zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Jak wyjść z roogkaardu !!

Kamilllek
05-08-2005, 11:16
odrazu powiem że nie mam pacca ! ale słyszałem ze i tak można wyjść z rogkaardu i się pytam jak. Wiem że to brzmi głupio ale ja gram w to dopiero od 6-7 dni...
Proszę o szybką odpowiedź , z góry dzięki !

PS : szukałem w wyszukiwarce ale nie znalazłem !

Mistrz Harnas
05-08-2005, 11:23
Jest poradnik o tym jak wyjść z rooka. Musisz iść do posągu w centrum miasta (The Oracle) i zacząć rozmowę :
- Hi - Yes - wpisujesz tu profesje (Knight,Palladyn,Druid,Sorcerer) - tu chyba nazwe miasta w którym chcesz zamieszkać - Yes.

Mniej więcej tak :)

bmatrix
05-08-2005, 11:23
Po pierwsze: Poradniki na stronach
Po drugie: Przycisk Szukaj
Po trzecie: Aby wyjść z rooka nie potrzebujesz pacca, musisz tylko zdobyć 8 level. Jak już zdobędziesz 8 level idziesz do The Oracle (taki posąg na Seymour [nad biblioteką]) i mówisz: hi;
potem ona pyta czy chcesz wybrać swoją profesję, odpowiadasz: yes;
następnie pyta jaką chcesz wybrać profesję, wybierasz: [knight, paladin, sorceser, druid];
następnie pyta jakie miasto chcesz wybrać, odpowiadasz: [thais, venore, carlin];
pyta czy rzeczywiście chcesz to wybrać, odpowiadasz: yes;

PS. Sorry za błędy spieszyłem się
PS. 2 Mogłem jakąś kwestię przeoczyć ale z tym nie powinno być problemów.

sisza
05-08-2005, 11:25
piszesz
hi
yes
<profesja> masz do wyboru kinght,druid,sorcer,paladin
<miasto> masz do wyboru venore, carlin,thais
yes

i witam w mainie mam nadzieje że wiesz gdzie iść

Lord'Nesteloo
05-08-2005, 11:25
Tak ,da sie wyjsc z pacc i facc TRZEBE MIEC 8 LVL
wiesz gdzie jest npc orcale?
Nad wymienialnia 2 pietra wyzej:P
mowisz:
Hi->yes->(wybierasz profesje)->(wybierasz miasto)->yes

Adrian!
05-08-2005, 11:33
...temat do zamknięcia...a może by go przykleic żeby nie było już takich pytań.....

Łolek
05-08-2005, 11:38
Z tego co wiem to wydaje mi sie ze panowie powyzej podali zla kolejnosc mowienia mowimy:

Hi -> Miasto(do wyboru mamy Venore, Carlin, Thais)->profesja(Knight,Druid,Palladin,Sorcerer)-> yes i juz :)