PDA

Pokaż pełną wersje : Wiadomości na temat update

Pata z galany
04-08-2005, 15:34
Albo oszukuje ludzi albo naprawde ma dostęp do tych informacji, podobno miało to byc zastrzeżone...

Osobiście to wydaje mi się dośc prawdziwe ale jakoś nie moge uwieżyc.

Linki do tematów:
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=895134
http://forum.tibia.com/forum/index.php?subtopic=thread&threadid=895132

P.S. Można znaleśc to na forum każdego świata.

Dwarf
04-08-2005, 15:39
Co za ludzaca podobny nick :P Bupple xD watpie ze to prawda, wymysl kolejnego gracza.
@down: huahahah.... czy ja napisalem wymyśl?? rofl'n'lol jest takie słowo, wymysł pomysl najpierw -.^ moze tobie sie nie skojarzylo, mi i byc moze niektorym osobom przyjdzie na mysl wlasnie bubble -.-

Pata z galany
04-08-2005, 15:43
Co za ludzaca podobny nick :P Bupple xD watpie ze to prawda, wymysl kolejnego gracza.

Po pierwsze wcale ten nick nie skojażył mi się z Bubble, po drugie sam w to nie wieże, a po trzecie co to ma znaczyc "wymyśl kolejnego gracza" ?

A co to moja wina, że nie potrafisz pisac polskich znaków?

Herante
04-08-2005, 15:48
..........

Yoh Asakura
04-08-2005, 15:58
@Herante:
Nawiet nie wiesz jak bardzo ;)
@Topic:
Hmz,pewnie ten koleś jest tutorem czy tam kimś,chciał się podzielić informacjami z test servera,założył nowe konto,wbił 2 lvl i teraz szpanuje.

Pata z galany
04-08-2005, 16:05
...
@Topic:
Hmz,pewnie ten koleś jest tutorem czy tam kimś,chciał się podzielić informacjami z test servera,założył nowe konto,wbił 2 lvl i teraz szpanuje.

Poza tym, że to oszust to może byc jedyne sensowne wytłumaczenie.

..::QRAS::..
04-08-2005, 16:09
wczoraj jak dobrze pamietam ktos podawal podobne informacje

Parrot

funny things no exp or loot as usual, but there noise is "BR? SWE? PL?" which gave me a chuckle o.O

-Maciek Mur-
04-08-2005, 16:11
mogli by usunac tamten temat chocby z powody na wulgarysm np. "These are fucking annoying!!! they move really really slowly, but they fire things that do 70~ dmg and fucking paralyse u all the damn time, if they get into melee they hit you like a bitch too. "

@edit:

muhahahah!!!!! papugi beda mowic "BR???SWE??POL???" muhahahaha

Vilej
04-08-2005, 19:59
@re up
Idiota robi sobie jaja, a ty w to wierzysz -.-

Nie wiem co robia ci GM'i. Moj kolega napisal na forum "PA"(Power Abuser) i za 5 min go zbanowali na miesiac -.- a w tym jego poscie naliczylem ~15 wulgaryzmow i nic. Powinni zamknac ten temat..

Dwik
04-08-2005, 20:05
Podane w tych postach treści są prawdziwe.
Papuga nie mówi br?pl?swe? tylko powtarza wyrazy wypowiedziane przez dana osobę :P
@topic
Do kasacji - spoil na temat test serva...