Pokaż pełną wersje : Ghost Ship
Mam pytanie jak sie dostac na ghost ship??
Plywaj z Venore na darashie az trafisz na ghost ship. Plywaj jak w tibi jest noc, najlepiej o 12:00 :P
Marcin of shadow
04-08-2005, 14:13
Nigdy nie slyszalem o tym statku co na nim jest Duchy??
Aztec900
04-08-2005, 14:21
Na nim są z tego co wiem duchy, ghoule, wampirki , dsy nie wiem czy cos jeszcze ale nie dawno był już jeden taki temat
Na pokładzie są szkielety i ghoule. Na donlym pokładzie vampy i DSy, a na górynm pokładzie 1 ghost i teleport (wyjście ze statku). Pod pokładem znajduje się całkowicie nieopłacalny quest :) Dostać na statek można się pływając z Venore do Darashii. Nie wiem czy pora dnia ma coś wspólnego z tym ale na pewno ma z tym coś wspólnego lvl. Im wyższy, tym częściej tam trafiasz.
Statek ten jest jakby dwu-kadłubowy :P Najpierw schodzi sie schodkami, napotyka skeletonki i ghule, przechodzi się na drugi pokład, tam jest zejście na doł ( nieradze schodzić, można paść od jednej serii ) oraz wejscie na gore, gdzie obok teleportu na darashie czeka na nas ghost. Raz po drodze na hunt na darashii, wpadłem na ghost ship i stwierdziłem ze zahunce sobie na ghostach. Po jakiś 2 h miałem 2 stealth ringi i 3 ancient shieldy :D
Todix Dain
17-04-2006, 18:35
Mam pytanie jak sie dostac na ghost ship??
otrzymałeś odpowiedz na pytanie
ale opcji szukaj użyć było cięzko, co?
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.