Pokaż pełną wersje : Help!
Bykuzplastiku
04-08-2005, 15:58
Mam pytanie... kupilem sobie PACC i upatrzylem sobie domek B) , jest pusty i gotowy do licytacji ale...w srodku spi poprzedni wlasciciel :o
Obawiam sie , czy jezeli wygram domek, wloze do niego rzeczy to jak sie on zaloguje , to czy czasem nie bedzie mogl mi tych rzeczy zabrac! X(
Tak wiec jak on sie zaloguje ta postacia to odrazu dostanie kicka z domku, czy bedzie mogl w nim chodzic?! :confused:
HALP PLAX! :p
down: OMG , jaka szybka odpowiedz 8o dzieki! no to biore sie za licytacje :]
Gdy on się zaloguje znajdzie się automatycznie przed domem i nie będzie mógł wejść.
Możesz również kliknąć 'use' na łóżku. Automatycznie zostanie "wykopany" z domku:D
@down
Wyloguje się i gdy się zaloguje będzie przed domkiem
Temat był poruszany wiele razy...
Gdy on się zaloguje znajdzie się automatycznie przed domem i nie będzie mógł wejść.
Możesz również kliknąć 'use' na łóżku. Automatycznie zostanie "wykopany" z domku:D
Oj chyba nie zostanie wykopany z domku, bedzie tam spal dopoki sie nie lognie. (tak mi sie wydaje xD). A jak sie pojawi to poza domkiem.
Kuba Rypin
04-08-2005, 16:59
Hiey ma całkowitą rację.
ciemne dropsy
04-08-2005, 17:11
CALKOWITA racje to ma tu akurat tylko Hupe -.-
Kuba Rypin
04-08-2005, 17:57
Lol jesteście śmieszni.
Więc tak. Kupuje domek. Ładuje sie do niego, śpi w łóżku jakiś gość. Klikam na łóżko USE i wg Was nie wyrzuca go ? I ja sie nie kłade spać? To prosze mi powiedzieć jak mam spać i gdzie, skoro w moim domku jest jedno łóżko i jest zajęte przez osobe, która tam nie mieszka?
<- nonsens
Marcin of shadow
04-08-2005, 18:02
Jesli sie nie myle jest tez jakas komenda na wyzucenie z domu tylko po 1 trza znac nick goscia po 2 nie wiem czy to zadziala na spiacym :(
MarianBos
04-08-2005, 18:10
1. Hiey ma całkowitą rację!!!
2. Gdyby ten facet sie zalogował to przed domkiem
3. Gdy Właściciel domku użyje na kimś kto śpi w łóżku use, to zostaje on automatycznie zrzucony z łóżka, gracz ten który został zrzucony i nie ma invita do domku, loguje się przed domkiem...
Przetłumaczyć to na inny język ?
ciemne dropsy
05-08-2005, 11:53
a no rzeczywiscie... Blad w rozumnym przeczytaniu xP rzeczywiscie wykopie go z domq kiedy kliknie si ena nim use...
MaR((sE))lLOo
05-08-2005, 23:54
niebuj sie zostanie wykopany z twojego domku tak czy inaczej:P
niewidomy
06-08-2005, 19:35
to jest byly wlascicel domku :D jak sie on zaloguje to poza domek zostanie wywalony
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.