Pokaż pełną wersje : 2 postacie na jednym świecie!
Cześć, mam pytanie, mój (-------) brat ciągle truje żebym sie spytał czy można stworzyć np. postać druida na Emperze, i postać maga tez na emperze, i teraz wysyłać sobie SD z maga do druida, czy to jest legalne czy nie??
PS. sory że nie korzystałem z opcji wyszukaj ale nie wiedzialem jak to nazwać..
... chyba tak , bo jakby nie było to by zablokowali możliwość tworzenia 2 postaci na 1 świecie ; nielegalny jest np. MC , jakby robił np. UHy i w tym samym czasie SDeki ...
Kuba Rypin
05-08-2005, 11:26
Możesz mieć dwie postacie na jednym świecie, jeśli to będą dwa oddzielne konta tibii. Możesz jednocześnei grać na obu, jeśli będziesz używał multikilenta - co jest wbrew zasadom tibii. Decyduj...
ale nie, ja nie chcem uzywac multiklijetów tylko, jeden dzien druidem dugi magiem, ale maga tylko do tego zeby wysłać SD do druida bo szkoda kasy ...
... nie lepiej wysyłać UHy do maga , bo łatwiej robić UHy niż SD i mag ma wiecęj czarów spontanicznych (nie soul point żernych) :P
Lord'Nesteloo
05-08-2005, 11:34
Oczywiscie ze mozna....twoj brat moze zrobic jeszcze knighta i druidem knightowi uhy wysylac a druidowi sdki od sorka i to na 1 koncie ^^
my mamy osobne kąta, i każdy z nas ma druida, teraz ja robie maga, a brat paladyna. dzieki za odpowiedzi i oczywiście życzę wyskich skilli :D :P
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.