zaloguj się

Pokaż pełną wersje : Danubia padła!

Raynold
07-04-2004, 19:15
Nie wiedzieć czemu, przed chwilą padła Danubia. Potem dołaczę screena. Co jest grane? CIP-team na stronie jeszcze nic nie napisał. Wie ktoś coś więcej? ?(

Edit:
http://student.agh.edu.pl/~milinski/tibia/screeny/dead_server.jpg (nie wiem, czemu wstawianie zdjęć nie działa, coś mi forum nawala :/

A jaki dokładnie był to komunikat? Dlaczego wyłączyli server?

Zaghi
07-04-2004, 19:19
mam taki sam problem mogl by ktos odpisac nagle se siedze na bh a tu akurat brzydki red napis wysjakuje za 10minut wyloguj sie wlaze do gory za 5sekudn psize ze za5 apuziej normalnie moze cipy wrzucajom kroliki do mias zeby rzodawaly pisanki;D

Amadeu
07-04-2004, 19:23
U mnie to samo!
A tak fajnie mi sie akurat grało!

A co by sie stało gdybym sie nie wylogował?

Dejvo
07-04-2004, 19:28
Spokojnie, poczekajcie jeszcze troche.
Chwilowy mijemy nadzieje off - jakieś prace, atak hakera (oby nie), awaria, no co kolwiek... oby ... świąteczny kilkudniowy upek... spokojnie ludziska... świat się jeszcze nie zawalił... ehh - ile razy to moja Eternia była wyłączona? (przyczyny nieznane of kors...)

Yarczaz
07-04-2004, 19:41
O rany, dzieki ze mnie uswiadomiłeś ... Naprawde nie wiedzialem co oznacza ten czerwony napis, a jak mnie wywalilo z gry to myslalem, ze zwykły kick, ale na wszelki wypadek sprawdzilem na tibia com czy przypadkiem bana nie dostałem .... ( :P )

Teraz wiem czemu admini mają tyle postów skoro je nabijają ( Sory, ale uwazam ze pisanie o czyms o czym wie kazdy kto gra na danubii [ chyba ze nie ma go on-line, albo gra na innym świece ale wtedy go to nie obchodzi ]). Niby powinien pouczać ludzi i nadzorowac forum, a tu takie glupie tematy zakłady ... Wstyd ...

Sory za nabicie posta i offtopic, ale inaczej sie nie dało. W sumie to chyba nie o to chodzi kto ma wiecej postów. Czy mając wiecej postów niż inny powinienem czuć sie lepszy ? silniejszy ? mądrzejszy? ehh ...

Gewof
07-04-2004, 19:51
@Yarczaz

Raynold napisal ten temat po to zeby za chwilke nie pojawilo sie pelno tematow typu: "dlaczego danusia nie dziala", "co jest z danubia", "co sie dzieje?" itd.