Pokaż pełną wersje : Kick And Lags a graczy na serwie???
Taki siaki mag
04-08-2005, 20:52
Cze musi mi ktoś coś, albo nie musi a może zechce mi coś wyjaśnić. Otuż gram na celeście jest 900 osób godz. 21.00., kick and masowe lagi, no cuż co zrobić dużo ludzi, dużo lagów :( . Gram na Emperze, dzisaj godz 21.00., 500 osób a tu masowe lags and żadkie ale są kick.?
Zdarza się.. Servery są przeciążone, nie ma co narzekać, napewno w późniejszym czasie będzie lepiej.
wiesz lagi czyli inaczej spadek transeru danych, ktory doprowadza do niewygodnej gry przez charakterystyczne skoki to nie tylko wina cipów, droga między twoim kompem a serwerami jest spora, czsami powstają lagi przez dostarczyciela internetu, czasami lagi powstają gdzieś na łączach, i tylko niektóre są spowodowane przeciązeniem serwerów w siedzibie cipsoftu.
co do kików to moża o tym powiedzieć to samo co o lagach, z tym że dość często jest to też wina twojego kompa, komputer jest rzeczą omylną i czasami podczas robienia danej czynności sie zawiesza, ja na przykład rzdko mam lagi poniewarz mam w miare dobry internet, pożądny sprzęt i dbam o niego nie zaśmiecając go bzdetami, więc ciesze sie zazwyczaj czystą grą bez lagów i kików
ps. no chyba że po prostu mam szczęście [;
pps. dziwnie zaczołeś swojego posta, następnym razem wal odrazu prosto z mostu, bo tak to nudą wieje
A moze cos ci net szwankuje?, nie zwalajcie wszystkiego na przeciazenia serveru bo ja np. mass kicka juz dawno nie mialem :P
hmm, why u use AND? plz write I, not and :P, this is polish forum so please use polish leanguage, english sux :]
niewidomy
04-08-2005, 21:18
wylacz wszystkie programy jak grasz w tibie zmien lacze na lepsze neostrade telepunkt 600 czy 500 szybkosc kb/sec (odkiedy ja zalozylem nie mam lagow no moze troszke) to moje rady
ja nie mam lagow chyba ze full serv jest wtedy mi sie lagi male pojawiaja
edit@
servy sa przeciorzone? jak cipsoft kompy ma gorace to je lepiej ochlodzi
Taki siaki mag
04-08-2005, 22:16
A więc mam stałe łącze, 256kbs/sek, :
GeForce3
Athlon 1700 podkręcony na 1900
Megaherców 2100
%12 pamięci ram DDRy
Jak gram to wszystko wyłączam, GG, Kaze i inne bzdety. Czy to dobry sprzęt na Tibie?
Ej Pacek nie wieje nudą, tylko nutką tajemnicy i niekontrolowanego romasnu ;) .
Malutki Palladino
05-08-2005, 00:27
Z moim netem to jest masakra :| Przedwczoraj siedzimy na gs (I'm blocker :|) i kick :/ za drzewkiem (tam na blood herbie) byli moi kumple :/ 21 elder i 20 knight poszedl dla zabawy i obaj padli przez mojego neta =( 3~ bp uh w plecy oczywiscie nie ma takiej osoby ktora zgarnie loota i odesle ci go parcelem -.-' Za bardzo pazerni >.< ... Zwisa mi to lvl se odrobie ale musze cos zrobic z tym mim netem :( Dobranoc :D
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.