Pokaż pełną wersje : Protector
Gagagigo
04-08-2005, 17:55
Jak wpisac sobie Protectora , tak żeby kiedy ktos da na mnie >>look<< to widział napis "You see *******, he is protected by ****** ***** " ?????
Gdy jestes w gildii to mozesz poprosic lidera zeby wpisal ci w ( ) cos co chcesz :P
Gagagigo
04-08-2005, 18:09
Gdy jestes w gildii to mozesz poprosic lidera zeby wpisal ci w ( ) cos co chcesz :P
jak sam jestem liderem, to mam napisac protectora w miejscu na range ?
Jackal Silentdark
04-08-2005, 18:29
Edit Members, tam wybierasz nick i wpisujesz co ma byc w nawiasie and Submit.
Nawias pojawi sie po relogu.
Jak wpisac sobie Protectora , tak żeby kiedy ktos da na mnie >>look<< to widział napis "You see *******, he is protected by ****** ***** " ?????
1.Musisz być w gildi jeżeli nie jesteś możesz tylko o tym pomamażyć
2.Jak juz jesteś w tej gildi to zagadaj do lidera zeby ci zrobil ten dopisek Procected by ***** a jak by niewiedzial jak to sie robi to mu powiedz żeby wszedl na www.tibia.com kliknąl community character niech wpisze swojego name w ramce pozniej jak wyswietli mu sie jego character niech kliknie na gildie nastepnie niech kliknie na login wpisze tam swoje tajne numery i na dole ma cos takiego jak Edit Members niech kliknie na to w name niech zaznaczy na ciebie(w ramce takiej) i niech zaznaczy(Set little to) i niech ci tam wpisze Procected by *****
Jak ci juz to wpisze musisz tylko walnac reloga i mozesz sie cieszyc ze masz dopisek
PS:to dla niekumatych:P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.