PDA

Pokaż pełną wersje : Keylogger??

Kolidos
05-08-2005, 09:09
Mam przeglądarke internetową Mozzila FireFox :)
Jeden z urzytkowników forum w podpisie miał link do strony z opisanymi Questami nie chcący tam wszedłem i ukazała mi się jakaą dziwna strona. Mam pytanie czy przez samo wejście na strone może mi sie ściągnąć keylogger?? :baby:

Arelt Koristo
05-08-2005, 09:19
Tak samo wejście może ci wpuścić do kompa K/L.
Jeśli nie wchodziłeś na swoje acc radze ci byś zeskanował kompa czymś polecam np. Ad-Aware bardzo dobry program do usuwania spyware i keyloggerow
Pozdro (wydaje mi sie ze weszłeś tam chcący ...oj ta ciekawość ^^)

Kolidos
05-08-2005, 10:00
No może troche chcący :p
Z kąd moge ściągnąc tego antywira :baby:

Przeskanowałem Pandą ostatnio uaktulniona dzisiaj i nic mi nie znalazło :confused:

Plastex
05-08-2005, 10:11
http://www.pcworld.com/downloads/file_description/0,fid,7423,00.asp
Jest też poradnik na tibia.pl "Zabezpiecz się"

Kolidos
05-08-2005, 10:33
Po zeskanowaniu znalazło mi tego Key :)
Wielkie dzięki dla plastex-a 8o .
Mam jeszcze jedno pytanie po przeskanowniu ponowym nie zanalzło mi już nie opróćz 27 plików z opisem Neglibale objects i 173 Negliblae references.
Co to oznacza?? Czy mam te pliki kasować??

Mimo-vader
05-08-2005, 10:40
Plastex udzieliłeś naprawdę dobrej rady ! Mnie też ona pomogła ! Thx

Bia!y
05-08-2005, 10:56
Nie sądze, żeby Firefox wpuścił jakiegoś keya. Widocznie musiałes miec go wczesniej, z kad wiesz, ze to ten? Negible Obejcets to zbedne wpisy w rejestrze, mozesz usunac.

Inna sprawa z Internet Explorer, ja ten shit, usunołem z kompa zaraz jak Firefox wyszedł. Jeszcze jedno pytanko na jakies zasadzie sadzisz, ze to key, jaki byl raport Ad-Aware. Tak sie tylko pytam. Aby udowdnic wam, ze Firefox to pozadna przegladarka internetowa.

@down Już nic nie masz. Uruchom kompa, ponownie i zeskanuj ponownie. Wtedy będziesz mial 100% pewnośc.

Kolidos
05-08-2005, 11:10
Ja nie mówie, że key wpuścił FireFox, ale nie byłem pewien.
A IE to shit. Byle key lub spewar przejdzie jak chce :D .
Czyli w drugim raborcie miałem już tylko Negabile czyli nie mam juz Key??

Vard Acal
18-02-2006, 09:02
Ja też mam keya i mi ten program niec nie pomugł, po ponownym zeskanowaniu jest tego tyle ile było przedtem :/, Mam jedno pytanko, czy jeśli przywruce system do czasu kiedy nie miałem keya to się go pozbęde ??

Poof
18-02-2006, 09:17
skan Avastem podczas ponownego rozruchu kompa + codzienny mały skan ad-aware + duży skan ad-aware co 3 dni przynosi u mnie dobre efekty =]
pozatym polecam poczytać poradniki "zhakowali mnie halp plx - czyli jak temu zapobiec" TUTAJ (http://www.tibia.pl/index.php?i=3&t=41857)