Pokaż pełną wersje : Jak zkonfić do GM ????
Jak zkonfić do GM ??
Ctrl + R ??? -Probowalem
Jaki jest inny sposób lub o której GM są dostępni ??????????
GM dostępni są losowo - to normalni ludzie, któzy od czasu do czasu z poczucia obowiązku wchodzą na konto i banują ;P
Jedyny sposób to Ctrl + R
Możesz też pododwawać sobie GMów do VIP listy i wtedy widzisz kiedy są online ^^
Mental II
05-08-2005, 18:26
Fajnie by było gdyby gmy byli np od poniedziałku do piątku od godziny 10-00 do 18-00 a w soboty i niedziele i swięta od 10-00do 14-00
Chyba nie ma innego sposoba zeby dac kabla do gma
Fajnie by było gdyby gmy byli np od poniedziałku do piątku od godziny 10-00 do 18-00 a w soboty i niedziele i swięta od 10-00do 14-00
to by wtedy wszyscy stawiali macra po tych godzinach...
Pogromca pk
05-08-2005, 19:24
GM dostępni są losowo - to normalni ludzie, któzy od czasu do czasu z poczucia obowiązku wchodzą na konto i banują ;P
Jedyny sposób to Ctrl + R
Możesz też pododwawać sobie GMów do VIP listy i wtedy widzisz kiedy są online ^^
Jeśli dobrze pamiętam, po update nie będzie juz możliwości dodawania GMów do vipów.
Poza tym, temat znajduje się w złym dziale... OWiON to dział o rzeczach niezwiązanych z tibią, temat pasuje do działu "Inne".
ta....bo ci GM to takie boty jak w CS i sa na zawolanie kiedy chcesz.
Mack Abadrak
05-08-2005, 21:28
Albo zadzwoń na infolinię Cipsoftu, zdobądź ich adresy, i wyślij każdemu czekoladki, wtedy napewno Cię wysłuchają, pomysł wypróbowany :P
Ja bym radził pierw gadać z tutorem, on skieruje nas najpewniej do counsollerów... Gmów jest mało... A jak chcesz jakiegoś spotkać, no to cóż, czekaj na test-server:P
Zrob sobie postac na antice , o 15-16 wbij i wtedy masz wieksze szanse. Ja na ctrl+r po 5 minutach gadalem z counsellor'em.
Zrob sobie postac na antice , o 15-16 wbij i wtedy masz wieksze szanse. Ja na ctrl+r po 5 minutach gadalem z counsellor'em.
WOW
GZzzzzzzzzzzzzzz
vBulletin® v3.7.0, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.