Pokaż pełną wersje : Letni update 2005!
Dr. Omader
05-08-2005, 02:22
Tiquanda…
Nastała ta chwila… Chwila, na którą wielu czeka z niecierpliwością… Teraz poznacie cała prawdę o update!
Wszystkiego o Tiquandzie i nadchodzącym update dowiecie się z tego artykułu: Opowieść o Tiquandzie... (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=44717)
Znajdziecie w tym artykule kompletne info na temat nadchodzącego update wraz z zdjęciami.
Tibia.pl jest pierwszą stroną na której można zobaczyć kompletną mapę miasta Port Hope. (http://www.tibia.pl/map.php?map=porthope)
Możecie też wstawiać na forum wasz zdjęcia o update. Tutorzy nie musicie się obawiać już o bana czy kasacje, teraz można już udostępniać informacje.
Poczytać o update, dowiedzieć się wszystkiego oraz wstawić własne zdjęcia możesz na tym forum. (http://www.forum.tibia.pl/forumdisplay.php?f=115)
Poza artykułem, zdjęcia z testa od tibia.pl można zobaczyć w tym temacie. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=44726)
Pragniemy też poinformować, iż wszelkie testy już prawie są skończone i można się spodziewać update w najbliższych dniach.
Tibiabr.com i Tibia.pl pozdrawiają z Test Serwera.
http://images.tibia.pl/images/update/loki.jpg
ps. Ten Thunder Hammer to prezent, nie spotkaliśmy na teście śladów questa na Thunder Hammera ;)
Pamiętajcie, że Tiquanda jest dostępna tylko dla PACC. Jeśli nie masz jeszcze Premium Account możesz je zakupić przez tibia.pl. Zdążysz jeszcze przed update. Więcej info w tym temacie. (http://www.forum.tibia.pl/showthread.php?t=38450)
Jak widze, obie strony trzymaja sztame mimo nienawisci obu nacji ;). Zapowiadaja sie naprawde dlugie noce zwiedzania Tiquany. Ciekawe, jakie beda tego skutki.
Flash_Radzio
05-08-2005, 02:54
No to możemy sie przygotować na nasze "ukochane" Soul Pointsy i Znikające Speary. Po prostu LOL. A może nie będzie tak źle....
Chester the Litle
05-08-2005, 02:59
mam nadzieje ze nie spapia tej gry jeszcze bardziej...
Shirukanay
05-08-2005, 03:01
a z tymi soul poinsami to chodzi o to ze jak sie nie zabija to nie rosnie mana?? ;) ;) bo jak tak to bedzie baaaardzo glupie ale nie bedzie takich tłoków na servach ;) ale o to sie nie martwie ;)
(BR nie są tacy źli ;) sam gram na serwie (oficjalnie na TIBIA.COM jest amerykański ale niektorzy pamientaja na stronie głównej ze z powodu słabego łącza ;P go przeniesli....
~~hail TENEBRA~~
Jak chcecie jakies itemki na tym servie to mgs do Shirukanay :cup: :cup: (PO POLSKU) :evul: :evul: :evul: :evul: :evul:
propozycja dla tibia.pl zeby poprosili tibia.com o to zeby zrobić w polsce server ;) sądze ze wielu Polaków by chciało server i by mogli nawed zapłacić za server!!!!
jak coś to ja moge daj tam 5 zł B) heheh :) 8o
a to troszke smieszny screen moego kolegi :P
http://photobucket.com/albums/a97/witekr77/?action=view¤t=beztytuu4.gif
Tychanowicz
05-08-2005, 03:09
No to fajnie :)
Bonastick
05-08-2005, 03:16
Gdzieś czytałem (chyba któryś teaser), że te nowe miasteczko ma być całkiem spore, a z mapy wygląda na mizerne...
Liczyłem na sporą ilość chatek do wyboru, a teraz zaczynam się o to martwić.
Ktoś zdradzi szczegóły na ten temat?
Dudinhio
05-08-2005, 03:19
To wszystko nie wyglada tak, źle jak mogłoby być. Cena runek pójdzie drastycznie w góre (przynajmniej taką mam nadzieje :) ) , więc zarobie, ale z tymi soul pointami może być dziwnie. Szkoda, że liczniki są tylko do 100 dla facców czy 200 dla pacców, bo można by sobie naładować i mieć spokój przez dłuższy czas, a tak będzie trzeba śmigać z jednego miejsca na drugie.
To wszystko nie wyglada tak, źle jak mogłoby być. Cena runek pójdzie drastycznie w góre (przynajmniej taką mam nadzieje :) ) , więc zarobie, ale z tymi soul pointami może być dziwnie.
taaaaaa.... wypasss......
jak bedziesz musial kupowac runy na exp to nie bedziesz sie juz tak cieszyl -.-
Talavdra
05-08-2005, 03:49
jestem 10 o,0 Mi sie bardzo podoba update, mam nadzieje ze sobie kupie pacca niedlugo przez tibia.pl oczywiscie, i kupie domek na nowej wyspie, jesli jeszcze beda wolne ;p
Dudinhio
05-08-2005, 03:53
taaaaaa.... wypasss......
jak bedziesz musial kupowac runy na exp to nie bedziesz sie juz tak cieszyl -.-
Będę sobie sam je robił :P
na początku nie podobał mi sie pomysł z soul pointsami ale jak dowiedzialem sie o co chodzi to mysle ze jest w poządku (pzynajmniej dla pacc bo sam bede go mial w najbliższym czasie dzięki tibia.pl! :) ale co 2 godziny 1 soul point dla facc??) a na uha potrzeba będzie np. 5 to 1 uha sie będzie robic okolo 10 godzin (jestem keipski w matmie). No cuż, pożyjemy zobaczymy. See ya on CELESTA!!! :D
przy twoich obliczeniach wychodzi ze 10 minut bo soul 2 minuty ;p ale uh bedzie mniej niz 5 soulow bo sd beda po 5
Powiem tak wchodze na tibia.pl czytam news juz podjarany ze sie wszystkiego dowiem a tu 1 screen myslalem ze dacie cos wiecej
Dr. Omader
05-08-2005, 06:35
Powiem tak wchodze na tibia.pl czytam news juz podjarany ze sie wszystkiego dowiem a tu 1 screen myslalem ze dacie cos wiecej
Dalismy... Zaloz okulary... Jesli link podany do artykulu tam jest wiecej screenow.
Cover Sorcerer
05-08-2005, 06:37
Nareszcie!!Pewnie dzis dostane pacca. Odrazu ide w dzungle :D
Wielki Mancyz
05-08-2005, 06:37
Ej a kiedy sie można zalogować już na test server login ?? i jak to można zrobic :baby:
Erght, może i by niebyło źle gdyby dwa dni temu Pacc mi się nieskończył ;<
Widziałem już pare screenów z update, i przyznam że niejest aż tak źle ;)
Dalismy... Zaloz okulary... Jesli link podany do artykulu tam jest wiecej screenow.
Sorka gralem cala noc i takie błędy się zdarzają
Evil Son-Goku
05-08-2005, 08:09
nie wiem dlaczego nie moge sie lognąć na testa ;/ Wie ktoś może kiedy będzie szło ??
a jesteś tutorem ?? Bo jak nie to z tego co się orientuję to sie na test serva nie wbijesz :p
przy twoich obliczeniach wychodzi ze 10 minut bo soul 2 minuty ;p ale uh bedzie mniej niz 5 soulow bo sd beda po 5
No to spox. Ja już się nie martwię o moje hmmy :]
Paladyn nie jest jeszcze stracony!!! Możecie rzucać kamieniami po 100 razy a dopiero potem sie rozwalą! Mam nadzieję że nie będę musiał latać wokół drzewka żeby Cyclopa powalić :P
..::QRAS::..
05-08-2005, 08:35
znowu pewnie w tych podziemiach Tq~ bedzie do odnalezienia jakis zaginiony eq xD
A jest może wiadomo kiedy zostanie otwarty Test server dla wszystkich?? :)
Ja tam myślę że test server jest dla tutorów. Nie wiem czy otworzą :confused:
Ranaji Jimaka
05-08-2005, 08:49
Spoko, update już niedługo, ale może się okazać nie tak źle.
nawet nie wiecie jak sie cieszylem jak zobaczylem tan napis juz jest chwila na kturą czekaliscie a tu tylko informacje o nowym miescie a ja myslal ze test server lub up date bez(oby nie)
Evil Son-Goku
05-08-2005, 09:04
update dadzą pewnie za 2 dni bo jutro mi sie pacc kończy :p może jakimś fuksem na testa sie załapie :]
M-a-l-i-k
05-08-2005, 09:05
Oby Nie S*******ili Tej Gry Bardziej X(
Wymi@t@cz
05-08-2005, 09:06
po 1.... TEST SERVER dla Wszysctkich nie bedzie... a z tymi SP to sam juz nie wiem... jak narazie to jade i robie runki ... a zdjecia naprawde bardzo fajne...szkoda ze nie mam PACC...kce se zakupic ale kasy narazie nie ma ;((
Glorfindel
05-08-2005, 09:07
A jaka jest data update?
Jeżeli jest wiadoma
:cup: PeacE :cup:
Proszę Państwa zaczyna się ;]
patrix007
05-08-2005, 09:22
Z tego co wyczytalem na stronie pewnego tutora to uh ma zabierac 3 sp, a najwiecej mozna zurzyc 5 sp na jedno runko (napewno sd).
@edit
Sp nie bedzie sie dostawalo za potwora, tylko tylko 1 sp co 2 minuty dla facca i 1 sp co 15 sekund dla pacca. Jesli nie zabije sie potwora w ciagu 4 minu wlacza sie blokada sp - proste ;) Czyli faccowi przez 10 minut odnowi sie 5 sp, czyli ZROBIENIE UHA BEDZIE ZAJMOWALO TYLE SAMO CZASU! :cup:
Gdybym grał jeszcze w tibie, na pewno kupiłbym PACCa żeby pozwiedzać nowe tereny. No coż życze wszystkim powodzenia w "nowej tibii"
Arthus Drag'Tail
05-08-2005, 09:46
OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG
Przepraszam.. Nie moge sie opanowac, jak mysle o update :D TO bedzie pewnie jeden z najwiekszych update'ow w historii.
Evil Maul
05-08-2005, 10:02
Wszystko pieknie ladnie tylko ****a duzo dedów bedzie X( . Zawsze przed update byl test serv dla wszystkich !!!!!!!!! A teraz co ?? Tutorzy tylko !!! Ze pacc to nie moze wie wbic ????? ( juz nie mowie o faccu bo to graniczy z cudem :p ) Zawsze na tescie sie sprawdzalo ile potwor zadaje obrazen i ile ma hp , patrzymy na nowe grafiki i zwiedzamy nowe tereny . S****iale zrobil Cipsoft z tym test serverem
Nieźle.. Szkoda, że nikt nie pokazał na ss'ach tych terenów na południe od PoH.. I szkoda, że nie zapowiada się TS dla zwykłych graczy. Chociaż.. może jeszcze będzie.. ^^
o0 zapowiada sie neisamowicie juz sie moge doczekac zwidzania :)
czyli testa dla zwyklych graczy nie bedzie? ***owo a w sumie dla facc nie bedzie nic fajnego , qpcie mi pacca :SPS:S
raczki-city
05-08-2005, 10:42
ja mam jeszcze 1 pytanko odnośnie nowego uptade, czy powstaną teraz nowy światy pvp ??? razem z tym uptade czy troche pózniej???
Taki siaki mag
05-08-2005, 10:44
SP i speary suxx, lepiej niech to odkręcą.
Kedy bedzie test server bo chce zobaczyc jak to wyglada :P??
slimaczek
05-08-2005, 11:29
@up
Na tej stronie nigdy, tutaj ots jest zakazany tak samo jak quest spoiling.
Shardzik
05-08-2005, 11:40
Spoko, ciesze się ;)
(znowu firma drom wkracza do akcji)
Master boys
05-08-2005, 12:05
Wiadomo Kiedy BĘdzie Test Serv I Uptade PisaĆ Plx
@Kamilek@
05-08-2005, 15:21
ok to kiedy ten update??
Kamzoreq
05-08-2005, 15:38
Niedługo barany. CZEKAĆ
-=DanieL=-
05-08-2005, 15:39
Z A J E B I Ś C I E!1 Xddd
Jak na patrze na posty niektórych z was to żygać mi sie chce."Kiedy bedzie test servera dla wszystkih plx powiedzcie" albo "Kiedy bendzie updejt plx powiedzcie"
Po pierwsze czytajcie wszystkie komentarze a nie dawajcie ostatniom stronę.
Po drugie nikt nie wie kiedy bedzie update oprócz cipów a nawet jak ziomy z tibia.pl wiedzom to wam nie powiedzom bo noobujcie.
Jeśli chodzi update to mi sie to bardzo pdoba że faccom też się coś dostanie i nie mam żadnych zastrzezeń do update.Macie farta że dragon hammera dostaliście.
P.S.Można by zlikwidować tą irytującą emote dziecka ze smoczkiem.
Pss... Jakaś ***ana tiguanda nowe potworki i ludzie się podniecają bo wydadzą kolejne 90 zł na PACC obudzcie się wreszcie co wy wogóle robicie wydawać na jakąś gre xDD muahah --..--
Fasterek
05-08-2005, 16:10
nigdy nie gralem w trakcie updayte wiec to moje 1 co sie na takim update robi ? :baby:
Zrobiłem to na Simone map editor. Troche pomniejszone ale musi wystarczyć!
Ten budynek to rzekomo świątynia jaszczurów=D A w niej nowe itemy. Fajny bp co??:P
http://img163.imageshack.us/img163/8092/12345655hs.jpg
Hehe, ladnie to zrobiles, ale moglbys dac w pelnym wymiarze. :p po prostu daj to na jakis serwer i daj linka ;]
Kamzoreq
05-08-2005, 17:03
Pss... Jakaś ***ana tiguanda nowe potworki i ludzie się podniecają bo wydadzą kolejne 90 zł na PACC obudzcie się wreszcie co wy wogóle robicie wydawać na jakąś gre xDD muahah --..--
Nasze pieniądze nasza sprawa więc się odwal papa :P
Z tego co czytalem to ten update bedzie zarabisty! Myslalem, ze go zrypia ale jednak nie! Cip Soft wreszcie wzial sie do roboty! Gratz dla nich.
Jeee. Będzie super. Zastanawiałem się do jakiego miasta się wyprowadzić (dotychczas mieszkałem w Carlin) już wiem gdzie pójdę :P. Te Soule i ceny run mnie troche przerazaja, ale jakos (chyba) to przezyje. Teraz tylko czekac do oficjalnego test serwera :)
Mi się ten up-date bardzo podoba, mam nadzieje że będzie ciekawy.
Ale coś mi z tym SP nie pasuje: 2 min. dla FACC a 15 sec. dla PACC? Trochę przesada.
Black Warior
05-08-2005, 17:56
jak tobie coś się niepodoba to możesz się nieodzywać!
a oto scerny z tiguandy :http://storage.msn.com/x1pNWjjkHJ3o_xqhzEDl3Yo-piKxxhbnn2cO9yfZ-NYntS9_A5hZU1q8U2pEkvEv2IeWVtIsQcLO6uy1o0rXXMMg32Z D-L6Txeorpr9VnwCiaPtf-P7biu4qwfmm4_XrdXhlVaenRK1QJA http://storage.msn.com/x1pNWjjkHJ3o_xqhzEDl3Yo-ryIZRY8HIxQtTSyvr0g4JjWO8NYAUfF8USOAfNGFeBxKJGLtL5 CHfjFD6-aWZ7H9hNsq2yjAiK7aLPHQDD0KncRezXtQWkBrkwLOpkcPSRx http://storage.msn.com/x1pNWjjkHJ3o_xqhzEDl3Yo-oOBoLmLrUDaXhis5gfkvMVGY39KRv2UB_Q_DMdft0rQ460fJWw AxCi4ijskZpW0kJXPmWSaGW0GDqVQ6IFOB7RMZiu_JSNnqVDL5 H7S2xKa http://storage.msn.com/x1pNWjjkHJ3o_xqhzEDl3Yo-vqWUHpfqP61U5dqsKfG1xY3XSGa9r_9kPuh-jKZX9fYSfP6KZXUhxTdSyVyLOLnMHjFAZmLS1zNuLl7lbzz95d SIsaN9UZFFu1Mqw9m3Kc_Ih8Q3X_FvqE mam więcej ale niewiem czy ktoś chce więcej
Bake Romkant
05-08-2005, 18:38
Fajne te tereny dla pacc szkoda ze niemam pacc. i tak narazie bym sobie nieporadzil :) mam zamaly lvl n takie wypady oczywiscie to sie zmieni :)
WoW... Pacca se koniecznie musze kupic 8o(ciekawe co papugi jeszcze gadaja B) )
Dudinhio
05-08-2005, 19:54
Ale coś mi z tym SP nie pasuje: 2 min. dla FACC a 15 sec. dla PACC? Trochę przesada.
Też tak myśle, ale wszystko wyjdzie w praniu. Jak będzie bardzo przeszkadzało to w ostateczności kupie pacca jak nie to wstrzymam się do wyższego lvl'a.
Dziki Świstak
05-08-2005, 19:56
Skoro o nowych terenach juz wiekszosc wiemy , to moze oswiecicie nas i powiecie jakie nowe czary beda ? i ich dzialanie oczywiscie :)
Master boys
05-08-2005, 22:55
test serv ma byc 10 sierpnia a uptade 12 ale i tak sie pewnie nie zaloguje ;/
W updatcie wszystko wychodzi na minus mimo paru zalet... Zamiast wprowadzać do gry coś co robi z niej w coraz mniejszym stopniu RPG, można by ustabilizować pracę serów, żeby ludzie nie padali na freezach...
Ta, tyle ze to testowy swiat i sie go skasuje razem z tym thunder hammerem...
No nareszcie news. I dobrze! Gram trzema charami (paladyn druid i knight) i jakos sie ciesze że będą solu pointsy itd. Koniec tłumu przy depo, koniec tłumu na db, a tłum na nowych expowiskach? Głupota. Przecieć wszyscy uh makerze będą stali na bugach etc. I ostatnie.... Koniec afk-ujących postaci. O tak... Nareszcie. Bo jedynym sposobem na ich tępienie było przyprowadzenie kolejnych rotów/dwarvów i odwrócenie uwagi od siebie parcelami. I potem masz lup takiego 60 levelowca xD Dzisiaj, jutro remont w domu, pojutrze nowa wersja tibii :)
Ps. Eh... Tibia XX PL jest opuxniona coś :P
Ps2. Tibia to gó***, poprostu nie ma konkurencji która jest tak rozbudowana i chodzi na antycznym sprzęciie :)))))
Lord Pelar
06-08-2005, 15:42
a wogule będzie test serwer dla wszystkich czy odrazu bedzie update?
Pall Hunter
06-08-2005, 16:18
I jakie bede ceny run bo tego jeszcze nie doczytalem :p
test serv ma byc 10 sierpnia a uptade 12 ale i tak sie pewnie nie zaloguje ;/
lol?Ciekawe skad masz takie info? Moim zdaniem to plotka, lub poprostu sam sobie to wymysliles :)
Signed
Azz~
jezu skoro wszyscy sie pala na test serva to niech se pojda na otsa
Zenek-good
06-08-2005, 18:22
lol?Ciekawe skad masz takie info? Moim zdaniem to plotka, lub poprostu sam sobie to wymysliles :)
Też już o tym słyszałem, ze 10 będzie test server. Albo mi się przyśniło :P
masz rację to troche niesprawiedliwe
Nie wiem co myślec na temat udpade... :/ Mam nadzieję że będzie dobrze:) Ale niestety dopiero zaznam smaku udpade 28.08 , bo wyjeżdzam:(
P.S. Zabije jak ktoś sie jeszcze raz spyta o date udpade!!!!!!!!!!!!Boże chyba 20 osób się o to pyta i odpowiedź brzmi "NIE WIADOMO"
Juliusz Cezar
06-08-2005, 21:42
Nie jestem wybredny, mnie to najbardziej podoba się trawka http://img112.imageshack.us/img112/7319/trawka8jh.png (http://imageshack.us) z tego całego Update'a :D :D :D
A keidy Update? O której wieczorynka? O której por.... eee nieważne.
Boże, nikt tego nie wie, prócz cisofu -,-, zadajecie takie pytania to:
Kiedy bedzie koniec świata? Eee.... Ha! Nie wiesz! Lamer z Ciebie :)
Kiedy bedzie koniec świata? Eee.... Ha! Nie wiesz! Lamer z Ciebie :)
Koniec świata będzie<taaa jasne:P> 21 grudnia 2012 roku :P
Juliusz Cezar
06-08-2005, 22:38
O której wieczorynka?
Punktualnie o 7:00 (http://img112.imageshack.us/img112/7319/trawka8jh.png (http://imageshack.us))
PS
Czy to normalne, że ciągle powtarzają się pytanie "kiedy i o której update?" i odpowiedź "nie wiadomo"? :P
Proponuję zamknąć temat :P
PS
Czy to normalne, że ciągle powtarzają się pytanie "kiedy i o której update?" i odpowiedź "nie wiadomo"? :P
Proponuję zamknąć temat :P
Wiesz są ludzie i parapety... dla tych drugich trzeba mieć specjany tok mówienia...choćbyś powturzył to 10000000 razy oni i tak nie zrozumieją.... ehh ten świat :P
Dziki Świstak
06-08-2005, 22:46
Wie ktos moze jakie beda nowe czary ? tzn. po update, jak ktos nie wie to niech nie pisze. (i bez lamerskich komentarzy)
Myśle że upate będzie Rox
W sumie to chodzi mi o ty czy będą w tym miesiącu nowe serwery bo miałem hacka i razem z kumplami zamieramy tam wparzyć :P
Jeśli jakiś modek wie to prosze napisać :)
Albo mi sie wydaje albo na supported tibia site, jak i w newsie pisało nie wolno pisać rzeczy z nowego update bo skasują konto :) Ale kto by sie przejmował...
update zapowiada się ciekawie z jednym małym ale :skoro nie ma nowych czarów dla druidów to stały się niepotrzebne w tibii,skoro runy lecznicze bedzie mozna kupić u npc ;) nikt dla zaoszczędzenia 100 gp nie bedzie kupowal run od gracza,
nie mówiac juz o graniu druidem wogóle .Nie mówie o graniu do 20lvl bo wtedy jeszcze się sprzedaje runy ale pozniej kiedy cała gra druida opiera sie na wykorzystywaniu run.Druid nawet na 90+ lvl bez run moze odwiedzić najwyzej rotwormy , co po update nic nie da bo za mało daja soul points. Wniosek :nikomu do gry nie będzie potrzebny druid (chyba ze dla kasy 11lvl , ale to chyba nie o to w grze chodzi;))
Albo mi sie wydaje albo na supported tibia site, jak i w newsie pisało nie wolno pisać rzeczy z nowego update bo skasują konto :) Ale kto by sie przejmował...
Od 22:00, 4 sierpnia można wszystko legalnie z test serva zamieszczać.
Ivi Deuid
07-08-2005, 11:41
ej dlaczego po dzisiejszym zalogowaniu zaczolem gre ze swaityni ?? czy to jakas oznaka update ??? B)
Sir Luk Lagger
07-08-2005, 12:07
@Ivi Deuid
Jeśli przed wyjściem z gry stałeś w DP przy skrzynce, to przy zalogowaniu na tym miejscu stalo 2 gości (obok siebie) i nie mogłeś tam być zalogowany i przeteleportowało Cię do świątyni B)
update zapowiada się ciekawie z jednym małym ale :skoro nie ma nowych czarów dla druidów to stały się niepotrzebne w tibii,skoro runy lecznicze bedzie mozna kupić u npc ;) nikt dla zaoszczędzenia 100 gp nie bedzie kupowal run od gracza
Jaka i tysiące osób kolejna musi sie powtarzać...
Z tego co pisało bp uh bedzie po 4k, więc ceny nawet powinny wzrosnąć. A 100gp dla takiego 20 levelowca to i tak nie jest mało. CO mu szkodzi kupić?
Dziki Świstak
07-08-2005, 20:35
Cos slyszalem ze beda nowe czary, ale nie wiem jakie... moglby mnie ktos z laski swojej oswiecic ? :confused:
No no no. Nie bedzie fajnie. Ze Cip- musieli wymyslic te SP i te speary :( jak teraz bedzie trenil moj kochany Pally :( eee tam zanim nadejdzie update nabije porzadne skille :p a to wszystko przez Cheaterów X( (sam jestem cheaterem :p ) ale to nic bedzie sie dalo przezyc :)
No no no. Nie bedzie fajnie. Ze Cip- musieli wymyslic te SP i te speary :( jak teraz bedzie trenil moj kochany Pally :( eee tam zanim nadejdzie update nabije porzadne skille :p a to wszystko przez Cheaterów X( (sam jestem cheaterem :p ) ale to nic bedzie sie dalo przezyc :)
Sam jesteś cziterem - po pierwsze nie marudź
SP raczej paladynowi nie przeszkadza ... - po drugie nie czepiaj sie nie swojego interesu :) Przynajmniej wejdziesz do depo ::P
speary nie niszcza sie po dwuch *****ych rzutach... zreszta idziesz na 30 minut na gobliny, bierzesz 30 kamieni i nimi skilujesz - nie czepiaj sie tego co dobre :)
Thash Armon
08-08-2005, 12:00
Pragniemy też poinformować, iż wszelkie testy już prawie są skończone i można się spodziewać update w najbliższych dniach.
3 dni mineły a Update jak nibyło tak niema....
A mowili dokladnie ile dni? Najblizsze dni czyli 6 dni, potem csie mozesz czepiac ze nie napisali tygodnie -,-
Lord Fakolpet
08-08-2005, 20:14
co za cholerna niepsrawiedliwosc!! czytajcie
tlumaczenie z tibii.com board
7) Nigdy więcej auto-robienia run: od teraz, by robić runy postać będzie musiała posiadać odpowiedni poziom tzw. soul points. Punkty te będą się odnawiały tylko podczas huntów (FACCom ofc dużo wolniej niż PACCom). Runy, w zamian za to, będzie można kupić w sklepach magicznych
I znowu faccowie jescze bardziej psozkodowani!! I TE PIE.. SOUL POINTY TYO SPOWODUJE PRZEPKLNIENIE EXPOWISKA I WZROST PK. A Z PRZYNETA TO TESZ JAKO TAKIE UTRUDNIENIE...
Uzumaki Naruto
08-08-2005, 23:43
Kurde update juz jutro a ja nie zrobilem runkow na sprzedaz !!!!!!!!!!!! :(((((((( czytajcie na http://www.tibia.com/home/index.php?subtopic=news
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.