PDA

Pokaż pełną wersje : potwory vs potwory

saxiu
07-04-2004, 08:33
tak sobie siedziałem i cos mnie tknęło. najpierw pobawiłem się opcją szukaj i nie znalazłem podobnego tematu, więc zakładam. mam nadzieję że powiecie co na ten temat myślicie.

mianowicie niejeden raz podczas wędrówek po tibii każdy z Was spotykał przeróżne stwory, w większych lub mniejszych ilościach. w kilku(nastu/dziesięciu) miejscach można spotkac po kilka rodzajów stworów. no i jak się okazuje te stwory żyją między sobą w idealnej zgodzie i atakują gracza. nasuwa się pytanie, czemu pająki nie walczą np z waspami, trolle ze szczurami i pająkami, rotwormy czemu nie walczą ze wszystkim co im się nawinie? w końcu taki robal ile może mieć rozumu? no i tak dalej, nie będe proponował układów towarzysko wojennych między stworami, ale nie uważacie że wtedy byłoby dość miło zobaczeć wilk polującego na jelenie?

Vixiwew
07-04-2004, 09:42
LOL... ten temat taki bez sensu pomysl to tylko gra a jak by wszystko atakowalo wszystko to gdzie bsy expil???? No lwasnei to by bylo bez sensu !!

Fanfi
07-04-2004, 14:45
Istnieje mozliwosc zatakowania potwora przez innego.
Jezeli jest to sumon lub jesli slabszy potwor blokuje droge do gracza.

Kojko
07-04-2004, 14:48
Chyba za bardzo Ci sie nudzi >.<
Proponuje jeszcze aby potwory robili hunty na ludzi :>.

Munkol
07-04-2004, 14:54
tak ja widziałem smoka polującego na jelenie (piękny widok) lub orka wrriora zabijającego ww albo cyca na szczurach i .........
Tylko w każdym z tych podanych przypadków mój kumpel sorc sie zamieniał w coś lub coś przywoływał żeby zabić coś :)
-----------
Bractwo Valoria (http://www.valoria.prv.pl)

Wujek eustachy
07-04-2004, 15:54
Potwory bija inne potwory tylko wtedy gdzy muszą w ten sposób dostać się do gracza!

saxiu
07-04-2004, 19:11
Vixiwew: w sumie racja, exp by się rozchodził po potworach (-;

Kojko: nudzić mi się nie nudzi, zwłaszcza rano jak na tibii lagów nie ma, a co do huntów na ludzi urządzany przez stwory, to mogłoby być ciekawe (-;

Termbest_pol
07-04-2004, 19:16
Bo to jest gra dla Tibińskich graczy a nie dla potworow (moze nim jestes :D ) a wiec my mamy sie bawic a nie potwory chcailbys zeby spieder mial 10 lvl bo zabija wszystkie waspy :D no widzisz mistrzu i jaki to ma sens? odp. ZADEN :) a wiec czlowieku uspokoj sie i nie rob se jaj :D a wiec narx

saxiu
08-04-2004, 07:30
hehe, wielkanoc tuż tuż ale jaj se nie robiłem, serio takie coś mi przyszło do głowy i z początku to mi się miłe wydało, ale później tak sobie uświadomiłem po poczytaniu wcześniejszych odpowiedzi że setka ww albo hunterów idąca na miasto to jak ktoś ją spotka to ma przechlapane (mimo wszystko ten pomysł i tak mi się bardzo podoba) a co do 10 lvl pająka? hmmm, nad tym się nie zastnawiałem, ale obiecuję że pomyślę (znaczy będę udawał że myślę)

pozdrawiam

Eternias
08-04-2004, 14:18
HA! Wlasnie ze potwory zabijają sie.
bylem na zerku,i byl wąski korytarz.
szedl minotaur a za nim biegl zerk i zerk skosil1 strzalem minosa a potem mnie;)

SERIO

WuZet
08-04-2004, 23:37
Ojjj byłoby ciekawie jakby np. Demony wybrały sie na Hunta na jakiegos gracza. Gratuluje . :/

palek
10-04-2004, 11:17
takto prawda potwory sie atakujom :
moj przyklad :P
schodze do jaskinie z dwarfami (jakas malutka byla )
a tu widze monka ktorego leje dwarf , w dodatku one mnie nie atakowaly i mialy miejsce zeby do mnie podejsc :jednak gdy zeszlem chcialem je zabic ale ..mialem 12 lvl wtedy i sie balem ;P
ale napradwe to mi sie zdarzylo ;]

Gangrel
10-04-2004, 11:46
Wydajemi się się, że pieknie postujesz.