Pokaż pełną wersje : Pumpkin
kolejne pytanko ;)
skad sie bierze pumpkin ?;D
Wujek eustachy
07-04-2004, 20:35
Możesz ją znależść w takich małych farmach (nie chodzi mi o pole ze zbożem, ale takie miejsca gdzie się one ładują wraz z restartem serwera). Jedna z takich farm znajduje się na południe od troll's cave( jaskinie troli znajdują się na zachód od thais). Innych form pozyskania dyń nie znam.
re: UP
Z tego co wiem to na tej farmeczce jest pare marchewek, motyka i takie tam badziewie. Po drodze spotkasz króliki.
11-04-2004, 22:00
hyh mam banalne pytanie co to jest pumpkin???...
re up:
Dynia :)
kto wie ile jest warta taka?
Sir Devilaz
12-04-2004, 01:08
np. po to żeby sobie trzymać w swoim domku :P
Wujek eustachy
12-04-2004, 09:07
Pumpkina mozna znależć na edronie w jego północno zachodniej części. Musisz pujść tuż po restarcie serwera, aby nikt ci go nie zabrał!!!
Pumpkin się bierze od GM jak dają.
Na Eternii nie dają;(
Byłem na tej farmie ale Dynii nie znalazłem:(
@up
Bo ich tam nie ma :tongue:
nie no
ja chceeee puuumpkiin ;D
na ircu mi powiedzili ze pumpkin wypada z losowych monsterow w halloween
prawda to ?;)
Królowa: plotki, plotki... niepotwierdzone przez nikogo plotki.
Fillipex
15-01-2005, 22:03
Czesc Kicia ;) Ja tez jestem z Eterni.Zbieram zarcie wszelkiego rodzaju. Mam juz wszystkie mozliwe napoje (wlacznie z sikami) i polowe dostepnego zarcia. Jak dorwiesz jakias dynie czy inne mniej spotykane jedzenie to bylbym szczesliwy jak bys mi podarowala. Ty chyba nie zbierasz? Mam taki sam nick jak na forum. Czekam na odpowiedz.
Pumpkin - Dynie kupicie w sklepie z owocami w Carlin za 10 gp -.-
Sir Patologia
26-10-2005, 08:43
Dynie inaczej pumpkin dostępny w :
a) Carlin numer 7 (Sprzedawca jedzenia)
http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/maps/carlin.gif
b) Thais numer 24 (Pisać do kobiety jakiejś tam McRonald ;) )
http://www.matkus.neostrada.pl/tibiapl/strona/maps/thais.gif
c) W innych miastach nie pamiętam gdzie ;D
Tak więc te all plotki GMy dają i inne zaniżające IQ naszego forum to plotki :)
ludzie pumpkin mozna kupic w sklepach z owocami ... a nie od GM ... xD
Co do tych, co nie wiedzą, gdzie jest sprzedawca dyń w Thais: jest to żonka McDonalda Ronalda, jest ona obok sklepu magicznego, wystarczy przed sklepem wejść w dróżkę prowadzącą w dół.
Pumkin to dynia ale jeśli przestawicie/dodacie litere to otrzymacie obrażliwy wyraz po angielsku :P
Diadon Knight
26-10-2005, 20:12
No ok... Idziemy do Byle jakiego miasta i wystarczy , że odszukamy sklep z owocami . Mówimy hi->Pumpkin->yes ( koszt. 10 gp ) i o to mamy Dynie. Potem wystarczy kupić nóż Kuchenny i możemy robic dynie na halloween :) :) :p :p
Thimburd
26-10-2005, 21:45
Taa... od kilku dni można kupić. Ale rok temu, kiedy temat został założony, pumpkin był niezłym rar'em. I po co wogóle odswiezacie tematy sprzed roku? To jakis nowy sport zapewne...
Trzeba kupic Dynie, potem wzaisc noz ale nie taki zwykly ten noz jest w venore klikamy use na dynie potem diziemy po swiecznik i trzeba go wladowac do Dyni i wychodzi Dynia na hallowen :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.