zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Przejęcie summona

Wolan
04-08-2005, 15:44
Czy jeżeli ktos sobie summonuje np. rata to moge go przejąć czarem convice czy jak mu tam?? :baby:

Inkaso
04-08-2005, 16:00
Czy jeżeli ktos sobie summonuje np. rata to moge go przejąć czarem convice czy jak mu tam?? :baby:

Tak możesz przejąć potworka tyle że runą Convice Creature a nie czarem.
Tutaj masz listę potworków, które możesz przejąć za pomocą tej runy -->
http://www.tibia.pl/monsters.php?filter=summon

Yoh Asakura
04-08-2005, 16:01
Tak możesz przejąć potworka tyle że runą Convice Creature a nie czarem.
Tutaj masz listę potworków, które możesz przejąć za pomocą tej runy -->
http://www.tibia.pl/monsters.php?filter=summon
Mylisz się,jeżeli ktoś zsumonuje potwora to już nie można go przejąć.
@Down:
Nie,nie da się.

Hupe
04-08-2005, 16:11
Mylisz się,jeżeli ktoś zsumonuje potwora to już nie można go przejąć.

Zdaje sie ze da sie convicowac czyjegos summona. Wprawdzie nigdy nie probowalem bo gram knightem ale jestem prawie pewny ze sie da.

Rycek Piotrek
04-08-2005, 16:37
Runa Convince Creature służy do tegy by przejąść jakiegoś potwora... Są dwa warunki bym mieć tego potwora... Musisz go widzieć i musisz miec wystarczająco duzo many... (tyle co na summon)

@Gohan
Jak nie wiesz to nie pisz... Wprowadzasz ludzi w bląd... Zobacz sobie na www.tibia.pl i czary runiczne... I wtedy gadaj...

Yoh Asakura
04-08-2005, 17:06
Runa Convince Creature służy do tegy by przejąść jakiegoś potwora... Są dwa warunki bym mieć tego potwora... Musisz go widzieć i musisz miec wystarczająco duzo many... (tyle co na summon)

@Gohan
Jak nie wiesz to nie pisz... Wprowadzasz ludzi w bląd... Zobacz sobie na www.tibia.pl i czary runiczne... I wtedy gadaj...
Tak się składa,że wiem.Zresztą Tutor (nie ja,nie chciałem być Tutorem) wie lepiej od Ciebie,czyż nie ?Pytałem się jednego =.="

Wolan
04-08-2005, 19:53
Czyli chcecie powiedzieć że jak jakiś pk biegnie na mnie z FE to moge mu go zabrać i zacząć go klepać jego własnym FE??

Jedi Master
04-08-2005, 20:14
Ehm... Obliczyłem, że knight potrzebuje dokładnie 91 poziomu żeby używając runy Convince Creature przejąć zsummowanego Ghoula !! :o
Ehm... Nie jest to zbyt pocieszające... ;(

Jedi Master
04-08-2005, 20:17
Czyli chcecie powiedzieć że jak jakiś pk biegnie na mnie z FE to moge mu go zabrać i zacząć go klepać jego własnym FE??

Po Primo:
- Musisz mieć wtedy tyle many ile potrzeba na przejecie potwora (ok. 700). Nie sądzę żebyś tyle nosił zawsze... o ile wogule tyle masz na full... B)
Po Secondo:
- Musisz mieć oczywiście runę Convince Creature żeby przejąć Fire Elementara. :]

maripo
04-08-2005, 20:19
a 125 lvl na ds'a i wtedy necro hunty :P

Marczio
04-08-2005, 20:30
No to fajny tutor jak nic nie wie :s
Mozna przejac bo tak na DL chodze z kumplem 69 rp.
Ja najpierw przywoluje 2 ol on mi je odbija i potem ja sobie stawiam 2 dsy. To tak dla jasnosci

edit: Jak chcecie moge wam nagrac film z tym sposobem

Gustek
04-08-2005, 20:49
Z listy potworów do summonowania i przejmowania wyczytałem że można summonować i przejmować takie potwory jak:
borsuk
pies
jeleń
świnia
owca
skunks (tego to najgorzej bo po co ma smrodu robić :])
królik
Czy ktoś mi może powiedzieć jaki jest (jeżeli jest) sens marnować sobie na nie manę??

Wolan
04-08-2005, 21:15
sens?? chyba tylko dla zajawki i do kręcenia jakiegos filmiku a po za tym jaki by był sens sumonowanie lepszych bez możliwości summonowanie gorszych ;)

Gustek
04-08-2005, 21:30
sens?? chyba tylko dla zajawki i do kręcenia jakiegos filmiku a po za tym jaki by był sens sumonowanie lepszych bez możliwości summonowanie gorszych ;)

Między summonowaniem potworów (nawet słabych) a zwierzątek, które służą wyłącznie jako upiękrzenie ewentualnie dostarczanie jedzenia jest drobna różnica...

S.P.M
04-08-2005, 23:19
Między summonowaniem potworów (nawet słabych) a zwierzątek, które służą wyłącznie jako upiękrzenie ewentualnie dostarczanie jedzenia jest drobna różnica...
Z zsummonowanego potworka nie wypada żarcie...