Pokaż pełną wersje : Pomocy
bieeeniek
04-08-2005, 19:08
Czesc wszystkim
Mam wielki problem...Moj kolega z rl znam mojego Rec Keya. Zaczal sie teraz bawic w hakera ;/ Dal mi wybor...nie bedzie mnie hakowal, rookowal, etc. jezeli bedzie mogl grac tym harem ze mna. Nie mam paszportu ani dowodu...Czy jest jakas mozliwosc zeby zmienic Rec Keya albo go usunac? Ludzie pomozcie...blagam Was :(
Pozdrawiam
... ja znam passy moich kumpli i im nie właże na konta , chyba że mi mówią "looknij jakie mam fajne itemy" , a Ty swojemu koledze dawałeś keya ?? czy ci ukradł :P , no i nigdy nie zmieniałem reca , bo nie miałem po co ...
bieeeniek
04-08-2005, 19:24
rec keya mialem napisanego na kartce ktora lezala na wiezchu...on se sa przepisal do komorki [przyznal sie]
to pomoze mi ktos??? blagam to pilne
powiedz o tym mamie i jego rodzicom
bieeeniek
04-08-2005, 19:32
no to nie da sie usunac rec keya? zeby go nie bylo na koncie????
Rec. keya da sie zmienic tylko poprzez wyslanie paszportu do Niemczech.
bieeeniek
04-08-2005, 19:38
to co mi radzicie zrobic ??? :(
Nie da się usunąć Recovery Keya. A zmienić go możesz wysyłając zdjęcie dowodu osobistego, paszportu lub innego dokumentu tożsamości (nie, legitymacja szkolna, ani karta motorowerowa/rowerowa nie wchodzi w grę) razem z podpisanym zaświadczeniem pocztą do CipSoftu do Niemczech. I zazwyczaj chwilę to trwa.
Skoro gościa znasz z RL to możesz go najwyżej zaszantażować/zagrozić czymś innym. Może masz na niego jakiegoś haka w RL/Tibii? Jeśli nie, to masz problem...
Dwimenor
04-08-2005, 19:41
Co ci radzę:
Uważniej wybierać przyjaciół
Poważnie: Pogadaj z swoimi i jego rodziacmi. Albo wyrób sobie paszport.
Marcin of shadow
04-08-2005, 19:46
Poprostu wybierz sie/ zadzwon do jego rodzicow i przedstaw sytuacje...
kundzia666
04-08-2005, 20:11
wiem ze to co napisze jest glupie i mozecie pomyslec ze jestem prymitywem, ale jezeli niemozna tego zalatwic dyplomatycznie to normalnie wez mu naklupaj zeby sie ;( i usun mu tego key'a z komoory itp. to czasami dziala :P
Maximus89
04-08-2005, 20:19
@up
Dobrze gadasz :) Ja bym wlasnie tak zrobil chyba ze tworca tematu wyglada mizernie to wtedy najlepszy pomysl to ten z rodzicami ;)
@down
i tu masz racje :)
Marcin of shadow
04-08-2005, 20:22
@up
Dobrze gadasz :) Ja bym wlasnie tak zrobil chyba ze tworca tematu wyglada mizernie to wtedy najlepszy pomysl to ten z rodzicami ;)
Jesli wyglada mizernie zawsze mozna poprosic o pomoc kolegow :D
Ludzie czy wyobrażacie sobie sytuacje w której biegniecie do mamusi z płaczem mówiąc:
"mamo, mamo a ziętek to mi reca zabrał ;( "
"a co to do ch****y jest ten rec??"
"to takie cos do gry ;( "
"Lepiej bys sie do nauki wziął a nie cały zcas przy tym komputerze"
...
a noi niewiadomo w jakim wieku jest założyciel tematu np. 10 lat to jeszcze jaks to wyglda ale jak 15+ to wyobraźcie sobie co by miał potem koleś w szkole za obciach ;)
..::QRAS::..
04-08-2005, 20:34
jakby ktos zaczol mi stawiac warunki to bym takiego na glebe.
Jak rozmowa, nie poskutkuje, to mu mozesz twarz zniekształcić.*
*wersja dla emerytów
Jak rozmowa nie poskutkuje to mu mozesz morde obić**
**wersja dla dresów
To mu jaja ukręcić***
***wersja dla rencistów
Tak na serio.. Zostaw mu tego chara niech gra sobie sam, gdy dojeidze do czegos zlootuje bohy czy coś, zhakuj mu to i wyrąb do wody naprzykład jest wiele możliwośći, możesz tez przesłac na innego chara, lub zrobić fri itanz.
Jak rozmowa, nie poskutkuje, to mu mozesz twarz zniekształcić.*
*wersja dla emerytów
Jak rozmowa nie poskutkuje to mu mozesz morde obić**
**wersja dla dresów
A jak nie poskutkuje ani jedno ani drugie to co? Iść na policję?
Moim zdaniem niestety ale koleś, który założył ten temat noże się pożegnać z kontem
Takiemu to bym na***al oooo!! tak albo kolegow poprosil a mam napewno wiecej niz jednego :D albo pogadac z nim na rl i za***ac mu komore i rzucic 15 m dalej :D
wiesz co ja ci radze zbij go ja bym tak zrobił a jak ci haknie to tak że jego matka go nie pozna :cup:
Arelt Koristo
04-08-2005, 22:47
Można sie bawić w Hulka i na****dolić gościa albo zrobić to w stylu Jamesa Bonda, czyli dorwać tą jego koma i poprostu wykasować numer albo zostaje jeszcze opcja Terrorysta zakosić mu coś co jest dla niego cenne i domagać sie wymiany.
A na przyszłość dobieraj sobie dobrych kolegów a rec'a trzymaj gdzieś zchowanego ^^
Ja bym napier****ć nie radzil, wtedy napewno nie odda konta ;/ Zbluzgaj go, pogroz troche [:P], posztantazuj, jecsze raz zbluzgaj i moze to cos da :)
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.