zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Pomoc w sprawie maga.

Ławka
04-08-2005, 20:19
Mam pytanie moja siostra została magiem.Nie wiem jak sie zamienić w jakiegoś potwora?.Nie wiem na jakim mlvl moge to zrobić?.Czy mag ma też specjalne właściwości takie jak np. knight(szybsze trenowanie skilli:sword ,axe,club)

Maximus89
04-08-2005, 20:23
Mag ma specjalną własciwosc tzn znacznie szybciej rosnie mu magic level(szybciej niz u pallkow i knightow ale rowno z druidem) a co do zmiany w potwora to musisz kupic se czar "creature illusion" i wpisac odpowiednią inkantacje
informacje na temat czaru znajdziesz tu:
http://www.tibia.pl/spell.php?s=5&id=39

DRoN
04-08-2005, 20:24
... żeby używać jakiegoś czaru musisz najpierw go kupić w sklepie , no i mag ma taki atut , że skile rosną mu najwolniej , ale za to mlvl rośnie najszybciej ( tak jak u druida ) ... czar "creature illusion" wymaga 10mlvla i 100 many ...

Łolek
04-08-2005, 23:02
Jest taka strona nazywa sie Tibia.pl jej adres to: www.tibia.pl i na tej stronie jest dzial Magia (WOW) dzial magia jest podzielony na kilka podzialow(O.o) i wsrod nich jest cos takiego jak (uwaga) "Czary maga" i gdy jestes magiem jest to dzial ktory bardzo sie przydaje poniewaz mag jest postacia magiczna o czym wszyscy wiedza a osoba ktora zdecydowal sie grac postacia magiczna tu magiem powinna znac jej czary.

Milej lektury. :)

Marcin of shadow
04-08-2005, 23:11
A malo ci poradnikow o magi i magach??!!