił kopalnie wszedł do tej co nie trzeba. Albo ci zwyczajny kit wciska bo może chciał spróbować zsolować ale jak widać mu nie wyszło :D
@Re Down - nie wiedzialem bo nigdy nie byłem na tym queście :)
Kerin Tale
03-08-2005, 21:00
najprawdopodobniej twój kolega wszedł do kopalni, z questem, w ktorej oprócz olbrzymiej liczby Guardów są również i Gs-y...i lurnąc się ich nie da bo jest bramka lvl-owa :)
on ma 30 lvl a quest jest od 35 lvl.
naprawde nie wiem co myslec o tym bo moj kolega nigdy mnie nie oszukal ale ja pierwsze slysze o gsach w innym miejscu...
Nie słyszałem o gs'ach w innym miejscu w kopalniach niż crusader helmet quest... zapytaj go w której to było kopalni, w jakim miejscu, przekaż te info tu i sprawdzimy :)
Komandos Strong
04-08-2005, 04:07
poszedl na poh i sciemnil ze byl w kopalniach pozatym watpie zeby 30lv zszedl na 7 poziom -.-
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.