zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Witam!Mam masę pytań do was i z góry dziękuje jeżeli ktos na nie odpowie.

Druid Dorian
04-08-2005, 19:44
Pytania bende pisał od punktów.
1.Czy gdy summonuje np Orca Beraksera to czy gdy bendzie w stanie krytycznym to znaczy gdy bendzie miał czerwony pasek życia to mogę na nim użyć runy uzdrawjajacej zwanej UH?(Ultimate Healing Rune)
2.Czy gdy z conviskuje danego potwora to jak to wygląda?Czy np zejde do kanałów że szczurami i zamienie sie w szczura zyskuje 20 hp i jego szybkość trace plecak i wogóle?I wtedy mogom mnie zabic inne raty i budze się w świątyni?Bardzo prosze mi napisac jakto wygląda, i czy w tym stanie mog się uzdrawiac runami uh.Z góry dzięki.

Marcin of shadow
04-08-2005, 19:48
1. Mozesz uzywac na nim uha
2. Kompletnie nie rozumiem o co ci chodzi...

morwi
04-08-2005, 19:48
1.tak mozesz leczyc summony
2.uzyc runy convince na potwora to nei znaczy zamienic sie w niego, on jest wtedy jak summon....

Druid Dorian
04-08-2005, 19:50
Dzięki.Myslałem ze przy pomocy convice moge się sam zamienic w potwora którego widze.W takim razie przecież od tego jest czar summon creature......

morwi
04-08-2005, 19:52
Dzięki.Myslałem ze przy pomocy convice moge się sam zamienic w potwora którego widze.W takim razie przecież od tego jest czar summon creature......

summonowac moga tylko druidzi/magowie, a runa convince jest dla pozostalych profesji....

Druid Dorian
04-08-2005, 19:53
Bardzo dziekuje za odpowiedzenie na moje pytania.Teraz już wiem oco chodzi:) jesteście GIT!

Rejdi
04-08-2005, 20:03
Do zamiany w potwora służy czar Creature Illusion (dostępny only for druid chyba). Używając go zyskujesz tylko grafikę danego potwora. HP i prędkość ruchu masz dalej tą samą, zachowujesz BP i wszystkie przedmioty. Inne potwory atakują cię tak jak zawsze, zyskujesz TYLKO GRAFIKĘ potwora. Czar sam się kończy po jakimś czasie.

Druid Dorian
04-08-2005, 20:18
I jeszcze jedno mam pytanko.Jednak te jest trudne..... niewiem cy bendziecie znali odpowiedź.Załóżmy że na otwartej przestrzeni spotykajom sie na 100 levelach dokłądnie 100 levelach Paladyn Druid Rycerz i Czarodziej.Gdy wszyszty by sie zaczeli nagle naparzać to kto według was ostatecznie by wygrał?CHodzi mi konkretnie która profesja jest najlepsza.Ja iobstawiam że wygał by knight bo by miał najwięcej cappa przyczym napchał by się z 40 bp uh.A wy jak oceniacie?Pliska o odpowiedzi

morwi
04-08-2005, 20:20
nie jest to wiadome, ale jest duze prawdopodobienstwo zy bylby to druid/sorc wystarczylo by ze trzymal by ich na dystans i walil z sd no chyba ze mialby ich malo to bylby problem :F

Druid Dorian
04-08-2005, 20:22
Ale Rycerz przecież by miał z 1000 hp na takim levelu przyczym sd by zadalo z 255 to nawet jakby zdonzyl strzelic 3 razy z sd to by rycek zdonzyl uzyc runki uh

Pacek
04-08-2005, 20:30
wygrał by ten co ma lepszy pvp skil oraz popełnił by podczas walki mniej błedów, takich porównań było wiele i uw\ierz mi za każdym razem budziły one spekulacje, jedni mówili że wygra ten a drudzy że ci pierwsi sie mylą, ogólnie rzecz biorąć takie porownania są bzdetne bo nic nie wnoszą do sztuki, najlepiej nie zawracać sobie głowy takimi sprawami
ps. żaden czar nie sprawia że stajesz całokowicie potwore, możesz przejąc tylko wygląd jakiegoś stwora, ale to raczej tylko taka igraszka, do niczego to nie służy, czasem jednak jest fajna zabawa.

Sadamq
04-08-2005, 20:36
Morwi, w Knighta z Bohami + Utani hur + Time Ring na 100 lvlu, było by cholernie cięzko trafić... Nie sądzisz ? ;)

Shinerus
04-08-2005, 20:44
1) mozesz uhac summony
2) W!T!F?

Gezund
04-08-2005, 20:48
nie jest to wiadome, ale jest duze prawdopodobienstwo zy bylby to druid/sorc wystarczylo by ze trzymal by ich na dystans i walil z sd no chyba ze mialby ich malo to bylby problem :F

To zalezy od umiejetnosci PvP ale jesli wszyscy mieli by na podobnym, dobrym poziomie, to mag i druid najszybciej by zgineli.
Walke wygrał by knight bo to on moze zaladowac najwiecej run, ma najwiecej HP i najlepszy skill shielda...

Łowca MeNeLi
04-08-2005, 20:51
według mnie wygrałby sorc... podaje powody:
1. UE i wszystko jasne
2. Napewno wyposarzony w UH'y
3. SD i koleś leży
4. E Wave też jest mocne
5. G E Beam i E Beam

Siergiey
04-08-2005, 21:05
LoooooooL no i co z tego ze sorc ma UE jesli odbierze tym knightowi nieco ponad polowe hp?
Licza sie umiejetnosci, chocbys sie bil nawet sorcem lvl 200 z palkiem na 50 mozesz przegrac gdy masz bardzo marne pvp, a twoj przeciwnik wrecz przeciwnie...

morwi
04-08-2005, 21:12
To zalezy od umiejetnosci PvP ale jesli wszyscy mieli by na podobnym, dobrym poziomie, to mag i druid najszybciej by zgineli.
Walke wygrał by knight bo to on moze zaladowac najwiecej run, ma najwiecej HP i najlepszy skill shielda...

ta zgineli by?-.- nie znasz ich potegi :F a nawet jakby mial problemy to bym wrzucil utani gran hur i by uciekl wiec nie gadaj glupot ze by zgineli pierwsi-.-

De'sH
04-08-2005, 21:12
1. mozesz uhac summony jak powiedzieli inni
2. z tego opisu wnioskuje ze chodzilo ci o cameleon rune, a to co innego niz convice:
cameleon: zamieniasz sie w przedmiot badz potwora
convice: przejmujesz wladze nad potworem, cos a'la summon.
3. tego nie da sie porownac:
a: moze byc tak ze wszyscy zaatakuja jednego.
b: zalezy od tego jak kto umie grac
c: zalezy tez od szczescia, kogos moze przylagowac albo cos takiego i wtedy ma problem.

Druid Dorian
04-08-2005, 21:31
Czyli ostatecznie najlepszy jest palek rycek druid czy knajt?

morwi
04-08-2005, 21:33

nie ma najlepszej profesji, kazda jest dobra...

Vil
04-08-2005, 21:44
-aktualnie jest 2-3 sorcow ktorzy byliby w stanie odebrac ryckowi 100 lvl polowe hp uzywajac ue
-ryckowi nie jest potrzebne pvp tylko pelny plecak uhow
-nie ma najlepszej postaci

finito

Kusznik
04-08-2005, 22:03
2.Jeśli zamieniasz się w potwora nic u ciebie sie nie zmienia poza wygladem masz wszystko tak samo -.-

Darth Ryba
05-08-2005, 00:38
rycek i "knajt" to to samo :p

niewidomy
05-08-2005, 00:45
według mnie wygrałby sorc... podaje powody:
1. UE i wszystko jasne
2. Napewno wyposarzony w UH'y
3. SD i koleś leży
4. E Wave też jest mocne
5. G E Beam i E Beam

dodam ci pare watpliwosci
1. knight mmoze sie odsunac palek nie ma problemu jak nawala z daleka(unikac jak? prawy gurny kat ekranu)
2.sd? zalezy jesli trafia mozna palem krecic sie dookola sorc nie trafiajac dostaje 3 strzaly -.- knight moze sie uhnac i podejsc
3.e wave mozna tez uniknac i trudno nim trafic (prawie)

sorc druid knight pal kazda profesja jest dobra

kto by wygral ? hmm to zalezy w skillach i umiejetnosci grania w tibie

kunbal
05-08-2005, 09:52
summonowac moga tylko druidzi/magowie, a runa convince jest dla pozostalych profesji....

Ciekawe co takiego knight z convisuje

morwi
05-08-2005, 11:21
Ciekawe co takiego knight z convisuje

wszystko na co starcza mu many... np jesli sie nei myle najwiece many trzeba na fe (690) to na 139 moze se go zconvincovac-.-

Krzy_ek
05-08-2005, 22:22
moim zdaniem wygral by sorc bo ma on czar tzw. ultimate explosion;]

Rejdi
05-08-2005, 22:25
@up
Wiesz, ostatnio jeden sorc na lvlu 45 testował na mnie UE (mój lvl wtedy - 60) i odjął mi tylko 217 hp... więc gdyby spotkał się knight na 100 lvl i sorc na 100 lvl to wcale nie znaczy, że sorc 1 UE rozwali teog knighta... raczej potrzebował by 2-3 UE, a knight jak wiadomo może targać GÓRY UHów.

Adrianoss
06-08-2005, 13:41
tu wazne sa umiejetnosci zalozmy, knajcior np ma tam jakis dobry eq i co bierze na druta /sorca oczywiscie bron 2 reczna i caly plecak uhow ile tego wyjdzie nie wiem na pewno ze 500 uhow, a co druid/sorc nie dosc ze ma malo cap to jeszcze musi targac uhy i runy ofensywne, no i ewentualnie mf zeby utamo vite, exure vite uzywac, oczywiscie to sa spekulacje bo przeciez druty/sorce moga summonowac sobie "przyjaciol", ale mysle ze knight by wygral ;p yhmm inna sprawa ze ek+bohy+utani hur~100lvl ma podobna predkosc co sorc/druid na utani gran hur, przynajmniej mi sie tak wydaje

Infernal Assassin
06-08-2005, 18:28
To pytanie jet bez sensu 9mowie o kto wygra). Na takie cos składa sie sporo rzeczy. U sorka mlvl, pala dist, knighta skile itp... Nie da sie pwoiedziec
jednym razem wygra knight innym pall ia innym sorejk czy druid... To jest głupie pytanie

Oleczek
06-08-2005, 18:41
1.Możesz go uhnąć
2. ... n/c

Zamiast sobie zawracac glowe glupotami idz słownik poczytaj -.-