Pokaż pełną wersje : Niepubliczny test serwer...
Dr. Omader
03-08-2005, 20:24
Test Serwer…
Pewnie wielu z was wie, że dla Game Masterów, Counsellorów, Senatorow i Tutorów dostępny jest właśnie Test Serwer. MatKus, jako admin Tibia.pl również został zaproszony. Jednak panuje absolutny zakaz udzielania jakichkolwiek dokładnych informacji o test serwerze!
Za umieszczanie zdjęć i przecieków z test serwera grozi kara ostrzeżenia lub nawet bana na naszym forum! Tibia.pl nie toleruje zdrajców, którzy nie posłuchali próśb Guida, aby nie udostępniać informacji o teście. I dołożymy wszelkich starań żeby złapać tych tutorów, którzy takie zdjęcia zamieszczają . CipSoft kasuje konta tym tutorom, którzy umieszczają informacje o teście!
Po tych złych informacjach mamy dla was trochę dobrych wieści. :)
CipSoft myśli też o Free Accountach, specjalnie dla nich oprócz nowych grafik powstały też spore podziemia! Dla FACC będzie też dostępnych sporo nowych potworków! Tak więc nuda "darmozjadów" po update nie czeka. ;)
Tiquanda jest ogromna! Dla wszystkich posiadaczy płatnych kont czeka olbrzymi nowy obszar do zwiedzania i masa przeróżnych potworów… Miasto Port Hope jest tak duże, że można się w jego obrębie poruszać przy pomocy małych łódek, które dowiozą was w odpowiednie miejsce. Działają one tak jak normalne statki.
I oczywiście to, o co wszyscy pytaja… Soul Pointy… Wcale nie przeszkadzają, jak do tej pory nie spotkaliśmy kompetentnej osoby, która by na nie narzekała. Nie będą one sprawiać problemów nawet ludziom, którzy wolą ładować manę niż polować.
Co do systemu anty lurerskiego to jeszcze jest w trakcie zmian, ale jak do tej pory nie spotkaliśmy większych problemów z polowaniem, nawet paladynem na Plains of Havoc.
Nieznana jest data ani wyjścia update, ani otwarcia publicznego test serwera…
Sprawdzajcie tibia.pl codziennie, lada dzień pojawią się dokładne informacje odnośnie test serwera i nadchodzącego update!
Nie masz Premium Account? Chcesz zwiedzić nowe tereny? Pośpiesz się! Jeszcze zdążysz kupić Premium Account przez tibia.pl! Wiecej informacji w tym temacie. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)
Mam nadzieje, ze tutorzy, ktorzy sprawdzali lurowanie nie sa zbyt napakowani, bo inni moga niec trudnosci :P
BTW, snilo mi sie ostatnio ze jest juz update, i probowalem robic hmmy. We snie bylo to takie nudne......... :D No i dobrze ze jest cos dla FACC, ale niestety nie wszystkich tutorow, ktorzy daja informacje da sie zidentyfikowac, a szkoda, bo lubie niespodzianki :P Ciekawe jak update wplynie na Tibie w sensie gospodarki, liczby graczy itp. Na wszelki wypadek juz robie zapasy hmmkow, bo podobno maja podrozec.
Mam nadzieje, ze tutorzy, ktorzy sprawdzali lurowanie nie sa zbyt napakowani, bo inni moga niec trudnosci :P
A wiesz, tylko 120+lvl. ;)
-=HuRu=-
03-08-2005, 20:36
Świetnie teraz pozostało nam tylko0 oczekiwać na dalsze działania Cip'ów pozatym z tymi Soul P. to chyba tak nie zabardzo0o jak jest napisane w tym temacie :>
eeh super myslalem ze te soul points to wieksza kicha ;>
Czyli coraz bliżej do "być albo nie być" TIBI. Ciekawy jestem czy expowiska dla facc'ów bedą na tyle duże aby pomieścić wszystkich runmakerów, którzy mają zamiar naładować dobie SP na runki.
Teraz zostalo nam czekać z niecierpliwością na wszystko co ma nadejść.
B_O_B_E_K
03-08-2005, 20:39
@aibit
nom ten to ma farta :p tez bym tak chcial se polazic po nowych terenach :p
CipSoft myśli też o Free Accountach
Te słowa mnie najbardziej ucieszyły bo sam jestem FACC'em. Ciekawe co nam przygotowali?
Nie moge sie doczekać!!! :D
Super ze cos powstaną nowe podziemia dla osob z Facc'em... :) Moze wreszcie niektore osoby przestana pisac posty typu:dajcie coś dla nas free account'ów,dlaczego facc nigdy nic nie dostają itp.
Tibia maniak
03-08-2005, 20:44
Kurde juz niemoge sie doczekac tego updata . Z niecierpliwoscia co chwile sprawdzam tibie.pl czy nie doszedl zaden news . Ciesze sie za ten maly przeciek o soul p. :) najbardziej wlasnie tego sie obawiam i runek w sklepie ale ogolnie popieram tego updata i czekam z niecierpliwoscia . :)
Msg do Cipow : FAster Faster ;)
Chwala im za nowe podziemia i potworki dla Fac'ow ciekawe jakie te stworki beda :D
Fajnie że zrobili te podziemia, ale dlaczego PODZIEMIA?? Jakoś ich nie lubie. Gdyby zrobili jakąś wyspę która jest dostępna dla FACC, to by było fajniej IMO. Z tymi Soul Pointsami miałem nadzieję że będzie tak jak się zapowiada. Pozatym pytanie mam. Ta Tiquanda, jest położona na tych terenach z pytajnikiem na waszej mapie?? Bo jeśli tak to ciekawe czy będzie można dojść lądem przez góry czy trzebb będzie płynąć.
Ehh... a jednak te soul pointsy to dobra rzecz PRECZ Z CHEATERAMI !!! :) a co do CipSoftu wreszcie pomyśleli o Faccach !! 8o
Hail Cipsoft Team :D
Te słowa mnie najbardziej ucieszyły bo sam jestem FACC'em. Ciekawe co nam przygotowali?
Heh, pewnie jakas zatechla dziure z rotami i poisonami :P. Pierwsze, co robie po update, albo na tescie (jesli uda mi sie wbic :P), to utevo res ina "Sibang. Ciekawe, jak wyglada na zywo :P
Łowca Głów
03-08-2005, 20:45
Dla mnie bomba :P
Pozyjemy, zobaczymy...
Zaluje ze juz nie jestem tutorem ;(
Mephisto de'Dragon
03-08-2005, 20:48
Nooo...i tak powinno byc :] mam kumpla Tutora to se troszke poogladalem :D i mam troche screenow :d Powiem tak:
Cip'y sie spisaly :D
Heh, pewnie jakas zatechla dziure z rotami i poisonami :P. Pierwsze, co robie po update, albo na tescie (jesli uda mi sie wbic :P), to utevo res ina "Sibang. Ciekawe, jak wyglada na zywo :P
Osobiście jestem bardziej optymistycznie nastawiony. Może masz rację, ale pozostają jeszcze nowe potworki :)
Hmmmm trzeba wziąść się za skillowanie ;( ... niedługo będzie ATAK UHMAKERÓW na jaskinie z rotami i dwarfami poszukujących (zdobywających :P) Soul Pointsy :( nie podoba mi się to rozwiązanie... szczególnie na serverach non pvp ;( teraz na skilla będzie trzeba czekać jakiś tydzień :(
CipSoft myśli też o Free Accountach, specjalnie dla nich oprócz nowych grafik powstały też spore podziemia! Dla FACC będzie też dostępnych sporo nowych potworków! Tak więc nuda "darmozjadów" po update nie czeka. ;)
Nareszcie CipSoft zrobił coś dla nas, posiadaczy FACC. Wreszcie nie tylko posiadacze PACCa skorzystają z update'u. Ta wiadomość cieszy chyba wszystkich posiadaczy darmowych kont, których jest bardzo dużo.
A myślałem że tereny dla PACC już przerosną stary, dobry Mainland ;).
Tibia maniak
03-08-2005, 20:54
Hmmmm trzeba wziąść się za skillowanie ;( ... niedługo będzie ATAK UHMAKERÓW na jaskinie z rotami i dwarfami poszukujących (zdobywających :P) Soul Pointsy :( nie podoba mi się to rozwiązanie... szczególnie na serverach non pvp ;( teraz na skilla będzie trzeba czekać jakiś tydzień :(
Napewno niebedzie tak zle wkoncu napisali ze ludzie chcacy spalac mane a nie expic niebeda mieli problemow wiec ten najazd Uh makerow niebedzie az taki wielki ( o ile bedzie wogle ).
spider-bialystok
03-08-2005, 20:55
Fajnie że zrobili te podziemia, ale dlaczego PODZIEMIA?? Jakoś ich nie lubie. Gdyby zrobili jakąś wyspę która jest dostępna dla FACC, to by było fajniej IMO.
Takim to trudno dogodzic ;p. Update zapowiada sie wspaniale, nowe tereny, potworki, nowe wielkie miasto ale martwi nie jedna rzecz. Ceny run w sklepach. Jesli beda one wysokie podniesie to rowniez ceny run u graczy ;/. Mam nadzieje ze jakos to rozwiaza.
moze powiedzcie cos wiecej o nowych terenach dla facc?
Mazerlander
03-08-2005, 20:56
Mowilem ze update bedzie dobra rzecz? Nikt mnie nie sluchal ...
Ach darmozjady kupilem sobie dopiero pacc i myslalem ze bede cos mial co wy nie macie a jednak! A i tak dobrze pozwiedzam z kumplami faccami terenki nowe.
Oby update w tym tygodniu bo juz mnie te stada mc robiacych runy na ostatnia godzine denerwoja.
Ja mieszkam w kazo ciagle chodze expic do kopalni i te podziemia mi sie już przejadły....tylko żeby te potworki były nie tylko w tych podziemiach no i jakies ciekawe itemki z nich wypadały...
Jutro pewnie bedzie z 50 stron tematu:P
-=DanieL=-
03-08-2005, 20:57
I poco te noobki płakały? widzicie nie jest źle te SP to niejest katastrofa
Nareszcie CipSoft zrobił coś dla nas, posiadaczy FACC. Wreszcie nie tylko posiadacze PACCa skorzystają z update'u. Ta wiadomość cieszy chyba wszystkich posiadaczy darmowych kont, których jest bardzo dużo.
A myślałem że tereny dla PACC już przerosną stary, dobry Mainland ;).
ja (FACC) tam bardziej się cieszę z tego, że będzie można ropować znów lootbagi, co w sumie jest pewnym wyrównaniem przewagi PACCanów z poprzedniego upa.
Takim to trudno dogodzic ;p. Update zapowiada sie wspaniale, nowe tereny, potworki, nowe wielkie miasto ale martwi nie jedna rzecz. Ceny run w sklepach. Jesli beda one wysokie podniesie to rowniez ceny run u graczy ;/. Mam nadzieje ze jakos to rozwiaza.
Mnie też to martwi, ale z innych powodów. Ja runy robie i jeśli ceny w sklepach będą niskie to gracze nie będą chcieli kupować run od takich jak ja i nie będę miał z czego żyć. ;(
Kerin Tale
03-08-2005, 20:58
powiem tak.....a nie mówiłem ??!! Wszyscy tak narzekali i narzekali a jednak będzie ten update dla wszystkich :) i o to przecież chodzi :) a skoro żadna osoba w niepublicznym update, nie narzekała, więc i my nie będziemy narzekać :) i nie jest wcale prawdą, że większośc tutorów itp to same 100+ :) wielu tutorów ma o wiele niższe lvl-e a skoro oni nie narzekali to i my nie będziemy :) jestem jak najbardziej i za soul points, i za zakazem lurowania i za wszystkim tym co w późniejszym czasie wyjdzie nam wszystkim na lepsze :) kwestia ambicji i czasu :)
..::QRAS::..
03-08-2005, 20:59
ucieszylem sie z tym co przygotowali dla facc :P
Black Warior
03-08-2005, 21:01
a tak wogóle to o co chodzi w tym test serwera. :/ co tam sie robi?
Zwiedza się to co cipsoft zmienił.
Maestro8
03-08-2005, 21:04
bije noobow
Czasami test server jest non-pvp, więc bicie noobów trzeba załatwić w realu.
B_O_B_E_K
03-08-2005, 21:06
testuje sie to co se cip'y wymyslily :p
Hail Update!
Hail Cipsoft!
Hail Ja:P < nie mogłem sie powstrzymac:D>
Palladni
03-08-2005, 21:09
No no... Przygotowali coś także dla facców, ogólnie zapowiada sie nie tak źle jak na początku mogło sie wydawać...
Był na forum temat o test servie wcześniej przed tym zakazem :P byl w nim link do stronki na ktorej pisały cenu run trzeba było patrzeć ;) ale nie podam ci linka bo nie chce bana :D
Thash Armon
03-08-2005, 21:10
Wszystko jest wspaniale wszystko mi sie podoba hoho xD xD xD xD xD
jedyne co bym chcial jeszcze to Rasy w tibi :P
Human,Elf,Dwarf no i na męskie i żeńskie i z packiem i bez xD xD xD
jak sie niemyle to keidys cos takiego byłobo widzialem gdzies screena
NO ALE SUPER NIE MOGE SIE DOCZEKAC UPDATE xD xD xD
@Kamilek@
03-08-2005, 21:10
MODLE SIE DO BOGA żeby na rooku było masa podziemi i nowych potworków i oczywiscie questów :)
Hehe, już nie moge się doczekać, jak to ma być aż tak duży teren:)Robiłem nie dawno test na tutora, ale nie wypaliło :P no trudno
@modki Mówicie, że za kilka dni będą informacje czy test server ;) ??
MODLE SIE DO BOGA żeby na rooku było masa podziemi i nowych potworków i oczywiscie questów :)
Ja bym się tak rookiem nie przejmował, bo w końcu jesteś tam do 8 levelu i wychodzisz.
Thash Armon
03-08-2005, 21:13
Haha cofnij to "kilka dni"
ja tu kurde patrze oo news o update yeaa
minelo troche czasu patrze drogi oooo juz jest wkoncu
dupa czeka 1,2,3 dzien 4,5 patrze NEWS wkoncuuu
dupa pisze ze jakies testy sa i znwou za kilka dni ja to mozna k****** dostac ; o
Wteszcie zaczynam czuć że żyje :) Tylko żeby z przynetami nie było za dużej klapy.............:)
Ja po kazdym serv save bede sie probowal wbic na test, bo pozniej raczej trudno by bylo sie wbic, bo ja facc ;( Oby ceny runek w sklepach byly duuuuze :evul:
Mephisto de'Dragon
03-08-2005, 21:18
nic nie przypuszczajcie bo sie zdziwicie :d
mlvl:40
KOCHAM CIPÓW!!!! 8o
Też bym chciał tak pozwiedzać tiquande :D...Słowa, że CIPy zrobiły coś dla FACC bardzo mnie ucieszyły... :D:D KOCHAM CIPów.
P.S.JA CHCE JUŻ UPDATE :]
Super, fajnie, pięknie, ale z tego wszystkiego to ja najbardziej się nie mogę doczekać test server'a : P
Thash Armon
03-08-2005, 21:25
Nie ciesz sei tak Mlaan bo sie ejszcze rozczarujesz jak ci Cipy dadza jakas jaskinie z ratami czy powieksza kopalnie tylko xD
Swojego czasu, na tibia.pl był link z tematem do tibia.de gdzie zamieszonych było sporo zdjęć z Test Servera (2 dni temu chyba), temat istniał 2h, zanim został usunięty. Nałogowcy siedzący 24h na forum mieli okazje go jeszcze chyba przeczytać.W sumie to zstał usunięty cały dział Test Server. Na Tibia.de zdjęcia zamieszczone są nadal, ale nie prosić mnie o podanie linka. Update zapowiada się ciekawie ;) . Grę z Tibią skończyłem, odrazu gdy dowiedziałem, się o dokładnijeszych zmianiach w grze. No cóż, życze wam miłej zabawy na nowych terenach drodzy Tibiańczycy.
Edit: Na nieoficjalnych forach o Tibi, kolejne przecieki z Test Servera, jutro zapewne wszytko zosatnie opublikowane to kwesta czasu, w rękach nieuczciwych Tutrów
ziom99_1992
03-08-2005, 21:26
Fajnie, że som nowe potwory dla FACC. Ciekawe, czy będą nowe itemy? Fajnie by było! B) A JAK NIE TO X(
Nie ciesz sei tak Mlaan bo sie ejszcze rozczarujesz jak ci Cipy dadza jakas jaskinie z ratami czy powieksza kopalnie tylko xD
hehe chyba masz racje :]... Ale nie chyba mi tego nie zrobia :D ,bo bym się do nich przeszedł ;)
Alius Aron
03-08-2005, 21:31
hmm..
ja ciongle nie rozumiem tych soul points
czy bende mugl robic runy tylko jak bende expil?? czy tez bende mugl stac i robic runy?? bo jak bym mial expic i robic runy to by bardzo wolno mlvl szedl i by sorc i druid prawie wogule nie zarabiali i by nie mieli kasy na runki itp. X(
nick:xxxx
LVL:33 ;(
profesja:master sorcerer B)
World: Chimera :]
mlvl:48 :confused:
ciesze się że szykują się zmiany cieszę się że i pace i face coś dostaną.martwi mnie to że dostaniemy to jak będzie wrzesień ;(nowa szkoła nie wiadomo czy wymagania nie wzrosną za bardzo:Pi nie będzie więcej lenienia się przed kompem):)
Thash Armon
03-08-2005, 21:33
@up Alius Aron
to bedzie tak ze bedziesz musiał zabic potworka za ktorego dostaniesz wiecej expa niz jest twoj lvl np jak masz 20 lub mniej to wystarczy ci trol,
i po zabicu tego trola zaczną ci rosnąc soul pointsy tak jak po zjedzeniu czegos PROSTE ?
ale jedząc cos roznie ci MANA czyli ni sie neizmieni czary spontaniczne bedzie mzoan uzywac tak jak sie uzywalo ciagle tylko zeby robic runy
bedzie trzeba meic te SP
Kurak4712
03-08-2005, 21:36
HEHE nikt z tutorów nie musi zamieszczac ssów na stronce.. wlasnie patrzylem po stronkach i na tibi.xx jest dzial poswiecony nowosciom w update sa nowe itemki ppkazane nowe sciany parcele potworki itd..
Post ma charakter bardziej oznajmiajacy i nie chce przez niego miec problemów dlatego jezeli naruszam zasady to prosze o usuniecie posta a prosze o nie dawanie mi punktów karnych;]
Szkoda tylko, ze nie wiadomo kiedy/czy bedzie publiczny Test Server =/
Najbardziej zdziwilo mnie to, ze dla faccow cos maja zrobic :S
Wszyscy mowia o tych SP a co z paladynami i tymi znikajacymi spearami??
to bedzie masakra ;/
Thash Armon
03-08-2005, 21:39
Co ci sie stanie jak ci Spear zniknie po kilkuset hitach
tak ciezko sie przejsc na 5 min na trole i nazbierac sperow na nastepne godziny treningu :P
nie burqaj sie hehehe xD It will Be Good xD
@Down
oj chyba będą będą zapchane ludkami xD spragnionym nowych ziemi xD
podróznikow, odkrywcow (haha) xD wogule kazdy ebdzie chcial zobaczyc
nowe tereny :) juz widze tych niskolevelowych rycerzykow zapierdzielajacych z kilofami i lopatami po podziemiach szukając itemkow(rarkow xD?) sekretnych
dziurek xD
Wreszcie więcej pozytywnych niż negatywnych postów.Tak trzymać ludzie.
Mam tylko nadzieje ze te podziemia dla FAC nie zostana od razu zapchane po update graczami spragnionymi nowych ziem.
ehhh...ja może nie jestem tutorem ,ale już mam klienta 7.43 na kompie ze wszystkimi spritami :]
ciekawe jakie te tereny bedą dla PACC czeba wziąść sie za trenowanie :)
Niech palladyni nie narzekają X( . Nazbiera się mase spearów i trenować ;)
hmm..
ja ciongle nie rozumiem tych soul points
czy bende mugl robic runy tylko jak bende expil?? czy tez bende mugl stac i robic runy?? bo jak bym mial expic i robic runy to by bardzo wolno mlvl szedl i by sorc i druid prawie wogule nie zarabiali i by nie mieli kasy na runki itp. X(
nick:xxxx
LVL:33 ;(
profesja:master sorcerer B)
World: Chimera :]
mlvl:48 :confused:
ej moze lepiej sie poucz ortografii, a pozniej dopiero sie gdzies wypowiadaj ;] :D
moze bedzie fajny ten update? czas pokaże
A ile tak mniej wiecej od wejscia test servera dla wszstich bedzie do update??
A ile tak mniej wiecej od wejscia test servera dla wszstich bedzie do update??
Raczej nie wiadomo, ale mało czasu.
Mało to pojecie wzgledne. Coś kolo tygodnia, mniej wiecej??
Mało to pojecie wzgledne. Coś kolo tygodnia, mniej wiecej??
Zgadza się. Powinno być jeszcze w wakacje, ale kto tam wie.
Rider death
03-08-2005, 22:12
Napewno nie bedzie wczesniej niż 1 tydzień ale jak każdy gracz czekam na tego upade. Dobrze że zrobili coś wreście dla Facców. Chociarz i tak sobie nie długo kupuje Pacca :] . Jestem ciekaw czy jednak ci co narzekali wrucą na tibie i znowu bedą grać (napewno) zawsze nażekają a puźniej wracają. Pozdro dla wszystkich z Forum ;)
Imie:
Świat:Celesta
Profesja:Sorcerer :mag: :kat:
Level:15
Magic Lv:25 :D
Mam nadzieje że runy w sklepach będą baaaaaaaaaaaaardzo dragie przecierz każdy chce mieć zarobek z swojej pracy ;)
Parapsyhol
03-08-2005, 22:21
Ja narzekałem, narzekam i nie wrócę do Tibi. To głupia, bezsensowna gra, ale każdy zrozumie to dopiero z czasem, im prędzej tym lepiej.
Anastazy
03-08-2005, 22:21
Nie moge się doczekać update... szkoda, że nie był wypuszczony w wakacje ;( , no ale coż, ważne, że będzie wyrąbisty (leję na soul pointy) :D
Do parapsychola: A jak myślisz? wyjdzie w wakacje? - najprawdopodobniej nie.
Fajnie, ze pomysleli o FACCach (nie mylic z fuc*ami) ! Nowe podziemia dla FACC i nowe tereny dla PACC :) To mi sie podoba ^^ A dzieki Tibii.pl i mojemu dostawcy neta bede mogl niedlugo sie cieszyc nietylko podziemiami :] Przosze panstwa ! Niedlugo zaczynamy HARDCORE :cup:
Rider death
03-08-2005, 22:25
Nie moge się doczekać update... szkoda, że nie był wypuszczony w wakacje ;( , no ale coż, ważne, że będzie wyrąbisty (leję na soul pointy) :D
No wkącu ktoś kto sie ze mną całkowicie zgadza wielkie brawa dla pana z kurą :p
Parapsyhol
03-08-2005, 22:27
szkoda, że nie był wypuszczony w wakacje ;(
A co teraz mamy? połowa wakacji
...
no ale coż, ważne, że będzie wyrąbisty (leję na soul pointy) :D
Wątpie, będzie spieprzony jak każdy inny update, tylko utrudniają grę, a zachęcają ładnymi graficzkami do kupowania PACC-a aby pozwiedzać nowe tereny.
...
No wkącu
Radze dobrze... Najpierw slownik.... Potem update :]
Alucardd
03-08-2005, 22:29
Wyciaganie loota przez facc - super sprawa ale... mam nadzieje ze bedzie tez zrobione cos przeciw thiefom. Bo meczenie sie kilka godzin po to by to stracic w pare minut to juz nie jest super ;/ Zlodzieje moim zdaniem sa bardziej wkurzajacy niz te cale farmy druidow. Jesli czegos nie zrobia to thiefow bedzie kilka razy wiecej i lootowanie nawet facciem bedzie niemozliwe. Wiec mam pytanie (do modkow) - czy juz wiecie cos na ten temat?
Rider death
03-08-2005, 22:30
Sorki chyba jednak musze popracować nad słownikiem dzięki za poprawke pozdro ;)
Fury Nightwolf
03-08-2005, 22:31
Jaka natychmiastowa zmiana ...
Ja narazie pozataje przy swoim , musze zobaczyc a potem dac koncowa ocene !
Rider death
03-08-2005, 22:36
Napewno wszystko będzie dobrze! Cipy tak naprawde chcą naszego dobra i napewno wszyscy będą zadowoleni z nowego upade :)
O nie stało się. Zapłaciłam za Pacc ciężkie pieniądze a tu tereny dla Facc.
Cip Soft mi się naraził. Po co oni to robili przeciez ze FreeAcc nie ma pożytku ani kasy. A co do Soul Pointow to dobrze wiedzieć.
Shardzik
03-08-2005, 22:44
A, oż ty wielbłądzie ;) zawsze wciśniesz reklamę firmy Drom ;)
A wszyscy tak narzekali ;)
@UP Ciężkie pieniądze płaciłeś w 1 groszówkach? To rzeczywiście musiałeś przyjechać ciężarówką pod bank/pocztę...
Co ci przeszkadzają tereny dla Facc? Też mam Pacc, i nie uważam, że to coś złego, przeciwnie: To nowatorski pomysł z korzyścią dla facców, a paccom to w najmniejszym stopniu nie przeszkadza...
Rider death
03-08-2005, 22:44
Zapłaciłeś za Pacc wiec masz znacznie wiecej możliwości. Dzięki Paccu masz możliwość walczyć z nowymi i lepszymi potworami i znacznie wiecej terenów będziesz mieć do zwiedzania. Co nie lubisz ludzi co maja Facc? To dobrze że Cipy myślą o wszystkich graczach. Pozdro dla ludzi z Forum ;)
Heliwurab
03-08-2005, 22:47
@Alora
Cip Soft nie chce zaniedbywać FACC-ów, ponieważ wiedzą że gdy jakiś FACC urośnie w siłe(i środki) to może kupić PACC-a... a jak bycie FACCem sie nie opłaca, to wtedy kasy z PACCa dla Cip-ów też nie ma... proste :D
Niestety, już troche było tych tematów, ja też troche oglądnąłem(MAM NADZIEJE ŻE MNIE PRZEZ TO NIE ZBANUJECIE! :] ).
Oby Update szybko nadszedł... niecierpliwie się :D
Please, give me Update!(an update??)
Taki siaki mag
03-08-2005, 22:47
Ehh... a jednak te soul pointsy to dobra rzecz PRECZ Z CHEATERAMI !!! :) a co do CipSoftu wreszcie pomyśleli o Faccach !! 8o
Hail Cipsoft Team :D
Ej wyobraż sobie, że jest 18 lvl sorc/druid, właśnie nieszczęśnie dednął na DSie/rocie czy innym robactwie, potrzebuje te kilka BP Hmmów na sprzedaż a nie morze bo musi cioągle biegać na trolle, a tam czekają na niego pk. Czy on jest od razu cheaterem.
A te SP mogą być, sam jestem magiem jakoś to będzie ;) .
O nie stało się. Zapłaciłam za Pacc ciężkie pieniądze a tu tereny dla Facc.
Cip Soft mi się naraził. Po co oni to robili przeciez ze FreeAcc nie ma pożytku ani kasy. A co do Soul Pointow to dobrze wiedzieć.
hmm a moze Cipy pomyslaly tez o tych biedniejszych graczach? ;) Wiesz.. nie kazdy ma kase zeby Pacca kupic.. i nie bulwersuj sie tak :p
Rider death
03-08-2005, 22:50
Też mi tak naprawde te pointy sie nie podobają bo to stworz troche problemu dla postaci magicznych ;(
heh teraz juz wiem dlaczego moj topic z FILMEM z testa poprostu znikal z dzialu filmy bez zadnego komentarza moderatora :D
a od siebie powiem tylko tyle ze wyglada to naprawde dobrze, sporo nowych potworkow z kazdej rasy ( tych slabszych i tych lepszych tez) ;-)
p.s link do filmu na priv jakby ktos chcial :D
Ja czekam z niecierpliwością na filmiki. :)
HeHe...Mam nadzieje że update będzie niedługo... :D Niech CIPy się pośpieszą :D:D... Już się napaliłem na te tereny dla FACC ;) ;) hehe...PoZdRo Dla CaŁeGo FoRuM :)
P.S. Nie narzekajcie na update bo będzie zajefajny ;) według mnie
Rider death
03-08-2005, 22:53
HeHe...Mam nadzieje że update będzie niedługo... :D Niech CIPy się pośpieszą :D:D... Już się napaliłem na te tereny dla FACC ;) ;) hehe...PoZdRo Dla CaŁeGo FoRuM :)
P.S. Nie narzekajcie na update bo będzie zajefajny ;) według mnie
No skoro tak uważasz to może jednak nie będzie tak strasznie :p
@Kamilek@
03-08-2005, 22:57
widziałem screnki z lamerskiej strony :) za***ioza
Ciekawe co dadzą FACCom może następne dwarfy :D:D ale itak mimo tego że mam pacca to niezwiedze Tinqady bo musze zrobić mlvl i mam straszne lagi (spowodowane prezez neta ;( )
Hellraiser
03-08-2005, 22:59
Powiem tak.. Nowa grafika jest niezbyt. A runy kosztują nie aż tak drogo. Tyle ujawnie :P
Szkoda ze nie ma byc open test serva ;(((((
Przynajmniej tak napisal Steve
gdzie on tak napisal ?
Heliwurab
03-08-2005, 23:16
Uszczęśliwię cię: Open test server zawsze jest. :] Niby czemu miało by go nie być? :>
Facc mnie nie interesuje zbytnio bo mam pacca. Napewo bedzie kiepsko... Przyneta na ryby...SP
A propos test serva to ja se bede mógł potestować, bo mam pacc i wejde spokojnie :D Ja sie troche martwie (SP i ryby) bo mam ED
Rider death
03-08-2005, 23:25
facc mnie nie interesuje zbytnio bo mam pacca :cup: ( z tibii pl :] ) . SP??eh..napewo bedzie kiepsko...przyneta na ryby? a splawiki tez beda? B) A porpos test serva to ja se bede mogl potestowac na luuzie bo mam pacc i wejde spokojnie :D :p ja sie troche martwie bo mam elderka X( ;(
HEh jaki pewny siebie! Może masz Pacca ale i ty będziesz sie trudził z nowym upade:)
Sozemego
03-08-2005, 23:26
Uszczęśliwię cię: Open test server zawsze jest. :] Niby czemu miało by go nie być? :>
ze wsząd wydobywaja sie informacje, ze nie bedzie open test serva, ale kto wie co tych Cipow napadnie
nowe tereny dla facc....dodali troche podziemi kolo pohu i wielki mi halo... ;/
do tego te Soul Points... ze beda wolniej rosly Facc'om to juz pewnie wiecie ale ze za zabicie potworka Pacc dostanie 1 SP na 15 sec a Facc 1 SP na 2 minuty tego nie napisali ..... boskie cipy
Hellraiser
03-08-2005, 23:27
Tez mam Eldera ale SP będą dobre tyle powiem.Nie przeszkadzają aż tak i btw teraz m lvl bedzie skakal tym magow co umia tez expic a nie siedzic jak ten Poslki Mastro daro 85 m lvl a lvl 135 jak na Cachero czy Setzera to cienko expi a m lvl kazdy umie bić ;]. Od Update będa m lvl wchodzily tym co expia fantastycznie wiec Mastro Daro zacznij expic ;]
Jesteś zbyt pewny tego. Nie żebym coś sugerował, ale zbyt pewnym być nie można.
Rider death
03-08-2005, 23:36
Zgadzam sie z tym że nie będzie Testu Serwera. Cipy chcą napewno nam zrobić niespodzianke :D
Hellraiser
03-08-2005, 23:40
Jeszcze jedno jesłi moge dodać Ostrzegam:P Teraz to dopiero bedzie GS Chodzi o (gIANT sPIDERA) krytycznie wyglada Na TS jak go zobaczylem myslalem ze zawału dostane jest bardziej straszniejszy niz jego 1 wersja ale cipy ciągle pracują wiec moze nie zmienia gsa.
Wszytko fajnie gdyby nie to ze 1 sierpnia (planowany dzien wprowadzenia update w zycie) bylem sobie na smoku i net mi siadl :( masakra dedlem a zgadnijcie co wypadlo...crown armor i crown legs ;( spowodowalo to ze nie gram w tibie...;/ przed samym update ;(
Rider death
03-08-2005, 23:44
Przykro mi z tego powodu że straciłeś dobre eq ale nie załamuj sie graj w tibie.
Co do Gs to masz racje napewno bedzie masakra z jego wyglądu :p
Hellraiser
03-08-2005, 23:47
Aha i chyba ostatnia moja nowinka ale nie sprawdzalem jeszcze.Po Update Magowie będą mieli lepiej Bo jesli pojda na Guady lub na cos takiego z 1 bp hmmkow i np. przytaszcza 14 bp blankow I jesli za 1 guarda bedzie 170 soula lub chociaz jakas polowa przyjmijmy ze 85 to i tak za guarda powinno dawac Hmma :P tak by mag latał sobie na guardach :P Ale to musze przetestowac :P Ale raczej to nie wypał Soula bedzie mało i bedzie limit raczej na bardzo malo soula.I jeszcze jedno grafika mi sie strasznie nie podoba ;/ Zebyscie widzieli itemki ;/ na tym TS az czasami nie chce sie tam siedziec ;/. Jeszcze ktos pytal o itemki nowe będą a potworów tez bedzie bardzo duzo to jeden z lepszych Updatów bardzo duzo tego jest.
NO
Nobody knows if there will be a Test Server for all players. <-=-=-=- Wkleiłem to z tibinews.net jeśli ktos nie wie a jesli ktos nie zna az tak Ang :P "Jeszcze nikt nie wie czy bedzie publiczny 4 All. ;D"
Dobra chyba dzis to koniec z lekkiego opisywania TS bo jutro lece na Necro musze sie wyspac :P
nowe tereny dla facc....dodali troche podziemi kolo pohu i wielki mi halo... ;/
do tego te Soul Points... ze beda wolniej rosly Facc'om to juz pewnie wiecie ale ze za zabicie potworka Pacc dostanie 1 SP na 15 sec a Facc 1 SP na 2 minuty tego nie napisali ..... boskie cipy
Nie chcialbym cie zmartwic, ale przy faccu robienie uha zajmuje 10 minut i zabiera 3 soul pointsy, czyli 6 minut. Tak wiec, i tak dluzej bedziesz czekal na mane, niz na soul pointy. Nikt tez nie zabrania expic np 400 minut przez 2 dni, zeby nabic 200 SP. A co do halo - lepszy rydz, niz nic ;)
ehh to ja zamieściłem screeny z udpate i ceny runek przepraszam ale chciałem pochwailić się zdobyczą :( :(mam pomysł kto chce info na temat udpate e-mail
[email protected] i podam gora 5 osobą
A nic nie słychać o nowych set Outfit'ach. Dziwne.
CipSoft kasuje konta tym tutorom, którzy umieszczają informacje o teście!
soli na ogon im moga nasypac ;)
pozdro
Airam Naver
04-08-2005, 00:29
bo i ta kmam facc i bede pewnie musial to samo robic bo znowu jakies glupoty dadza ja k ostatnim razem ze cos tam tylok skille pokazuje i inne spajdery i wogule ja pewnie nie bede widzial zmian i po co to wogule to ja ie wiem bo nicc sie nie zmieni na 109% X( a i jeszczze co ci moga zrobic jak dasz obrazek przecierz nie wykryja ze to ty jestes tutorem czy gmem a jak ktos by chcial dac obrazek to moze nowe konto zrobic tutaj i dac obrazek na jakiejs stronce i by ludziska widzieli go dopuki glupi admin by nie skasowal linka albo by nie skasowal posta :p
Powiem tak.. Nowa grafika jest niezbyt. A runy kosztują nie aż tak drogo. Tyle ujawnie :p
nie no sa za***iscie tanie <rotfl>
Fingolfin Alcarin
04-08-2005, 00:39
Będzie ciekawie. Zobaczymy co z tego będzie bo dla mnie ten udate raczej się nie podoba :( . Jeśli będzie tak źle jak sobie to wyobraziłem (hehe ;) ) to czeka nas koniec starej dobre tibii :P :P
Airam Naver
04-08-2005, 00:42
a tak wogule to polacy beda nobami tak jak sa teraz i sie zalozyc moge ze jeszcze bardziej znoobuja sie bo jesli bedzie taka wiellka konkurencja to beda drzec ciagle jape ze cos im nie pasi i wogule bo np o expowiska beda hamsko walczyc
Fingolfin Alcarin
04-08-2005, 00:49
@up
Co prawda to prawda...
Vanhelsen
04-08-2005, 01:32
Nie mam zamiaru nic zdradzać, tutorem nie jestem ale jak Admini zabraniają to nic nie pokarze, powiem tylko, że screny są cudowne, nowe monstra, sprzęty! Miasta jeszcze nie widziałem :P
POwiem tylko, że kto chce ten znajdzie :P
Cudo! już odkładam kasę na pacca, ofkors przez tibia.pl :P
Anty Update
04-08-2005, 02:59
Jeśli naprawde pomyśleli o facc-ach to mnie pocieszyło :)... Ale to soul points są niepotrzebnym utrudnieniem, tak samo jak przynęty... Ale palkom to maxymalnie cipy życie utródniły(szkoda mialem sobie zrobic palka)... Teraz tylko Knight nie ucierpi, run nie robi, rzadko trenuje dystans... Ja bym przestał grac w tibie, jak by sie miecze niszczyły... (no wyobraźcie sobie po ilus tam atakach fs nam znika) :/ ale i tak nie jest zle mogło byc gorzej mnie tylko te tereny nowe i stworki interesują.
PS. Tak apropo do bardzo dobrze zrobili z tym blokowaniem liny. Narq chyba zmienie nick bo sie dobrze robi :P bede knightem a mam juz sorca,,,
Jak bym miał ocenic to UPDATE w skali od 0 do 100 to daje 35 :/ :o :o :o ;( ;( ;( :( :( :(
rasielin
04-08-2005, 07:09
Moim zdaniem to idiotyczne żeby najpierw robic Test Server dla Tutorów i Gmów .. co oni do ****y nedzy lepsi są? A pozatym wszscy powninni zbierac dane o updacie i explorować mapki równo.
Maxi skywarien
04-08-2005, 07:32
Ja wczoraj z kolegami pacca zamowilismy i nie narzekalismy ze bp uh bedzie po 4k bo wiedzielismy ze takze ceny eq podwyza sie :) nice;] za to ja widzialem ss'y z tiquandy piekne miasto :) a potwory to takie fajniutkie;]]]
re up up:
dlatego bo sa wazniejsi niz sami facc i pacc ;P kup (przez tibia.pl polecam xP moi kumple kupili) i badz pacc i zdaj test :P
re topic:
muahah dawno z update sie nie usmialem najpierw wiekszosc narzekala a potem wiekszosc z tej wiekszosci przestala narzekac omg oceniaja wszystko po opisie :P a zobaczyc nie zobaczyli jak to bedzie :P cieszcie sie ze przynajmniej powiedzieli o tym update pare "tutorow"
Zdzichoo
04-08-2005, 07:47
Ja tam się cieszę z update, są radykalne (Tak to określić ?) zmiany, które pozwolą na swobodniejszą gre ^^ Mam nową Tibie (niestety nie powiem skąd ponieważ czytałem "regulamin" :P) teraz czekam na test server albo passy tutora xD
C ya all.
Chopkers
04-08-2005, 07:51
nie czytalem calego tego topicu... ale stwierdzam ze na necie mozna znalesc screeny z tego testa :>
ktos puscil pare z ust i umiescil na swojej stronce szkrinki.
moge wam powiedziec ze zapowiada sie ciekawie, ale nie proscie mnie o link do tych screenow bo i tak nie podam :P
i zeby nie bylo ze to ja je robilem i rozpowrzechnilem :P nie jestem tutorem :P
Zdzichoo
04-08-2005, 07:53
nie czytalem calego tego topicu... ale stwierdzam ze na necie mozna znalesc screeny z tego testa :>
ktos puscil pare z ust i umiescil na swojej stronce szkrinki.
moge wam powiedziec ze zapowiada sie ciekawie, ale nie proscie mnie o link do tych screenow bo i tak nie podam :P
i zeby nie bylo ze to ja je robilem i rozpowrzechnilem :P nie jestem tutorem :P
SS'y chyba każdy widział ... ja np widziałem 4 stronki ... wystarczy się postarać :evul:
Konradzio
04-08-2005, 07:56
CHCEM UPDATE!!! CIEKAWE JAKEI TO POTFORY BEDĄ :P:P:P
Pozdro 4 all
Zdzichoo
04-08-2005, 08:01
CHCEM UPDATE!!! CIEKAWE JAKEI TO POTFORY BEDĄ :P:P:P
Pozdro 4 all
Powiem Ci tak, że będzie sporoooo nowych potworów
Wierzba Ziom
04-08-2005, 08:08
Fajne ze dla Facc tez cos bedzie :) Ciekawe jekie to beda potwory :)i ciekawe kiedy bedzie update :]
W tym update CipSoft się postarał...
Najbardziej podoba mi się ten system anty-lurerski. Gracze nie będą bali się expić w miejscach gdzie ktoś zlurował smoka, giant spidera czy innego silnego potwora.
zwiastun ciemnosci
04-08-2005, 08:21
nom ja tez nie moge sie doczekac :)
podobno Vampir bedzie dostepny dla FACC w nowej lokacji
ale cichosza :]
ohohoh Facce sie uciesza...:> ja wiem co tam jest...wiem gdzie...i powiem ze tylko dla bardziej zawansowanych graczy :>.Wiem tez sporo o Tiquandzie itp. ale nie puuszcze pary z gęby xD to bendzie UP nie moge sie juz doczekac :)
@Zwiastun Ciemnosci
a nie jest już dostępny przypadkiem?(Tak, wiem, że nie można ubić, ale jest na facc area)
@Topic
KUR** przez jedno głupie pytanie zawaliłem test na tutora i właśnie bym sobie siedział na test serku;(
Ale uptade się zapowiada ciekawie, nie powiem. Bo widziałem screeny już;p
Kerin Tale
04-08-2005, 09:15
ohohoh Facce sie uciesza...:> ja wiem co tam jest...wiem gdzie...i powiem ze tylko dla bardziej zawansowanych graczy :>.Wiem tez sporo o Tiquandzie itp. ale nie puuszcze pary z gęby xD to bendzie UP nie moge sie juz doczekac :)
przestań pieprzyć ..... a o Tiquandzie wiesz tyle ile widziałeś ze screenów i newsów na tibia.pl......
Darkness666
04-08-2005, 09:18
Teraz nie moge sie doczekac uptadu..
Pewnie znowu zaczne grac w tibie ;)
Ciekawe czy beda nowe outfity dla Facc..
Moim zdaniem to idiotyczne żeby najpierw robic Test Server dla Tutorów i Gmów .. co oni do ****y nedzy lepsi są? A pozatym wszscy powninni zbierac dane o updacie i explorować mapki równo.
Wydaje mi się, że są..
przestań pieprzyć ..... a o Tiquandzie wiesz tyle ile widziałeś ze screenów i newsów na tibia.pl......
LoL... aqrat ona wie nieco wiecej, możesz mi wierzyć ;P Ale to nieistotne, zapomnijmy o tym ;P
Nowe tereny dla FACC będą bardzo przydatne :) Ja słyszałem o jednym takim terenie ale dla bardziej zaawanoswoanych. Podkreślam, że tylko o nim słyszałem.
Nowe potworki na Tiquandzie napewno będą dawać mnóstwo nowych itemków ^.^ Szczególnie tak silne jak Hydra powinny mieć w sobie coś ciekawego ;>
Darkness666
04-08-2005, 09:30
niom. bedzie napewno fajnie. ciekawe kiedy go wprowadza bo ta co teraz jest tibia mi sie juz znudzila :P
Niewiem czy moge powiedziec ale wiem jakie beda ceny run w sklepach poniewaz bylem u kumpla (rzecz jasna tutora) i on sprawdzal :P Czekam na pozwolenie od Dr.Oma czy od kogos innego.
slimaczek
04-08-2005, 10:14
heh, wreszcie jakis news mówiący pozytywnie a nie neutralnie bo w tamtym topicu zrobiło się 2k postów z czego 1,5k negatywnych bo ludzie cyztać i myśleć nie umieją.. a co do updatu - cool.
Fajnie ze Cipsoft pomyslal tez o graczach facc bo bendzis fajnie zeby sie ni nudzic
Pozdrawiam tibia.pl :) :cup: :evul:
Mateomens
04-08-2005, 10:24
neiczytam forum bo ja chce miec niespodzianke :D
kurde a ja niezdalem testu bo zawalilem 1 pytanie ;(((( ale zaniedlugo sproboje jeszcze raz sil i mam nadzieje ze zdam ten test na tutora :D
pozdro for all :]
Konradzio
04-08-2005, 10:25
Mam nadzieje ze nove potforki to nie bedzie cos w stylu np. Rotform Guard :P:P:P tylko calkiem nove rasy :P
Konradzio
04-08-2005, 10:27
neiczytam forum bo ja chce miec niespodzianke :D
kurde a ja niezdalem testu bo zawalilem 1 pytanie ;(((( ale zaniedlugo sproboje jeszcze raz sil i mam nadzieje ze zdam ten test na tutora :D
pozdro for all :]
Ej jak zglosic sie na ten test na tutoriala?
Mateomens
04-08-2005, 10:27
Ej jak zglosic sie na ten test na tutoriala?
trzeba miec pacc ;)o0
Konradzio
04-08-2005, 10:29
trzeba miec pacc ;)o0
to chyba bede zmuszony kupic tego PACCA :P
@up
Nie na tutoriala tylko na tutora -.- Z taką wiedzą z pewnością zdasz ten test, powodzenia -.-
Do tych co mówią, że jedno pytanie zwalili w teście i nie są tutorami:
Otóz, nawet jeśli zwalicie wszystkie pytania to wyświetli wam, że zwaliiliście tylko jedno... Taki jakby bug...
Mateomens
04-08-2005, 10:34
Otóz, nawet jeśli zwalicie wszystkie pytania to wyświetli wam, że zwaliiliście tylko jedno... Taki jakby bug...
hehe xD no nic. ale ja teraz na 100% zdam tego testa :D
Naprawde fajnie by było gdyby te nowe tereny dla facca dodali. Jeśli naprawde te Soul Pointsy nie są takie uciążliwe to będzie super. Od prawie miecha gram nowym charem (druidem). Mam nim 20 lev. Obawiałem się co do SP. Ale jeśli to prawda to będzie gites:)
Druid Tomas
Druid
Lev:20 (rośnie) Mlev 35:( (rośnie)
... no bo soulpointy nie będą uciążliwe , pewnie nawet dalej będą stały uhmaki , tyle że na lvl 20 :P , więc będzie 2 x loot z desert questa ...
... a jak będzie z tymi którzy mają h-lvl magiem ?? zaczną od 0 sp ?? bo jak tak , to będzie ciężki początek ...
@up
Nie na tutoriala tylko na tutora -.- Z taką wiedzą z pewnością zdasz ten test, powodzenia -.-
Racja stronka wyświetla pierwsze pytanie na które udzieliłeś błędnej odpowiedzi. u mnie bodajże wyświetliło 14 czy 15.
Co do logowania tutorów na test server to lista przyjętych zapisała się około tydzień przed powstaniem testa.
Darth Ar-Dian
04-08-2005, 10:46
mogliby udostepnic dla facc'ów Edron B)
byloby ciekawie :D
nadal mnie martwi co bedzie z tym fishingiem :confused:
Dla wszystkich ktorzy martwia sie "potopem" na kopalnie nie lekajcie sie. otoz czytalem ze wystarczy"pare miut expowania aby zdobyc soul pointsy potrzebne na zrobienie 2 backpackow runek" dlatego knighci na no pvp nie martwcie sie!xD Na update spogladam z pewnymi obawami ale bedzie coraz mniej chiterow a to jest mile pozatym cheaterstwo sie nie zmiejszy poniewaz ktos sobe naladuje full soul points ustawi tbi na nocke i juz chodz luring lowienie etc. zostana powstrzymane i to mnie cieszy :)
Descartes
04-08-2005, 10:47
a jednak te soulpointsy nie sa takie zle
A NIE MÓWIŁEM?
Vandal Bandyto
04-08-2005, 10:54
Miejmy nadzieje, oby ten ciekaiwe zapowiadajacy sie up, byl jak najszybciej i posiadal jak najmniej bledow.
@Kamilek@
04-08-2005, 10:55
mam nowinke bedzie około 31 potworów i około 22 NPC mam tez strone z cenami i opisem nowych potworków :) pytania na PW
Shardzik
04-08-2005, 10:57
Trzeba będzie zedytować trochę artykułów, bo sposoby zmienią się ;)
Darkfault
04-08-2005, 10:59
CIP'y są genialne - soul points'y spowodują najazd Druidów na Fibulę, kopalnie w kazo i darashię = każdy będzie miał wszystkie UH'y ze sobą = lag i taki 11 lv drucik leży martwy, choćby i od paru rotów. Co to oznacza dla mnie ? FREE UH'S
8o Mam nadzieję, że ceny Runów w sklepach będą DUUUUŻE, bo już zachomikowałem trochę UH na sell :)
Mateomens
04-08-2005, 11:03
CIP'y są genialne - soul points'y spowodują najazd Druidów na Fibulę, kopalnie w kazo i darashię = każdy będzie miał wszystkie UH'y ze sobą = lag i taki 11 lv drucik leży martwy, choćby i od paru rotów. Co to oznacza dla mnie ? FREE UH'S
8o Mam nadzieję, że ceny Runów w sklepach będą DUUUUŻE, bo już zachomikowałem trochę UH na sell :)
sa bardzo duze..... az sie odechciewa grac ..;/
Czekam na pozwolenie od Dr.Oma czy od kogos innego.
Nie masz pozwolenia. I tak już dużo osób zna ceny run, ale oficjalnie nie można tutaj żadnych wiadomości z testa umieszczać.
to ze mozna przechodzic po wiecej stosow parceli to dobrze. mozna bedzie sie ropnac po zabrudzonym kolku dobra. soul points moge przezyc ale zeby speary sie niszczyly to nie do wiary ze tak padna palladyni i wiecej osob przestanie grac bo co bede skilowal z kumplem zniszcza sie i co mam isc do sklepu lub do depo?!?!?!?! ;( zlurowane potwory nie odciagne od miejsca respo i zniknie no nie nie moge uwierzyc bo tak wlasnie moj kumpel zabil gs na 16 drutem!!!!!!!!!! :) a tera mam byc attakowany przez 2 gs kiedy chcem zabic jednego paranoja ;( . wiec no tytm upade moze juz troche badnac tibia bo ludzie przestana grac.
Parapsyhol
04-08-2005, 11:47
Wyciaganie loota przez facc - super sprawa
Czyżby znowu można było ropować lootbagi? Czy o co biega?
Test serv ladnie sie zapowiada nawet wiem skad mozna wytrzasnac bezkeyloggerowa tibie 7.4.1 czy jak jej tam a wszyscy modkowie znaja juz grafiki bo przeciek goni przeciek.
Nom powiem tyle ze trzeba laczyc sie przez jakis port i jeszcze cos zrobic.
ale nie powiem bo bedzie w ciul n00btopicow "aja mam tibje 741 awy nije"
a jak sie skapczyliscie to nie mowcie o tym komus i nie robcie noobtopicow w stylu opisanym kilka linijek wyzej.
Nie probowalem tego ale jak sie wam uda to sprobojcie sie przez tibie 7.4.1 zalogowac na test serwer i jesli GM będzie sie czepial to powiedzcie "Skoro CipSoft oficjalnie dal graczom new client to nawet na TS sie nie mozna logowac"
i no ban plx nie wyjawilem tego dokladnie ale jest duzo wiecej osob ktora wie o tym bugu
drizztpl
04-08-2005, 11:59
Jeśli naprawdę aż tak źle nie jest, to chyba się skuszę na PACC'a ;] Ale podobno dużo nowych potworków dla FACC, w sumie po ostatnich wiadomościach polepszy to nastroje graczy ;] No i jeszcze ta Tiquanda :P
@2x up :P
Tak teraz będziesz kładł lootbag na rope spota, wchodził na górę i ropał loot, przynajmniej tak słyszałem ;]
Iron Wosaj
04-08-2005, 12:03
nareszcie pomysleli cos o FACCach ;) i przy okazji nic nie pozostaje tylko czekac na update
Jojo Ninja
04-08-2005, 12:04
A ja znam ceny run, i mam wszystkie grafiki z nowego updatu :<
Ale nie dam ! Stfu :D
btw. Tutorem ani innym bajerem nie jestem :P
ani takowego nie znam :>
Kamilka®
04-08-2005, 12:06
Spoko :) niemoge sie doczekac Update :) fajnie ze bedzie tesz "cos" dla FACC'ow. Obysmy tylko nie czekali za dlugo :kat: :)
Świat: Titania
Profesja: Knight
LvL: 26
Best Hit: 153
Best solo: Demon Skieleton :evul:
Ehhh, dzisiaj ts jeszcze tylko dla tutorqw, wiec prawdopodobnie bedzie jutro 8o . Mam przynajmniej taka nadzieje.
Tegis Saron
04-08-2005, 12:24
Jezuuu ludzie ja juz nie moge sie doczekac. Dzien wdzien czekam na news o tresci MAMY UPDATE!!
Moze ktos wie mniejwiencej kiedy on bedzie??
Nareszczcie bede mogl robic mass pk z uh makerami kumpli :D
Adrian25
04-08-2005, 12:31
mam pytanie czy najpierw bedzie test sever dla paccow a potem dla wszysykich?
Tanivupo
04-08-2005, 12:33
Z tego co mowia mi koledzy tutorzy wychodzi na to ze ten update to nie az taka wielka kicha:> jest nawet fajny:>
Nie moge sie doczekac kidy pojde na Tiquande :>:>
Masive Shady
37 Royal Paladin
Arcania
ragafewee
04-08-2005, 12:38
cieple slowka podales w tym newsie *DARMOZJADEM JESTEM* i bardzo sie ciesze ze cos nowego wejdzie dla nas ;p, i te soulpointy byc moze nei beda takie zle ;p
Test serv ladnie sie zapowiada nawet wiem skad mozna wytrzasnac bezkeyloggerowa tibie 7.4.1 czy jak jej tam
Tibia 7.43 a nie jakas 7.4.1 -.- ja też ją mam, omg ale odkrycie...
ale nie powiem bo bedzie w ciul n00btopicow "aja mam tibje 741 awy nije"
LOL, a twój tekst to niby o czym mówi?
Master boys
04-08-2005, 12:58
mi sie wdaje ze uptade bedzie 10 sierpnia bo z tego co pamietam rok temu tak samo bylo bo w niemczech wtedy wszytkie landy maja chyba wakacje...
@Rejdi
Fajnie wiedzieć, czyli mogłem zwalić KUUUUUUUPE pytań.
@Elmer
A mnie na 100% 14.
@Topic
A czy jeśli zdobęde nie oficjalnego klienta tibi, tego na którym grają tutorzy, to będę mógł na niego wejść ze zwykłego konta? A wogóle to czytając komentarze o soulpoints, dochodze do wniosku, że nie taki diabeł straszny, jak demon;p
@Topic
A czy jeśli zdobęde nie oficjalnego klienta tibi, tego na którym grają tutorzy, to będę mógł na niego wejść ze zwykłego konta? A wogóle to czytając komentarze o soulpoints, dochodze do wniosku, że nie taki diabeł straszny, jak demon;p
Nie bedziesz mogl wejsc.
Maxi skywarien
04-08-2005, 14:00
LAdna grafika trawa wymiata a hydry najlepsze ;d;d;d
@Kamilek@
04-08-2005, 14:49
motylki i papuga fajna :)
Arthus Drag'Tail
04-08-2005, 15:01
Ja widzialem juz screeny ( nie jestem w 100% pewne ze tak to wszystko bedzie wygladac, ale jesli tak to moge powiedziec jedno: TO JEST ZAJE*****). Niem oge sie doczekac update'a.. Niektorzy tak narzekaja.. Nie rozumiem ich..
Spearman
04-08-2005, 15:21
Ciekawe jakie będą nowe potwory dla facc :)
Dokładnie tego nie przeczytałem więc czy będą nowe ubrania?
Ale co się stanie z AFK-owaniem Druidów i Sorków
:zimno: ciarki mnie przechodzą na myśl nie AFKowania
Mateomens
04-08-2005, 15:53
jak tak czytam to wszystko to sobie mysle ze nawet fajny bedzie ten update tylko te ceny w sklepach sa bardo drogieeeeeeeee ;( i tu wlasnie zrobili blad cipy ;/
Spoko, bedzie dobrze.
btw jak ktos wie to juz dawno mozna sciagnac spr z nowej tibii tylko trzeba ruszyc troche glowa!
nom koniec z trapami jakie znalismy, ale znajac zycie jakies nowe powstana ;<
Marek Tibioman
04-08-2005, 16:42
CipSoft napewno cos skrzani i cos nie bedzie dzialalo w 100%- ach X( A ten caly update jest bardzo opozniony, nazywa sie "The Summer Update", a wyjdzie dopiero w ostatnich tygodniach wakacji! CipSoft jest poprostu żałosny :p X(
Niesamowite info o tym tescie.Jak macie inforomowac to konkretnie a nie jakies banialuki. 8o
Skoro tyle nowości ma być wprowadzonych to ja już czuje te kicki i lagi...
Poczekamy zobaczymy... czy palkowie tez beda mieli sp?
Ciężko uwierzyć że w końcu "FACCowie" też będą mogli skorzystać na upadacie. ;-)
Zobaczymy jak bardzo CipSoft się wysilił.
Mateomens
04-08-2005, 17:35
ten z 3 glowami potworek jest zaje**** mocny :S ale daje duzo expa :D hehe wiem bo jako jeden z nielicznych ogladnolem filmik ;)) a tak to reszta potworkow to dla 20-40 lvl niezly exp :D
Mam nadzieję, że tak jak CIP'owie gadają nie będzie większych problemów z Soulami i expieniem palków poprzez uciekanie i atakowanie jednoczesnie. Ze znikajacymi spearami beda tylko problemy ;/ Aha i z cenami run, które i tak na pewno sie podniosa.
Oby tylko był test serwer dla wszystkich. Mi tam zmiany się nawet podobają. Jedyne ale to te lurowanie, ale jakoś się to przeżyje. Widać że dla CIPów jest to duży problem, bo prace nad tym dalej trwają (news).
Ciekawe czy to tez będzie "Temat Rzeka" ;)
matiz hanka
04-08-2005, 19:24
Ehh.. Mozna logowac sie na test server?:>
@up
Można o ile jesteś tutor/GM/Counsellor ;P A czy dla zwyklych gracyz bedzie test serv nie wiadomo.
Oszustwo zostało wykryte!
Na www.tibia.org.pl są lewe zdjęcia z nowego UPADGE! X(
Po 1) I co w zwiazku z tym? :\
Po 2) Naucz sie chociaz podstawowych angielskich slow, uzywanych na tym forum w ilosci przekraczajacej dwa miliardy... :s
Po 3) Nie rozumiem za bardzo po co ta konspiracja :u
Bake Romkant
04-08-2005, 21:40
Nie umiem się doczekać na tego update codziennie sprawdzam na tibia.pl czy już są jakies informacje o nim. Nieprzejmujcie się SoulPointami biedzie dobrze B) jezeli gracie bez TBI i zadnych innych modow to poradzicie se w robioniu run czy skilowaniu :) jestem druidem i jakos mnie nie martwia te SP :D
Tegis Saron
04-08-2005, 21:52
Ktos tu sie bardzo buzyl ze update bedzie pod koniec wakacji.Nie prawda jezeli juz teraz cip'y otwozyli test serva to upd date bedzie w ciagu najblizszych dni :)
Nie wierzę żeby runy mogły zdrożeć aż tak bardzo.... to byłoby ZBYT PIĘKNE!!! Sam jestem druidem i specjalizuje się w sprzedaży uhow za 3 k ludziom którzy nie mają co z pieniędzmi robić :D Jeżeli ktoś wie dokładniej co do drożenia runek proszę niech odpowie. I jeszcze jedno pytanko - czy te podziemia dla FACC to nie będzie coś w tym stylu - kup klucz za 30 k, przejdź przez armię draggów i masz swoje miejsce ze spawnem rotów? :D
Nie wierzę żeby runy mogły zdrożeć aż tak bardzo.... to byłoby ZBYT PIĘKNE!!! Sam jestem druidem i specjalizuje się w sprzedaży uhow za 3 k ludziom którzy nie mają co z pieniędzmi robić :D Jeżeli ktoś wie dokładniej co do drożenia runek proszę niech odpowie. I jeszcze jedno pytanko - czy te podziemia dla FACC to nie będzie coś w tym stylu - kup klucz za 30 k, przejdź przez armię draggów i masz swoje miejsce ze spawnem rotów? :D
Raczej nie. Dark Catedra (czy jakos tak ;)) prawdopodobnie bedzie miejscem raczej srednim - wg mnie dodadza tam dark monki i baty. Ceny runow skocza na prawde, wiec uhy beda chodzily po 3.8k w sklepie i jakies...hmmm...ponad 3k u graczy? Hmmy to samo...
Ej co sie dzieje tibie mi nie dziala jakis eror mi wyskakuje :P hmm wiecie moze ocb
mateusz_ziom
05-08-2005, 02:33
jerzeli nie macie nic przeciwko chcialbym zamiescic tu kilka linkow z informacjami o uptade.....posiadam nawet wiadomosci o tenach runek:P:D
poniewaz jeden z turorow wygadal sie i zamiescil ponad 50 zdjenc informacje o onwych potworach oraz ceny wszystkich dostemptych run
http://spaces.msn.com/members/tibiatestserver2005/ (ta stronka)
nie bac sie nie jestem hakerem;]ale troche mnie zaszokowala ta stronka:P ceny runek to jest hicior!!! wchodzic:P
MATI9630
05-08-2005, 08:36
HURA!!!!
WRESZCZIE COŚ DLA FACC :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: !
Mam nadzieję, że napiszecie coś o tych potworach w dziale "potwory" na tibia.pl ;) .
red skull
05-08-2005, 19:40
yeee haaa no to super bedzie a ja sie zmartwilem troche tymi soulpointami...dobrze ze jest cos dla FACC...kurcze chyba jednak kupie pacca...
:)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.