Pokaż pełną wersje : i tibia sie zje****
wlasnie se expilem w ghostlandzie tam gdzie fire devil i freeeeez i nie moge sie lognac,strona domowa tibi tez mi sie nie laduje :( tez tak macie? pewnie dedlem ale mam to w d....
czyzby nowy update = nowe problemy z mass kickami?????
Patryq Czarodziej
04-08-2005, 19:10
hmm, mi tibia chodzi normalnie, nie wiem co ci sie stalo, ej a co pisze gdy chcesz sie zalogowac?
Celastian Kight
04-08-2005, 19:10
Mi wszystko normalnie chodzi
error conection timeout
jesli Tobie chodzi to moze to problem z moim netem nie wiem
close topic
wlasnie se expilem w ghostlandzie tam gdzie fire devil i freeeeez i nie moge sie lognac,strona domowa tibi tez mi sie nie laduje :( tez tak macie? pewnie dedlem ale mam to w d....
czyzby nowy update = nowe problemy z mass kickami?????
mam wlasnie to samo przychodze do chaty wlaczam tibie , godzina 19.25 a tu nie dziala i tibia.com takze nie .. HELP! i jak zadziala wsyztkim cio niedzialala napiszcie moze to wina przyszlegggo update?^!^
Maly Pallek :]
04-08-2005, 19:36
Ja terz tak mam a na dodatek bylem na qescie time ringu i akurat wtedy to mi sie zaczeloniemoge sie tera zalogowac a moim strach nei wspomne jak padne!!
Pir*****na tibia !!
Mi chodzi normalnie, moze jakies mass kicki albo co, moze net wam szwankuje, pewnie juz macie deda :P
Marcin of shadow
04-08-2005, 19:43
Mi tam dziala wszystko po staremu czyli normalnie
naprawde sie tibia z***ala i to nie 1 osobie ale kilku czy ktos jscze jest komu sie to stalo i czy ktos moze pomóc?
Mi tibia też działa normalnie...
Może sprubujcie się wbić do kumpli i u nich sprubować (cześć! Miło cię wiedzieć. Daj mi pograć w tibię :])
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.