Pokaż pełną wersje : Pomoc w sprawie Druida.
Zostałem druidem i nie wiem jak morzna stworzyć własnego potwora ,bo widze ze dużo druidów chodz z np.Minotaur Archer albo Elf Scout.Co zrobić żeby je stworzyć.I jeszcze jedno czy druid morze trworzyć runy??
Mag Wyjadus
04-08-2005, 11:04
Potwora możesz przywołać za pomocą czaru Summon Creature, kupisz go w swojej gildii. Potem jeśli posiadasz odpowiednią ilość many (tibia.pl - dział potwory - tam możesz sprawdzić ile many wymaga dany potwór) wystarczy wypowiedzieć zaklęcie Utevo Res "Nazwa potwora". Możesz również przejąć potwora za pomocą czaru Convince Creature. Aby stworzyć runę rownież musisz kupić czar w gildii, potem wkładasz czysta rune (kupisz ją w sklepie magicznym) w miejsce dłoni i jeśli masz mane wypowiadasz zaklęcie. :cup:
Bardzo dziękuje za pomoc jest nieoceniona:)))))
Mam jeszcze jedno pytanie weszłem na tibia.pl w dział potwory i tam obok potwora pisze summon np.360 i convience np 360- czy to jes ilośc wymaganej many????
Arelt Koristo
04-08-2005, 11:09
Zeby zsummonować potwora (czyli go wezwać) potrzebujesz nauczyć sie czaru Summon creature (czy jakoś tak) i odpowiedniej ilości many.Jak jush masz odpowiedną ilość many i czar wpisujesz formułe np. Utevo Res "rat i masz rata.
Druid jest praktycznie tylko od tego żeby robić runy podobinie jak sorc tyle że sorc robi runy ofensywne a druid leczące.Zeby zrobić rune musisz mieć wyuczony jakiś czar (LMM,HMM,IH itp.)Biezesz wtedy blank rune do jednej dłoni wypowiadasz formułe np. Adori Gran i blank zamienia sie w fioletową rune o nazwie hmm. W taki sposób robi sie wszystkie runy.
@UP shit spuźniłem sie ^^
@Ławka Tak to jest ilość wynmaganej many do summonowania ^^
Czyli zeby wskrzesić Elf Scouta potrzebuje 360 many!!!!!Jak tak to ja sie chyba zabije
Mam jeszcze jedno pytanko.Widziałem że morzna uleczać inne osoby.Jak to zrobić??
Musisz zakupic specjalny czar Ultimate Healing czy jak to tam :P Do robienia jest wymagany 11 lvl oraz 11mlvl, wtedy kupujesz blank rune w sklepie magicznym wsadzasz do reki i wypowiadasz adura vita, aby zrobic "uha" bo tak to sie nazywa w skrocie musisz miec 100many.
Sa tez do tego czary spontaniczne o ktorych mozesz poczytac w dziale o czarach dla druida na tibia.pl
EDIT : jak juz zrobisz runke to klikasz na nia "use with" i na klikasz na tego kogo chcesz uleczyc.
Ale ja dalej nie wiem jak uleczyć innych
Ale ja dalej nie wiem jak uleczyć innych
No przecież ci Dwarf wyjaśnił nie?
Innego sposobu nie ma, chyba że czarami spontanicznymi, ale raczej tych czarów nie posiadasz.
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.