zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Blue Robe

Tegis Saron
04-08-2005, 10:18
Mam pytanie.
Jestem magiem i caly czas nazekam na brak cap. Bodze w p-secie i mam pytanie czy na 15 lvl mozna kupic Blue robie czy jest to zbyt ryzykowne ze przy smierci wypadnie ??
POMOCY!!

Yoh Asakura
04-08-2005, 10:19
Jest to nie opłacalne.Poczekaj do jakiegoś,hmm,30 lvl'a i wtedy kup.Na Twoim lvl'u to szkoda kasy.
@Edit:
A na jakim grasz servie i ile mniej więcej kosztuje b-robe ?(Pytanie do założyciela tematu)

ninja22
04-08-2005, 10:20
@ up
Nie słuchaj sie go kup blu rope juz teraz xD

Ja swoim sorkiem nosze Blue robe na 15 lvl :P
Więc nie widze preszkód żebyś ty nosił :D

Tegis Saron
04-08-2005, 10:22
Ja swoim sorkiem nosze Blue robe na 15 lvl :P
Więc nie widze preszkód żebyś ty nosił :D

Aprzy smierci ci nie wypadla?? (jak wogule z nia padles)

Karrith
04-08-2005, 10:24
nie kupuj, nie ma po co na tak niskim lvlu, lepiej kupuj sobie hmmy na pozniejsze hunty.

J0hny
04-08-2005, 10:28
Po co Ci b Robe na takim lvl :P jak koniecznie chcesz miec to kup na 20+ ja na 24lvl nosze c arma i nie narzekam ;)

Shinerus
04-08-2005, 10:34
nie czekaj kup grasz na swiecie no-pvp czyli jest mala szansa ze zginiesz chyba ze lubisz mocne wrazenia i chodzisz na silne potwory

!Mirmi!
04-08-2005, 10:37
Moim zdaniem BLue Robe wogle jest niepotrzebny....

Kiedy go kupiłem swoim magiem pozbyłem sie po ilku dniach. A ceny (przynajmniej na securze) leca na łeb na szyje :/

Rycek Piotrek
04-08-2005, 11:11
Jeśli jest Sorcererm to warto mieć Blue Robe...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
1. Jest leciutki (Sorcerer potrzebuje duzo "Cap" na runki)
2.Ładnie wygląda ;p
-----------------------------------------------------
1. Bardzo drogi...
2. Można go stracić a potem bedzie płacz ;(

@topic
Jeśli chcesz to kupuj jeśli nie to nie...

Sosik13
04-08-2005, 15:23
Mam pytanie.
Jestem magiem i caly czas nazekam na brak cap. Bodze w p-secie i mam pytanie czy na 15 lvl mozna kupic Blue robie czy jest to zbyt ryzykowne ze przy smierci wypadnie ??
POMOCY!!

Słuchaj. Mam 10 lvl druidem. Kupilem od qmpla pare itemków za kase w rl. Sprzedalem te przedmioty i mam teraz cash na b robe. chodzę w niej expić i jest spoko;D :)

Sosik13
04-08-2005, 15:28
Moim zdaniem BLue Robe wogle jest niepotrzebny....

Kiedy go kupiłem swoim magiem pozbyłem sie po ilku dniach. A ceny (przynajmniej na securze) leca na łeb na szyje :/

Secura to Non-PVP i masz mniejsze prawdopodobieństwo, że zginiesz z ręki wyższego levela...... -.-
__________________________________________________ _______________

Oczywiście możesz paść na jakimś potworku, ale szansa na deada jest mniej-więcej dwukrotnie mniejsza niż na servie PVP!!!!!!!!!!!!! ;(

Yoh Asakura
04-08-2005, 16:08
Radze Ci poczekać do 25~ lvl'a i kupić c-seta.
Secura to Non-PVP i masz mniejsze prawdopodobieństwo, że zginiesz z ręki wyższego levela...... -.-
Tam jest ZEROWE prawdopodobieństwo,że go ktoś zabije =.="